Oslava a nečekaná návštěva

5.9K 227 18
                                    


Nick

Došel jsem domů naprosto vyčerpaný.
Chtěl jsem se jenom osprchovat a jít spát, ale na gauči jsem si všiml jak tam někdo sedí. Došel jsem ke gauči a tam seděla Lili s Miou opřené o sebe a spaly. Nad tím jsem se pousmál. Na stole byly nějaké papíry a když jsem si je vzal do ruky byly to plány na oslavu. Ony naplánovaly snad všechno. Dort, pozvánky, různé druhy jídla a pití, prostě všechno.
Musím to někam schovat aby to Dave nenašel jinak to pro něho nebude překvapení. Vzal jsem všechny papíry a ty dal do složky. Přemýšlel jsem kam to dát. Napadlo mě to dát do své pracovny, ale rozhodl jsem se to dát pod postel.
Všechno jsem schoval a šel zpátky ke gauči a vzal jsem nejdřív Lili a odnesl ji opatrně do jejího pokoje. Potom jsem vzal Miu a taky ji položil do naší postele. Lehl jsem si vedle ní a zakryl nás peřinou. Přitáhl jsem si ji k sobě a také zavřel oči. Asi ne po pěti minutách usnul.

Mia

Vzbudilo mě šimrání na nose. Otevřela jsem malinko víčka a zjistila co to je. Byly to Nickovy vlasy. Už je měl mnohem delší. Za ty tři měsíce se o sebe ani moc nestaral. Triko měl celé zapocené, vlasy mastné a celkově byl neupravený. Rozhodla jsem se ho vzbudit a vyřešila jsem to stejně jako on. Vzala jsem pár svých vlasů a začala ho lechtat na nose, čele a tváři.
Věděla jsem že už je vzhůru ale pořád měl zavřené oči. Takže jsem postupovala až ke krku a za tu dobu co ho znám je to jeho největší slabina. Jenom co to ucítil, se začal malinko smát a prosit ať toho nechám. Nepolevila jsem a tak to vzal do vlastních rukou. Chytl mě za pas a přetočil se, tudíž jsem byla pod ním. "Dobré ráno" řekla jsem a začal se smát. "Dobre" řekl a chtěl mě políbit. Trochu jsem ho odstrčila. "Co říkáš na společnou sprchu?" zeptala jsem se ho. Věděl jak to myslím a hned na to přikývl. Oba jsme vstali z postele a šli do sprchy.

Po sprše jsem si vyčistila zuby a Nick udělal to samé.

Najednou mě chytl za pas a abych byla upřímná, vůbec jsem to nečekala takže jsem se lekla.
Přitáhl si mě k sobě a dal si hlavu na mé rameno. Stáli jsme tak pár minut a mě už začaly bolet nohy.
"Nicku.." začala jsem. Napnul se takže mě určitě poslouchá. "Začínají mě už bolet nohy a rameno na tom taky není nejlíp" řekla jsem a lehce se zasmála.
On se jen lehce pohnul a přitáhl si mě tak moc že jsem sotva dýchala.
Chtěla jsem udělat krok ale najednou zvedl hlavu. Čelo měl otlačené a šlo vidět že je naprosto unavený. Taky byl hrozně roztomilý.
"Pojď si lehnout. Já to s Lili zvládnu sama. A když bude potřeba dát někam jinam nábytek, tak slibuju že řeknu někomu z bodyguardů dobře?" šlo vidět že přemýšlí. Otevřel pusu na náznak že chce něco říct, ale já ho předběhla. " zvládneme to a vzbudím tě včas neboj" usmála jsem se na něho a líbla ho na čelo. Povzdychl si a uznal porážku. Přikývl a směřoval k posteli. Nesnažil se nějak přesunout na svou půlku postele a doslova padnul na postel. Musela jsem se tomu zasmát.
Došla jsem k posteli a skoro nevěřila svým očím. On už spal! Doufám že to zvládnu ho vzbudit až bude na čase se připravit na oslavu. Ještě jsem přes něho vybojovala peřinu a zakryla ho.

Rychle jsem se převlékla do Nickova čistého trička a do šortek a vyšla rychle z pokoje. Mám s Lili ještě spoustu práce. Došla jsem do jejího pokoje a nikde nebyla. Tak jsem si řekla že bude nejspíš v kuchyni. A měla jsem pravdu. Dělala si zrovna toast. Sotva mě spatřila hned za mnou běžela. Vypadala už mnohem lépe. Měla už normální barvu, takže doufám že mi nikde neodpadne.
"Honem! Rychle se najíme a půjdeme do práce." řekla a táhla mě k barové židli.
Byla do práce už plně zapálená a div mě na tu židli nehodila.
Rychle jsem se tedy najedla a vypila si kafe, abych se probudila a šla s Lili do práce.

V jedenáct dopoledne přivezli všechny věci na oslavu a hned se začalo s přípravou.
S Lili jsme si rozdělali práce.
Já se postarala o výzdobu jak v pokoji, tak na verandě. Lili pomohl jeden z ochranky, který se jmenoval Bob a oni stěhovali nábytek.
Uvnitř ho pouze překvapíme, jinak oslava se bude konat venku na zahradě, tam je víc místa.
Lili s Bobem dali venku stoly k sobě a na to se potom dá jídlo a pití.
Výzdobu jsem dodělala kolem jedné odpoledne. Bylo by to rychleji, ale mě tam pořád někde něco nesedělo, takže to trvalo déle.
Jídlo bylo už nakoupené ale pití jsme se rozhodly ještě přikoupit. Jak alkohol, tak od koly po minerálku. Hlavně pro Lili, ta by neměla nic s alkoholem. V rychlosti jsem napsala na papírek Nickovi a šly.

Living With Bad Guys #(Mafiánův Zajatec)Where stories live. Discover now