AÇIKLAMA :)

4.3K 238 130
                                    

Öhöm öhöm geçiyordum bir uğrayıvereyim desem inanmazsınız biliyorum şebeklik yapmadan konuya mı girsem direk onu da bilemedim, en iyisi konuya bodoslama dalmak :)

Efendim şöyle bir yorumlara, mesajlara bakayım dedim ve utandım kendimden :( haklısınız yazamamak bir mazeret olabilir ama haber vermemek kötü oldu,kabul... inanın watty ye girmeye vaktim yoktu ve şu aralar hala daha yok :(

Mazeretlerim yok mu? Var. Hatta saymaya kalksam sayfalarca yazabilirim o derece o yüzden hiiç laf kalabalığına girişmeyeceğim :)

Takdir edersiniz ki herkesin hayatının belirli döneminde yoğunluğu artar. bende o dönemlerden birindeyim. okumakta olduğunuz formulaşk hikayesine gerçekten değer verdiğimden ve hikayeyi yazarken bazi araştırmalar yaptığımdan aman ne olursa yazayım gibi bir durum söz konusu dahi etmem kendime. Bu sebeplerden dolayi zaten çok düzenli olmayan(!evet burada kendimi cok iyi bildiğimi gösteriyorum :) ) yazma sıklığım durma noktasina geldi :( bu yüzden yazdiklarimi okuyan herkesten özür diler en kısa zamanda yazmaya kaldığım yerden devam edeceğimin bilgisini vermek isterim :) ama tabi siz okumaya devam eder misiniz bilmiyorum, artık kalan sağlarla devam ederiz pistlere :)

Gelecek bölümden ufak tiyo ;)
Alp hastanede bilinçkapali yatışlarda hala...

Peki Tevfik Varlıer Alp'in yarışlara katılmaması durumuna nasil bir çözüm üretir dersenizzzz.... :)

Hazır olun pistlerin Kraliçesi geliyor desem, çok mu büyük ipucu vermiş olurum :)

Saygılar, içinde eser miktarda sevgilerle birlikte ;)

Formulaşk1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin