21.Bölüm

4.3K 337 185
                                    


Günaydınlar Formulaşk'ın okuyucuları!! 

Sürpriz yaptım bu sefer :) Bir cumartesi gecesi Formulaşk yeni bölüm okunur ritüelini bozup cuma sabahına aldım yeni bölümü.

Siz bu satırları okurken ben büyük ihtimalle kim bilir bilmem kaçıncı ram uykumda olacağım :) Uyandığımda yüzümü güldürecek, bol yorum, bol yıldız teşvikleri verirseniz ne mutlu edersiniz bu garibeyi :)

Bu bölümümüzün ithafı @BayanBlake  e gelsin :) Yeni tanışmama rağmen kısa zamanda bana kendini sevdirdi, hatta gelin sıfatını bile kaptı valla :p :) Yorumlarıyla hikayemize kattığı tat için güzel sohbetleri için minnettarım hatuna :)

Gelecek bölüm için ithaf isteyen varsa bana mesaj atsın ;)

UNUTMADAN! Facebook grubumuza bekleriz efendim bol resimli, çokça videolu, bir tutam da spoiler'lı, benim okurken bol bol güldüğüm harika sohbetlerimiz olduğu bir grup, hani katılmak isterseniz profilimin kenarına köşesine koyduğum link'e tıklamanız yeterli ;)  

Kemerleriniz takılıysa e buyrun 21.Bölüm start'ı vermek için sizi bekliyor :)


************


Geçmişin tozlu raflarından çıkıp gelmenin verdiği pişkinlikle sırıtıyordu Barlas. Gülümsemesinin ardında sakladığı meydan okumayı net bir şekilde görebiliyordu Alp fakat yıllar önce elinden gelmeyenler bugün de gelmeme konusunda ısrar ediyordu nedense.

Barlas Saygıner, yerküre üzerinde Alp'in karşısına çıkmaması gereken iki isimden ikinci olanıydı. Bellerphon Şirketi, camiaya geri dönme çalışmaları içindeyken ulaştığı Barlas'ı kendi bünyelerinde Formula 1 pilotu olarak alırken; iki şirket arasındaki ezeli rekabeti, iki genç adamla birlikte ebedi rekabet dönüştürdüklerinin farkında değildi.

"Barlas Saygıner... Barlas Saygıner..."

"Bu isim bana hiç yabancı gelmiyor ya hadi hayırlısı."

"Bana da hiç yabancı gelmiyor İlke. Bu soyadını daha önce duyduğuma adım kadar eminim."

" Bir yerden çağrışım yapıyor ama nerden acaba?"

Muhabbet üzerinde hakim süren belirsizliği Ateş'in sesi böldü.

"Şu XTV de sunuculuk yapan kadın vardı ya hani, ana haber spikeri olan o kadının adı soyadı neydi?"

"Aaa! Evet, evet hatırladım. Dilimin ucunda bak, ımmm..."

"Sercan, sevgili skalandan yola çıkarsak şayet senin isim hafızan geniştir abi, bir düşünsene."diyen Egemen topu Sercan'a atmıştı atmasına ama Sercan da o topu yakalayacak çeviklik yoktu.

"Ben nerden biliyim abi! Daha dün birlikte olduğum kızın adını hatırlamıyorum, tutup bana spiker kadını soruyorsun."

"Kadını sormuyor, adını soruyor Sercan. İkisi arasında fark var."

"Gerçekten mi İlke?"

"Gerçekten Sercan."

Ortalığın kızışmaya başladığını gören Egemen, Serca ile İlke'nin arasına girerek İlke'nin feminist damarını attırmadan gerilimli ortamı dağıtmaya çalıştı.

Formulaşk1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin