3. Bölüm

5.5K 480 134
                                    


Merhaba  ufacık tefecik sevgili okuyucu kitlem :)

Umarım keyifler yerindedir...

Sözü fazla uzatmıyorum ve yeni bölümü huzurlarınıza sunuyorum...

Keyifli okumalar!




Evet sayın seyirciler şuan Atatürk Havalimanında sezonun son yarışı olan Monaco Grand Prix'inde yaptığı tehlikeli manevralarıyla hepimizin önce yüreklerini ağzına getiren ardından gösterdiği üstün sürücülük yetenekleriyle takımını, adını tüm dünyaya büyük bir başarıyla tanıtan Alp Öztekin Türkiye'ye dönüş yapmış bulunmakta.

Uçağı yaklaşık on dakika önce İstanbul'a inişini gerçekleştirdi. Bizde Alp Öztekin'in bu başarısının ardından yurda gelişini kutlamak adına Formula severler ve Alp Öztekin'in hayranları ile birlikte aynı heyecanı paylaşmak için ve size buranın atmosferini aktarabilmek için Atatürk Havalimanındayız...

**********

Aynı saatlerde hava da ise Sercan yediği yumruğun acısının hala geçmemesinden dolayı çenesini ovuşturarak tam karşısında oturan Alp'e kötü kötü bakıyordu. Alp kendisine atılan bakışların farkında olarak tabletinden kafasını kaldırmadan konuşmaya başladı.

"Hiç bana öyle bakma Sercan fazlasıyla hak ettin sen o yumruğu. Adamın kız kardeşine niye yanaşıyorsun sen oğlum bilmiyor musun Valtteri'nin kız kardeşine yanaşanların sonunun ne olduğunu? Sezon boyunca her yarışta dilden dile yayıldı durdu efsaneleri."

"Biliyordum biliyordum da o kızın Valtteri'nin kız kardeşi olduğundan haberim yoktu." Diyen Sercan'a tek kaşını kaldırarak baktı Alp.

"Ne?"

"Gerçekten mi Sercan? Buna hepimizin inanmasını mı bekliyorsun?" derken uçağın içindeki takım üyelerinin hepsini gösterdi Alp.

"Oğlum sezon başında hangi takımda kaç kız var hesaplamasını yapan insansın sen hatta F1'de kız pilotların olmadığı konusunda federasyona başvuracağını söyleyen kişi. Şimdi bize neyi yutturmaya çalışıyorsun?"

O sırada Alp'in takımında tek bayan olan İlke'nin konu fazlasıyla dikkatini çektiği için muhabbete katıldı.

"Eee Sercan başvurdun mu bari?"

Sercan İlke'nin de ilgisiyle birlikte konunun başka taraflara kaydığını hissedince hemen gaza bastı.

"Aslında başvurmak için dilekçemi bile yazmıştım İlkecim ama bir türlü fırsat bulup gönderemedim. Zamansızlık. "

"Evet İlke. Arkadaş hala 1800'lü yıllarda yaşadığı için federasyona mektup göndermeye kalkıyor. Lakin biliyorsun son zamanlarda mektup gönderme maliyetlerinde fazla artış var zarftı falandı fıstıktı derken gönderemedi haliyle çocuk." Diyerek gülen Egemen'e suratını buruşturarak bakan Sercan kendini hemen savunmaya geçti.

"He Egemen he. Fırsatım olmadı işte. En azından ben bayanların da bu yarışa katılmasına destek olmaya niyetleniyorum. Sende o bile yok."diyen Sercan'a kafasını hala kaldırmadan tablete bakan Alp'ten gecikmeden cevap geldi.

"Dilekçe yazmayı düşünmeden önce F1 kurallarına bakmayı akıl etseydin. O kurallardan hiçbirinde bayan F1 pilotu olamaz diye bir ibarenin olmadığını görürdün."

Formulaşk1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin