17.Bölüm

4K 398 133
                                    


Ailenizin Büş'ü geldiii efendim kabul eder misiniz? :))

Bizi özlediniz mi bilmiyorum ama biz sizi çok özledik. Hatta Alp başımın etini yedi yeter artık yaz şu yeni bölümü bekleyen bir on, on beş kişi var diye. Kendisi hikayeye yıldız veren, yorum yapanları fena halde takip ediyormuş. geriye kalan sessiz doksan kişiye sesleniyorum her an Alp'in egosuna maruz kalabilirsiniz kendinize dikkat edin e mi :)

Efendim bu bölümü beni twitter adresimizde hiç yalnız bırakmayan Aybüke elifediz kuzucuğuma ithaf ediyorum ;)

Sırf hikayeyi okuyanlarla etkileşim içinde olurum bol bol çene çalarım beyin fırtınası eşliğinde dedikodular yaparız diye düşünüyordum ama sanırım kimse benimle konuşmak istemiyor :(

Şaka bir yana Aaa twitter dan grup mu varmış ya da aman twitter olamasın şunlar şunlar olsun diyen birileri varsa önerileri de açığım efendim. Her türlü kafaya takılan soru, burası olmamış vesaire gibi eleştiri, yorum yapabilir ;)

BüşSokağıSakinleri Twitter Sayfası: https://twitter.com/bussokag

Seviliyorsunuz hem de çokkkk :))

Keyifli Okumalar...


*************

"...Kafa travmalarını iki'ye ayırarak inceleceğiz gençler. Bu sene giriş dersleri aldığınız için oldukça yüzeysel değineceğiz bu konuya ama üçüncü yılın ikinci döneminde Necati hocadan alacağınız dersle kafa travmalarını daha detaylı bir şekilde irdeleyeceksiniz. Neyse konumuza dönersek..."

"Şişt!! Esma?"

"..."

"Esma?"

Esma, pür dikkat dinlediği dersin ortasında Gül'ün kendisine seslenmesiyle istemeden de olsa kafasını Gül'e çevirmek zorunda kaldı.

"Efendim?"

"Naber?" diyerek gülümseyen Gül'ü gören Esma, Gül'ün uçları pembe saçları ile yüzündeki tatlı gülümsemesi olmasa kesinlikle sıkı bir şekilde paylardı ama Esma nedense bu kıza bir türlü kızamıyordu.

"Gül, şimdi sırası değil. Ders dinliyorum görüyorsun." Diyerek bir yandan sessizce Gül ile konuşurken bir yandan da hocanın anlattıklarını kaçırmamaya çalışıyordu genç kız.

Bu tür travmalarda kaza yerinde uygulanması gereken ilkyardım kuralları ise....

"Esma?"

"Ne var Gül?"

"Neden bu dersi bu kadar ciddiye alıyorsun ki?"

"Çünkü önemli bir durum, her an karşımıza çıkabilecek bir kaza türü ve ben etrafımda böyle bir kaza gerçekleşirse ne yapacağımı bilemez bir halde kalmak istemiyorum. İnsanlara yardım etmek istiyorum."

"Anladım... Açılın ben doktorum muhabbeti yani. Ayrıca sen ilkyardım kursuna falan gitmedin mi? Bunlar orada da öğrenilecek sıradan bilgilerden. Bu dersi neden koyduklarını anlamıyorum ya! Bunun yerine anatomi'nin ders saatini arttırsalardı ya."

Formulaşk1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin