1.19

14.2K 1.2K 1.1K
                                    

(τραγούδι: Sofia Karlberg - Rockstar - Post Malone Cover)

(Αγαπώ Sofia Karlberg.)

Επίσης, ΣΟΣ, έχω να πω πως έχω μπερδέψει τα μπούτια μου με τις αλλαγές στα ονόματα αλήθεια. Τώρα βλέπω ότι ήταν λάθος κίνηση αλλά όπως έστρωσα έτσι και θα κοιμηθώ. Μπορεί λοιπόν να θυμάστε έναν χαρακτήρα ως Σταυρό ή αλλιώς Νικόλα. Απ' ότι φαίνεται στα πρώτα κεφάλαια ήταν Νικόλας και μετά το γύρισε (δηλαδή εγώ τον ξαναβάφτισα) σε Σταύρος που ήταν το original όνομα. 

Είμαι ηλίθια; Είμαι. Πότε μου δεν αρνήθηκα ότι είμαι πυρότουβλο.

ΑΛΛΑ DON'T WORRY. Το διόρθωσα. Όλα καλά πλέον. Είναι σε όλα Νικόλας.

Cue the usual message: 

Για όσους το διαβάζετε ξανά και έχετε κάνει παράληψη τα προηγούμενα κεφάλαια όπου εξηγώ δύο τρία πράγματα, θα έχω αυτό το κείμενο πάνω από κάθε κεφάλαιο μέχρι να ανεβάσω ξανά ολόκληρη την ιστορία. Ναι βρίσκεσαι στο σωστό μέρος (λογικά, ελπίζω). Θέλω επίσης να τονίσω ότι ο λόγος που άλλαξα τα ονόματα είναι καθαρά προσωπικός, δεν έχει να κάνει με τίποτε άλλο. Συγγνώμη αν αυτό προκαλεί μπέρδεμα. Επίσης τα νέα ονόματα κρύβουν και πολύ ωραίες σημασίες για όποιον θέλει να τις ψάξει. Όπου βλέπεις:

Ίρις = Άντα
Ορφέας = Πέτρος
Μίλτος = Μίλτος (σταθερή αξία)
Πάρης = Κυριάκος
Ιωάννα = Άννα
Ερμιόνη = Έφη

Να σημειωθεί ότι έχουν συστηθεί χαρακτήρες και για τον απλό λόγο ότι είναι καινούριοι δεν αναφέρονται στο παραπάνω μήνυμα. Ευχαριστώ τους παλιούς αναγνώστες που επέστρεψαν κι ελπίζω να σας αρέσει και να μην σας έχω μπερδέψει πολύ. Καλή ανάγνωση!

Ελπίζω να σας αρέσει το κεφάλαιο!

ΊΡΙΣ

«Να μην αφήσουμε τίποτα γι' αύριο;» ρώτησα τον Ορφέα.

«Αυτά, συγγνώμη που στο χαλάω, αλλά έπρεπε να τα ξέρεις απ' το δημοτικό. Τέλος πάντων. Τώρα θα δούμε τα βασικά για τη γλώσσα του σώματος».

«Τι θα κάνουμε;»

Τα μάτια μου είχαν γουρλώσει τόσο που έμοιαζα με λεμούριο.

Νομίζω το πήρα απόφαση, θα πάω στη Durex και θα της πω να με βάλει στην επόμενη διαφήμισή της. Όχι σαν η πρωταγωνίστρια μιας σκηνής αχαλίνωτου πάθους, αλλά σαν παράδειγμα προς αποφυγήν.

Κάθε εννιά μήνες άλλη μία Ίρις γεννιέται. Πρέπει να βάλουμε τέλος σ' αυτή την τραγωδία, γι' αυτό φορέστε το... κράνος, το γάντι... Το αλεξίσφαιρο μπαλονάκι σας τέλος πάντων. 

My HeavenΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα