Nino

204 12 0
                                    

Do třídy přišla učitelka. Ten kluk co vedle mě seděl se ke mě naklonil. "Proč si jí neřekl, že to byla Chloé?" zeptal se mě potichu. Povzdech jsem si. "Víš, znám jí už odmala, ne všechno kolem ní je dobré, ale nemůžu to na ní říct. Je to můj jediný kamarád," prohlásil jsem a znova smutně vzdychl.

Ten kluk ke mě natáhl ruku. "Já jsem Nino. Je čas udělat si nový přátele, kámo," řekl a já mu pevně stiskl ruku. Byl jsem rád že mám nového kamaráda. Teď jsem se ale začal soustředit na učitelku. "Agreste, Adrien!" řekla moje jméno. Co teď, co mám dělat? Nino se ke mě naklonil. "Musíš říct 'Zde'," pošeptal mi. Rychle jsem si stopl. "Zde!" řekl jsem nahlas, ale možná až moc nahlas.

Všichni se začaly smát. Koukl jsem se na učitelku a ta se jen nervózně usmála. Radši jsem si rychle sedl. Smích spolužáků již dozníval a učitelka pokračovala. "Bourgeois, Chloé!" řekla další jméno. "Zde," odpověděla Chloé klidně. "Bruel, Ivan!" řekla učitelka další jméno, když v tu chvíli se rozlétli dveře třídy, ve kterých stál Stoneheart. "Zde!" zařval hromovým hlasem.

Věděl jsem že se musím nepozorovaně dostat pryč, ale jak? "Myléne!" zařval a šel k zadním lavicím. Teď byla má příležitost na útěk. Rychle jsem vyběhl že třídy a běžel jsem do šaten, kde jsem otevřel jednu ze skříněk tak, aby nikdo nemohl vidět Plagga, který následně vylétl z mé košile. "Jsem první den ve škole a nedostanu se ani přes docházku," řeknu Plaggovy naštvaně. "Máš volný den, to je skvělá zpráva!" prohlásil a dal si ruce za hlavu.

"Ó, ne, ne, ne, ne. Máme úkol! PLAGGU, DRÁPKY!" řekl jsem a Plagga vtáhl prsten. Konečně jsem jako Kocour byl zase ve své kůži a doufal jsem že se Beruška rychle objeví. Vyrazil jsem běžel jsem zpět do třídy. Cestou jsem potkával studenti jak běží ze školy pryč na příkaz ředitele.

Vběhl jsem do třídy. Nikdo už tam nebyl a ve zdi byla obrovská díra. Náhle jsem uslyšel Chloé. "Ty nevíš kdo já jsem? Můj otec je starostou města. Aby mě zachránil pošle na tebe policisti, klidně celou armadu," křičela na něj. Rozběhl jsem se a skočil po Stoneheartovy. "Nezapomeň na Superhrdiny!" vykřikl jsem směrem ke Chloé a praštil Stonehearta tyči do hlavy.

V tu chvíli, když jsem přistál nohama na zem, mi došlo co říkala Beruška. Pokaždé když ho zasáhnem zvětší se a zesílí. Stoneheart se zvětšil "Pardon!" řekl jsem omluvně. "Myslíš superneschopné?!" zařvala na mě Chloé. "Chceš armádu, jo? Tady ji máš!" řekl Stoneheart.

Příběh AdrienaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang