24.Bölüm

3.9K 355 394
                                    

Herkese İyi sabahlar, güzel pazarlar :)

Öncelikle gecikme için çok çok özür dilerim :( Planlamadığım bir takım olaylardan dolayı bölümü yazmama rağmen sona kalan düzenlemesini yapıp cuma akşamına yetiştiremedim, söz verdiğim gibi kapağı değiştirdiğim günün ertesinde yeni bölümü yayınlayamadım. Affedersiniz :(

Çok fazla hatam olabilir zihnimin büyük çoğunluğu uyurken düzenleme yapmak ne kadar sağlıklı olursa benim düzenlemem de o kadar oldu. Sözümu yerine getirememin cezası olarak bu bölümde beni en ağır şekilde elestirebilirsiniz hak ettim bunu, sesimi çıkarmayacağım :(((

Kapak fotoğrafı hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? Fikirlerinizi merak ediyorum :))

Vee multi.deki müzik sonda sözlerini de eklediğim müzik olur. Kesinlikle üşenmeyin dinleyin ;)

Sonra pişman olursunuz :)

Yeni bölüm gelene kadar vakit çabuk geçsin isterseniz Facebook grubumuza da beklerim ;) Hem orada muhtemel gecikmeleri ve sebeplerini daha ayrıntılı belirtiyorum benden demesi... 

Kemerler takılıp arkanıza yaslandıysanız; sezonun ilk yarışının bulunduğu bölümü okumaya başlayabilirsiniz :) 

************


La Rochelle Havaalanı- Fransa

"Your attention please!
Air France airlines flight number 152552 passengers, please proceed to the waiting lounge number 356 to go through the final passport and security check. Thank you and have a nice flight!"

Yapılan İngilizce anons ile birlikte genç kız oturduğu yerden kalkarak kendisini Türkiye'ye götürecek olan uçağın giriş kapısına doğru ilerlemeye başlamadan önce yazdığı mesajın gönder kısmına bastı.

"An itibari ile bir hesap yaptım da; bu sana üç ay boyunca attığım yüz on birinci mesajımmış. Beni yolcu etmeye gelmeyip üç ay boyunca attığım tek bir mesaja dahi cevap vermemenin sebebini deli gibi merak etsem de sana sormayacağım. Sorsam da cevap vermeyeceksin ki zaten neden sorayım, değil mi ? Derdin ne hala anlayamadım Alp! Takımdaki herkesle tek tek iletişim kurabilirken seninle kuramamamın sebebi ne? diye soracağımı sanıyorsan kesinlikle yanılıyorsun, SORMAYACAĞIM!!! Nasılsa yüz yüze de karşılaşacağız. Üç ay bitti, dönüyorum! Muhtemelen sana mesaj yazdığım şu dakikalarda siz İtalya'ya doğru gidiyorsunuz, sezon açılışını yapmak için... Bense Tevfik Bey'in bana pasladığı evrak işlerini halletmek için İstanbul'a gidiyorum. Giderken uğurlamamıştın beni, hani artık seni kardeşim gibi görüyorum dediğin kişiyi; dönüşte karşılarsın belki diyordum ama o da teknik olarak imkansızlaştı. Neyse çok yakında görüşmek üzere Alp Öztekin, görüşmek üzere!! "

Aynı saatlerde mesajda adı geçen Alp Öztekin ise, belki de son bir saattir otuzuncu kere okuduğu Ecevit'in kendisine yazdığı mesajın sonuna gelmesi sebebiyle kafasını tekrar kaldırıp uçaktan dışarı baktı ve gülümsedi.

Galiba çaylağı özlemişti Alp.

*************

Aradan geçen dört saatin ardından Atatürk Havaalanına inen uçaktan çıkan Ece, çalan telefonunun sesini duyar duymaz cebinden çıkardığı telefonun ekranındaki ismi görür görmez aramayı cevaplandırdı.

Formulaşk1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin