->1<-

19.8K 252 13
                                    

- Szerinted melyik néz ki jobban? -Biccentett két srác felé Storm.

-Nem tudom... a barna hajú? -Fürkésztem a tömeget.

-Az túl vékony - Legyintet. - Még egy kör? - Vigyorodott el.

-Legyen. - Igaz kiabáltunk egymással mert a dübörgő zene miatt alig hallottuk egymást. Igen egy club-ban vagyunk és éppen bulizunk vagy valami olyasmi, de tudjátok előtte meg kell alapozni az estét. Ki tettétek elénk a két rövid italt. Éppen fogtuk meg a poharat mikor valaki nekünk jött.

-HééÉ! Nem tudtok figyelni!? - Fordult meg Strom és vele én is, hogy szembe kerüljek a "zaklatóinkkal"

-Bocs...-Mondta az egyik.- Nem lenne kedvetek táncolni?

- Na hagyjál békén minket..-Nevetem fel majd vissza fordultam az asztalhoz. -Szánalmasak...-Motyogtam magamnak.

-Két idióta az már szent...- Felemelte a poharát majd koccintottunk és lehúztuk. -Ez üt...

-Az biztos...- Nem kelet sok és Strom-ból néha kettőt láttam néha egyet. Az alakok kezdtek össze folyni és próbáltam a pultba kapaszkodni de mintha erőm elhagyott volna. A hangok kezdtek el halkulni mint ha egy dobozba zártak volna be. Majd a sötétség vett körbe.

///

Dohos szag, beszélgetés, hideg ezek azok amit kapásból feltudtam sorolni. Kábán lassan nyitottam ki szemem mikor hallottam, hogy valaki "Ssshhhh...." ezik, mintha apa lett volna. Fejemet fel emeltem de még mindig nem láttam élesen, éppen meg akartam dörzsölni a szemem a tisztább látás reménylében de kezeimet kötél tartotta rabságban...- Mi a?.... -Eszméltem fel. Elkezdtem rángatni a kezem a szabadulás miatt de egyszerűen esélytelen volt.

- Csak nem felébredtél?.... -Hallottam a nevetést bal oldalamról, fejemet arra fordítottam. Magas férfi állt ott. - Na mi van cica? -nevetett fel.

- Ki vagy te? -Szűkítettem szemem.

- Egy olyan ember akit még álmodban sem kívánnál magad mellé... -Mondta olyan nyugalommal, hogy a hideg végig futott a gerincemen. -Hogy hívnak szépségem? -Jött közelebb.

- Semmi közöd hozzá! Hol vagyok?! És hol van Strom?! Mit akarsz velem? -Kiabáltam, reménykedve, hogy valaki meg hallja.

-Na akkor ide figyelsz...- Mondta, de ellenkezésképen el fordítottam a fejem. - Ide figyelsz bazdmeg! - Ordított rám.

- Engedj el te undorító féreg fasz! - Köptem egyet amit neki irányítottam. Keze arcomon csattant, és nem kímélt akkorát adott, hogy majdnem leestem a székről. Igen ez a szőke hímringyó felpofozott. Ha nem lennék ide kötve már tépném ki szépen a Ken babás haját.

- Na akkor most ide figyelsz, különben el vágom az a szép kis torkodat...- Húzta végig hüvelykujját a nyakamon miközben azt nézte. - Most, hogy lenyugodtál mi is a neved? -Kérdezte most már nyugodtan. Nem mertem neki válaszolni, féltem, hogy a következő pillanatban elő ránt egy kést és leszúr. Nyugodtnak kell lennem, már amennyire lehet ilyen helyzetben. Lenyeltem a hatalmas gombócot ami a pofon óta bennem van majd válaszoltam.

- R-Ruby....

- Vezetéknév?...-Kezét végig futtatta a nyakamtól a fülem mögé majd el tűrt lassan egy tincset.

-...McAdams...Kérlek eressz el, nem mondom el senkinek...-Próbáltam vissza tartani a sírást.

-Nem tehetem...-Állt fel- Túl értékes vagy ahhoz .- Mondta majd el indult az ajtó fele.

-Ne, ne! Kérlek! Bármit meg teszek csak engedj el! - Idáig tartottam vissza könnyeimet, meg eredtek akárcsak egy patak. A pszichopata megállt az ajtóban majd vissza nézett és egy önelégült vigyorral az arcán be csukta az ajtót. - ENGEDJ EL! VALAKII!!- Üvöltöttem torkom szakadtából miközben meg próbáltam kiszabadítani a kezem a kötélrabságából.

Elrabolt, bezárt ide, fogságban tart. Be pánikoltam! Jóistenem csak most segíts meg...Könyörgöm....

Könyörgöm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.





Daddy's favourite /L.H./Where stories live. Discover now