Εισαγωγή

3.1K 121 12
                                    


Αγαπημένο μου ημερολόγιο,

Σήμερα δεν μπόρεσα να κοιμηθώ...Όλα μέσα στο κεφάλι μου είναι κουβάρι...το project για τα αρχοντικά που μου ανέθεσαν είναι δύσκολα, αλλά πάντα τα βγάζω πέρα...απλώς ένα ακόμη Σαββατοκύριακο μέσα, ακόμη ένα Σαββατοκύριακο χωρίς έξοδο ,ποιος ακούει την μπισκοτένια. Η μπισκοτένια είναι η κολλητή μου...η Αναστασία. Είναι δικηγόρος και μένουμε δίπλα...Μια πόρτα μακριά...Δεν θέλαμε να μαστε χώρια άλλα ούτε και στο ίδιο σπίτι. Οπότε πριν έρθουμε στην Ιταλία από την Ελλάδα διαλέξαμε το μέρος που θα θέλαμε να μείνουμε και έτσι αγοράσαμε ένα οικόπεδο στην Φλωρεντία, είναι πολύ όμορφα εδώ. Άρχισα να σχεδιάζω τα σπίτια μας, το μόνο που τα χωρίζει μεταξύ τους είναι ένας μικρός γυάλινος θάλαμος με μια είσοδο που μόλις μπεις, δεξιά και αριστερά είναι οι πόρτες που οδηγούν στο σπίτι της κάθε μιας. Την ρώτησα πως θα φανταζόταν το σπίτι που θα ήθελε να μένει και το σχεδίασα μέσα στους επόμενους 3 μήνες. Μέσα στο  χρόνο είχαμε εγκατασταθεί σπίτι ,είχα προσαρμοστεί στην νέα μου δουλειά και η Αναστασία το ίδιο.
Όταν φύγαμε από την Θεσσαλονίκη ξέραμε πως η αρχή θα ναι αρκετά δύσκολη και για τις δύο μας, αλλά 2 χρόνια που είμαστε εδώ όλα κυλούν μια χαρά...μου λείπουν οι δικοί μου αλλά πραγματικά καλύτερα που έφυγα...Μετά από ότι συνέβη...με τον...Δεν θέλω να θυμάμαι δεν θέλω.

Κάποτε ήμουν ευτυχισμένη,νόμιζα δηλαδή..

Ευτυχώς είχα και έχω την κολλητή μου. Όλα κυλούν τέλεια...

Είναι όμως;

-Όχι φιλενάδα δεν είναι.
-Αναστασία;! Με τρόμαξες! Τι κάνεις εδώ; Πόση ώρα είσαι από πάνω μου;
-Αρκετή.
-Και; Τι δουλειά έχεις σπίτι τέτοια ωρα; Και πως μπηκες;
-Εκτός από όλα τα άλλα που είχαμε ξέχασες πως πριν λίγες μέρες μου έδωσες το κλειδί του σπιτιού σου γιατί ξεχνάς πάντα τα δικά σου; Έτσι λοιπόν  μπήκα...χαμπάρι δεν πήρες...Α και με άφησε η Kate νωρίτερα γιατί έχουμε ραντεβού σε 3 ώρες για να πάμε στις φυλακές για τον Αντρε. Εξηγήθηκα σειρά σου.
- Τι να σου πω; Είπα βάζοντας το ημερολόγιο στη θέση του.
- Δεν είσαι ευτυχισμένη πάλι;
- Δεν κατάλαβα τι πάλι; Πότε  ήμουν;
-Θεσσαλονίκη 2014-15 στο στέκι μας....
-ΕΝΤΆΞΕΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ!; Που κολλάει αυτό τώρα πέρασαν 3 χρόνια από τότε! Αμάν ρε Αναστασία!!
-Φαίδρα ηρέμησε τι σε έπιασε;

Λάθος Επιλογές Book 1Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα