23.Bölüm

4.2K 362 498
                                    



Ben geldimmm!!Bomba gibi bir bölümle geldim hem de :)

Bu bölüm hikayemizin ilk kısmının bitip, ikinci kısmına geçtiği bir bölüm olmasından dolayı benim için fazlasıyla önemli bir bölüm. Bu sebepten dolayı bir gün gecikmeli yayınlayıp uzun uzun iki bölümlük kelime sayısına sahip bir bölüm hazırladım size :) Bu bölümün yorumlarını çok ama çok ama çoook büyük merakla bekliyorum. tüm duygu,düşünce, şaşırma halleriniz üşenmeyip yorum yazarsanız beni acayip mutlu edersiniz ;)

Efendimm gelelim bölümün ithafı konusuna... Bu bölüm Facebook grubumuzda beni kahkahalara boğan, fazlasıyla şımartan ama en çok da en büyük hayalim olan Formulaşk bahanesiyle harika muhabbetlerin yapılmasına şahit bırakan, paylaşımların havada uçuştuğu, tatlış tatlış dostlukların kurulduğu, bolca Alp'in dedikodusunun yapıldığı, güzel insanlar uyumus , melisaa560 , mystry93 , dontblink15 , elifediz , lalegul75641297 , eraslan192 ,RNuamyeiynsoam , BayanBlake , haneulbyz , nazlininannesi ,  lightmoonnn , sewdaaaa  iyi ki varsınız BüşSokağıSakinleri!!! İyi ki sizi tanımışım, iyi ki beni okumaya değer görmüşsünüz :))) bu bölüm tüm haklarıyla size gelsin... 

Multi.deki video bölüm bitiminde dinleyebileceğiniz bir müzik ben son kısmı yazarken onu dinledim...

Efendimm bu sefer herkes ama herkes kemerleri sıkıca bağlasın! hatta bazı yerlerde şu kapıların üst kısmında bulunan tutunma yerlerini bile tutma ihtiyacı güdebilirsiniz ona göre ;)

Herkes hazırsa kemerler bağlıysa buyurun o zaman 23.bölüm karşınızda!!! 


************


"Keşke sadece alnına değil çenesine de bir tane atsaydım. Böylece kurtulurduk toptan Sercan'ın sapıtmalarından!"

"Fazla abartmadın mı Alp? Çocuğu hastaneye getirdik alnında kocaman bir şişlik oldu resmen."

"Az bile yaptım Ecevit, az! Sen bilmezsin onun sapıtmalarını kendini kaybediyor resmen, çocuk gibi ya çocuk!"diyen Alp sinirle titreyen elini saçlarının arasından geçirmeye çalıştı.

"Alp?"

"Söyle"

"Neden böylesin?"

"Nasılım?"

"Böyle işte. Fazla abartmadın sence de? Sercan'dan bahsediyoruz farkında mısın? Kaç yıllık dostun olan Sercan. Oyuna fazla kaptırmış kendini ne olacak. Çocuk ruhlu biri işte."

Formulaşk1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin