ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7

807 80 5
                                    

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Έφυγα από το μπαρ... Αυτή η κοπέλα, η Φαίδρα καθόταν μαζί με τον Μάριο και μία ακόμα. Δεν γινόταν να πάω. Θα γινόταν βλακεία. Ο Μάριος θα με έλεγε με το πραγματικό μου όνομα και η Φαίδρα θα καταλάβαινε πως της είπα ψέματα.... Τι με νοιάζει όμως.... Φίλιππε συγκεντρώσου... Δεν είναι αυτά για σένα... Όχι δε πρέπει να μπλέξεις με καμιά. Αν μάθουν ποιος είσαι θα θέλουν τα χρήματά σου και όχι εσένα.... Όχι όχι δεν θα μπλέξω μαζί της. Όχι....

ΦΑΙΔΡΑ

Γυρίσαμε σπίτι κατά τις 04:00 περάσαμε όμορφα. Ο Μάριος τελικά είναι πολύ εντάξει τύπος και χαίρομαι για την κολλητή μου που της έτυχε αυτός ο άνθρωπος.... Ζουν και οι δύο στην Ιταλία, οι γονείς τους Κρήτη θα έρχονται διακοπές.... Κουτί τους ήρθε αυτή η σχέση.... Δεν θα έχουν προβλήματα απόστασης... Όσο για μένα δεν με πλησίασε κάνεις... Πάλι καλά δεν θέλω πολλά πολλά. Όμως δεν μπορεί να φύγει αυτός ο Αλέξης από το μυαλό μου με τίποτα.... Τόσο όμορφος άντρας. Έκρυβε ένα μυστήριο το βλέμμα του. Σίγουρα δεν είναι από τους ανθρώπους που ανοίγονται εύκολα ή εκδηλώνουν τα αισθήματα τους. Μπορεί να κάνω και λάθος.... Ωχ Φαίδρα τι σε νοιάζει λες και θα τον ξαναδείς. Όχι όχι δεν πρέπει να μπλέξεις με κανέναν ειδικά τώρα που σε κυνηγάει ο Μάρκος με τίποτα.... Δε θα διστάσει να "βγάλει από την μέση"  όπως έλεγε κάποιον που θα είναι δίπλα μου.... Και δεν θέλω να βάλω κανέναν σε κίνδυνο.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Δεν το πιστεύω πως βρήκα έναν τόσο καλό άνθρωπο. Ο Μάριος είναι τόσο καλό παιδί που δεν μπορείς να του πεις όχι... Μου είπε πριν μας αφήσει πως θέλει να γνωρίσει τους γονείς μου. Αυτό με πόνεσε λίγο καθώς του είπα πως μόνο την μητέρα  μου έχω...Μόνο αυτόν κανέναν άλλον! Δυστυχώς με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ καλές σχέσεις και μάλλον με έχει ξεγράψει τελείως...Μετά από τόσα χρόνια με θυμήθηκε.... Με ξαναπήρε τηλέφωνο... Είχε κοντά μια δεκαετία να μου τηλεφωνήσει και το έκανε τώρα.... Πρέπει να είναι 25-26 ετών τώρα.. Δεν την έχω δει ποτέ.... Ήθελε να συναντηθούμε.... Της ξεκαθάρισα πως δεν με νοιάζει τι έκανε με την μάνα της ο πατέρας μου. Για μένα μόνο η μητέρα μου υπάρχει. Δεν πίστεψα ούτε τότε  πριν χρόνια πως έχω μια αδερφή. Τότε που πριν χρόνια για πρώτη φορά στην ζωή μου είπα ψέματα στην Φαίδρα....Όλα αυτά τα χρόνια βασανίζομαι που της είπα ψέματα και δεν μοιράστηκα μαζί της αυτό... Θυμάμαι όμως πως πάνω στην ταραχή μου το είπα στην συμφοιτήτρια μου και όχι στη Φαίδρα.... Πω τι έκανα; Δεν ξέρω τι να κάνω πρέπει να της το πω σύντομα.... Με την Αμαλία όπως μου είπε η υποτιθέμενη αδερφή μου πως λέγεται θέλει να μιλήσουμε έστω για μια φορά.... Το σκέφτομαι... Έχω τον αριθμό της και σκέφτομαι να την πάρω τηλέφωνο αύριο για να δω τι θέλει. Δεν νομίζω να με ξαναενοχλήσει αν την συναντήσω... Το ελπίζω τουλάχιστον.

Λάθος Επιλογές Book 1Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα