10.Bölüm

5.2K 421 82
                                    

Herkese merhaba :)
Size bayram hediyesi getirdim. Sevdiklerinizle geçirebileceğiniz mutlu,huzurlu ve elimizdeki nimetleri etrafımızdaki insanlarla paylaşabileceğimiz güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

Bu not işini abartmak istemiyorum ama sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var. Geçtiğimiz günlerde elifediz kullanıcı adına sahip bir okuyucum benden facebook sayfası açmamı istedi. Bende biraz düşündüm aslında güzel bir fikir gibi geldi. Yakin gelecek bölümlerden paylaşım yapabileceğim, ya da bazen aklıma aniden gelen ve not defterime karaladığım uzak gelecekten aklıma gelen sahneleri paylaşabilirim. Sizinle güzel sohbetler edebileceğimiz, güzel dostluklar kurabileceğimiz, formula konusunda size daha ayrintili bilgi verebilecegim, bolum yazarken izledigim filmlerden bahsedebileceğim bir sayfa kurabilirim. Ne dersiniz ister misiniz? Eğer biraz çoğunluğu sağlarsak tabi :)

Multi.deki resmi, bölümü okuduktan sonra anlayacaksınız merak etmeyin ;)

Yeni bölüm hakkında kesin bir tarih belirtemedim yine bayram münasebeti sebebiyle sehir dışına çıktım ve yeni bölümü ne kadar sürede yazabilirim emin olamadım. Ama eğer sayfayı açarsam ordan bölümü yazmaya başladığımın haberini verebilirim size...

Neyse kaçtım artık ben :) Keyifli okumalar...

************

İçinde sürpriz saklı zaferler...

"ALP ÖZTEKİNN!!"sesinin dalga dalga yayılıp söz konusu kişinin kulağına ulaşması sonucu kulağında oluşan çınlamayla birlikte Alp sağ omzunu hala kask bulunan kafasına doğru kaldırdı.

Kaskını çıkartıp arabasından inmeden önce Alp, Ecevit'in kendisini alt ederek ya da daha doğru bir tabirle alt etmesine izin vererek aldığı zaferi kutlaması için atom karıncaya zaman verdi. Kendisi de bu sırada kulağının çınlamasını hiçe sayarak, arabadan inip kaskını kafasından çıkartan Ecevit'in hareketlerini takip ediyordu.

Suratında kocaman bir gülümseme ile etrafa şaşkın şaşkın bakan çocuğun, üstüne koşar adım gelen birkaç kişi Ecevit'in üstüne doğru atlayarak geriye doğru sendelemesine sebep oldu.

Ecevit'e doğru gelenleri gören Alp ise sanki düşmesine engel olacakmış gibi elini ani bir refleks olarak öne doğru uzattı. Anın getiri olarak uzattığı elin farkına varan Alp hemen kolunu direksiyona indirdi ve direksiyonu sıkı bir şekilde tuttu.

Bu ufaklık daha hayatına girdiği ilk günden başına türlü türlü belalar açmasına sebep olduğu yetmezmiş gibi bir de onun için endişelenmeye başlamak falan hiç hayra alamet değildi. Saçmalama konusunda fazla ileri gitmeden her fırsatta bu çocuktan uzak durmasında fayda olduğunu kendine hatırlatmasında fayda gördü Alp.

Ecevit ise yarışı birinci olarak bitirmenin kendisinde oluşturduğu haklı gururla hızının sınırsız olduğu bir arabada uçuyordu sanki. Öyle ki içinde bulunduğu bu mutluluk hali kendisine doğru karşıdan gelen insanları görmesine engel olmuştu.

Aniden üzerine doğru atlayan birisiyle birlikte Ece boş bulunup dengesini sağlayamayarak geriye doğru sendeledi. Allahtan dengesini çabucak sağlamıştı da yere düşüp bir adamın hunharca sevinci altında ezilerek can bulmaktan yırtmıştı genç kız. Zaferin getirdiği sarhoşlukla birlikte güldü ve acaba üstüne doğru atlamaya niyetli başka insan var mı diye etrafına bakındı. Neyse ki tehlike arz edecek kimse yoktu.

Formulaşk1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin