ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4

814 91 4
                                    

3 μέρες μετά

-Felicia σήμερα φεύγουμε με την Φαίδρα για Κρήτη. Σε παρακαλώ αν κάποιος σε ρωτήσει που πήγαμε θα πεις πως δεν ξέρεις οκ; της είπε η Αναστασία.
-Εντάξει Αναστασία όμως τι συμβαίνει;
-Μη ρωτάς πρέπει να γυρίσουμε στην Ελλάδα. Τα σχέδια να τα δώσεις στον μπαμπά σου. Μου είπε η Φαίδρα πως είναι έτοιμα και τον Ιούλιο θα ξεκινήσετε το σπίτι.
-Εντάξει. Θα την πάρει σίγουρα τηλέφωνο ο μπαμπάς...
-Έγινε θα μιλήσουμε πάλι φιλιά στην Kate.
-Γεια Αναστασία να μου φιλήσεις την Φαίδρα. Να προσέχετε.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Η Φαίδρα δεν έχει πάρει ακόμα τον David και θα πρέπει να τον πάρει τηλέφωνο σήμερα οπωσδήποτε. Τώρα πρέπει να πάω στο γραφείο της να ενημερώσω την Αλίκη και να πάρω τους γονείς της να κατέβουν Κρήτη. Δεν θα το αφήσω να συνεχιστεί όλο αυτό αρκετά χρόνια έκλεισα το στόμα μου δεν τραβάει άλλο.

Το τηλέφωνο μου χτύπησε και το έβγαλα από την τσάντα μου. Ο Μάριος. Είχαμε 3 μέρες να μιλήσουμε τον ξέχασα τελείως με όλα αυτά.

-Μάριε;
-Που είσαι όμορφη; Έχουμε λίγες μέρες να μιλήσουμε.
-Ναι... Συγγνώμη που δε σε πήρα. Απλά είχα τρεχάματα. Και.... Και σήμερα φεύγω για Κρήτη, έγινε κάτι και πρέπει να φύγω.
-Αλήθεια;
-Ναι. Συγγνώμη που..
-Θες να έρθω μαζί σου; με διέκοψε.
-Ορίστε;
-Ναι Αναστασία. Έχω και εγώ εκεί τους δικούς μου. Μπορώ να ακυρώσω κάποια ραντεβού και να φύγω νωρίτερα. Έτσι και αλλιώς θα πάω και Θεσσαλονίκη 7 Ιουνίου. Θα φύγω κατευθείαν από Κρήτη.
-Μα... Μάριε..
-Δεν με θες; Εγώ νόμιζα πως θα χαιρόσουν.
-Φυσικά και χαίρομαι γλυκέ μου και φυσικά σε θέλω μαζί μου απλά με την δουλειά... 

-Ωραία τότε θα έρθω. Τι ώρα πετάτε;
-Στις 18:00.
-Ωραία θα τα πούμε στο αεροδρόμιο. Φιλάκια αγαπημένη μου δικηγόρε!
-Χαχαχα φιλάκια φωτογράφε μου!

Πω αυτό πρέπει να το πω στην Φαίδρα. Ακυρώσαμε και την έξοδο τότε και δεν τον γνώρισε. Έχει ακόμα τα σημάδια στον λαιμό της και make up που βάλαμε φαινόντουσαν πολύ. Αχ.. Τι θα κάνω.

Πήγα στο γραφείο της Φαίδρας και ενημέρωσα την Αλίκη για τις εξελίξεις. Εκείνη με την σειρά της ακύρωσε κάποια ραντεβού που είχε η Φαίδρα αυτές τις μέρες και μέχρι τις 6 Ιουνίου. Ούτως ή άλλως η Φαίδρα στις 7 θα έφευγε κανονικά για Ελλάδα οπότε μέχρι τις 20 που θα γυρνούσε θα πήγαινε για να ξεκινήσει τα σπίτια που είχε αναλάβει. Του David και του Calvo. Έπειτα μπήκα στο γραφείο της και κάλεσα τους γονείς της στην Θεσσαλονίκη.

Λάθος Επιλογές Book 1Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα