Špatný nápad

11K 414 39
                                    

Konečně jsem se k tomu dostala
Užijte si tuhle část:)
Určitě tam najdete pár chyb a za to se omlouvám. Psala jsem to dneska a jsem naprosto vygumovaná.

Nick

Upřímně jsem právě teď na nakupování neměl vůbec náladu, ani nevím proč jsem řekl zrovna nakupování. Měl jsem takový vztek že jsem prostě nepřemýšlel a něco plácl.
Ale co no, něco vymyslíme.
Zrovna když jsme dojeli do nákupního centra, hned jsem to chtěl otočit. Neměl jsem zrovna v lásce mít tolik lidí kolem sebe. Přesněji řečeno, jsem to nenáviděl.
Ale kvůli Mii to zvládnu, i když to byl vlastně můj nápad.
"Co máš nejdřív asi tak v plánu?" zeptal jsem se.
Podívala se na mě.
"Nevím asi bych nejdřív šla se podívat někam do obchodu s oblečením a potom by jsme si mohly zajít na oběd."
Jen jsem přikývl.
Nakupování.. Aspoň se podívám na nové trendy. Třeba mě tam něco zaujme. A nebo taky ne.
Mia zahla do nějakého obchodu, na jméno jsem se ani nepodíval, nezajímalo mě to, ale mám takový dojem že začáteční písmeno bylo H nebo dokonce na L.
Byly tam rifle, sukně, trička, tílka, kraťasy, kabelky a další kraviny.
Já se díval jenom kolem sebe a nic mě tu nezaujalo. Krom jedné věci. Nebo lépe řečeno, člověka. Mého bratra.
Stál přímo naproti mě a jen se usmíval. Vždycky když se takhle usmíval, stalo se něco zlého.
Najednou jsem si všiml kolik divných mužů stojí na tom samém místě a dívají se směrem k nám.
Čekají až jim dá bratr znamení, ale na co? V tu chvíli mi to problesklo hlavou, ale to co mě napadlo, doufám že to neudělá. Snad nechceš střílet. Pomyslel jsem si.
Mia ke mě došla, podle toho co měla v ruce, asi chtěla abych to oblečení ohodnotil. Když si mě všimla divila se kam se to dívám a tak se podívala stejným směrem. ztuhla "To je.." začala. Věděl jsem co tím myslí, přikývl jsem.
Jednu ruku co měla volnou se mě chytla za ruku a vsadil bych se že se i trochu třepala.
"Musíme vypadnout, pojď zadním vchodem." řekl jsem tlumeným hlasem. Přikývla.
Chytl jsem její ruku a otočil se, ale to jsem neměl dělat. Odtrhnul jsem zrak od svého bratra a pro něho to bylo znamení, že může střílet.

Mia

V nákupním centru jsem zašla s Nickem do jednoho super obchodu s názvem 'Lili's dress'(vymyšlené)
Byl to vážně super obchod. Vždycky jsem si tu našla bezvadné oblečení.
Jenom jsem tam vešla a už se mi tam zalíbilo jedno pěkné tílko. Bylo takové obyčejné černé tílko a na zádech krajkované. Vždycky se mi líbily spíš takové obyčejné oblečení. Našla jsem tam ještě další různé trička a kalhoty. Všechno jsem si vzala do ruky a šla k Nickovi. Ten tam jen stál a díval se někam do centra. Došla jsem k němu a ani se na mě nepodíval. Lehce jsem se zamračila a podívala jsem se kam se dívá. Viděla jsem tam muže co se dívá na Nicka. Už jsem ho jednou viděla, ale nemůžu si vzpomenout kde. Počkat! Nickův bratr! Nemohla jsem tomu uvěřit a tak jsem se chtěla ujistit. "To je.." nemohla jsem to doříct, zlomil se mi hlas. Nick ale pochopil co jsem chtěla říct a přikývl. Jednu ruku co jsem měla volnou jsem se chytla Nicka. Lehce jsem se třepala strachy. Bála jsem se, protože vím co dokáže.
"Musíme vypadnout, pojď zadním vchodem." řekl tlumeným hlasem a já přikývla.
Chytl mi mojí ruku a otočil se se mnou. Ale to jakoby jsme dali znamení jeho bratrovi a kolem nás proletěla kulka. Nick mě chytnul za peže a táhnul mě dál a zároveň jsme se schovávali mezi oblečením. Ostatní lidi běhali sem a tam, křičeli a snažili se být co nejdál od střelby. Nick vzal do ruky mobil a podle toho co říkal, tak volal Daveovi. Nick mu řekl kde jsme. Všimla jsem si jedné blondýnky, co leží Na břichu a drži si rameno a kolem ní byla malá kaluž krve. Zasáhli jo. Byla od nás asi tak 3 metry. Zase proletělo pár kulek. Když jsem si byla jistá že nikdo nestřílí vymkla jsem se Nickovi a běžela za tou blondýnkou. Byla dobře schovaná za kasou, takže kulky narážely do ní. Nick doběhl ke mě. Vypadal naštvaně. "Co to do tebe ksakru vyjelo?!" začal na mě tlumeně křičet. "Promiň, nemůžu ji tu nechat vykrvácet." řekla jsem. Já už bych asi neunesla vidět umřít dalšího člověka. Nick pochopil a vzal blndýnku do náruče a řekl ať vezmu opatrně bílé tričko z pultu. Povedlo se. Roztrhla jsem ho na dvě půlky. Obmotala jsem tu ránu a zavázala ji co nepevněji. Bylo mi špatně, ruce a kolena jsem měla celé od krve. Nick si s ní začal povídat aby se nedívala na tu ránu a případně neomdlela. Ale ja se teď musím držet abych neomdlela spíš já. Po pár sekundách to bylo lepší a bylo mi líp. Jak jsem tak poslouchala, jmenovala se Lili, je jí 22 let a přestěhovala se sem z Oregonu, takže mluví anglicky.
Byla celá rudá od pláče a od toho všeho co se jí stalo. "Musíme jí vyndat tu kulku." řekl mi Nick. Podívala jsem se na něho. "Ale nemáme čím, musíme počkat na Davea." začala jsem. "Ale nemáme čas. Jestli ji okamžitě nevyndáme, bude zle." věděla jsem to, ale čím ji mám ksakru vyndat?! Najednou se ze zadního vchodu ozval Dave. "Pojďte!" mával na nás rukou, ať už z toho místa vypadneme.
Zase proletěla kulka, ale já jsem tak nešikovná že jsem trochu posunula nohu a ta kulka zasáhla moje lýtko, ale měla jsem štěstí, ještě pár centimetrů a mohlo to zasáhnout koleno, to by bylo horší, ale zase mi to škráblo tepnu a to vážně pekelně bolí.
Snažila jsem se nevykřiknout, ale tvář jsem zkřivila bolestí, která vystřelovala z lýtka. Musela jsem se kousnout do rtu. Nick hned vystřelil za mnou "Mio!" byla na něm vidět zlost a starost. Vzal si svojí pistoli a střelil směrem k nim.
Už jsem to nevydržela a musela jsem ze sebe vydat tlumený křik. Nick 3x vystřelil a viděla jsem jak dva muži padli k zemi. Držela jsem si pevně ránu, Nick zatím roztrhl látku a obvázal mi to.
"To jsem ale nešikovná co?" vysmála jsem se sama sobě. "Au!" vykřikla jsem když to pevně zavázal.
Dave k nám opatrně přilezl a vzal Lili do náruče a mě zase vzal Nick.
Oba byli opatrní aby si nás nikdo nevšiml. Když jsme došli k zadnímu vchodu, uslyšeli jsme sirény. Nick se podíval do centra a stoupnul si. Podívala jsem se stejným směrem. Nikdo už tam nebyl. Trochu jsem si oddychla, ale pořád mě ta noha bolela jako čert. Na nic jiného jsem nemyslela. "No tak! Honem než to tu začnou prohledávat policajti!" zahučel na nás Dave. Nick poslechl a běžel k východu. Došli jsme k auto co bylo zaparkované přímo u zadního vchodu. Nick mě posadil na sedadlo spolujezdce a Lili Dave položil na zadní sedadla. Nick ještě řekl Daveovi, aby jel jeho autem co stojí u centra. Přikývl a odešel. Nick si sedl na sedadlo, nastartoval a vyjel.
Já neprohodila ani slovo dokud mě to nedonutilo se omluvit.
"Promiň.." začala jsem. Nick se na mě podíval. "Za co?"
"Za tu mojí neopatrnost, jako by jsme neměli málo problémů s těmi muži co nás chtěli zabít a Lili. Ještě jsem s musela přidat já. Omlouvám se za to." Nick si povzdychl. "Mio to není tvoje chyba, neomlouvej se. Prostě se to stalo. To spíš já bych se měl omluvit. To kvůli mě tě postřelili." řekl a praštil do volantu. "takhle to nemůžeš brát." začala jsem být unavená a zavírala jsem pomale oči. "Mio.. Mio!" neusni mi tady! Opovaž se mi tu usnout!" začal křičet. Držela jsem se co nejvíc, abych neusla, ale vydržela jsem to sotva 5 minut. Naštěstí jsme už dojeli akorát k jeho domu. Rychle vypl motor vystřelil z auta a šel směrem ke mě. Otevřel dveře, vzal mě do náruče a nařídil aby jeden z bodyguardů vzal do domu Lili co byla už nějakou chvilku v bezvědomí.
Nick rozrazil dveře domu a zavolal osobního doktora, co bydlel v domě s námi. Položil mě na gauč a čekal až dojde doktor. "No tak, ještě vydrž, už bude po všem. Bude líp jenom ještě vydrž." utěšoval mě a upřimně to pomáhalo.
Asi po minutě došel doktor, vyndal si různé věcičky jako je dezinfekce, obvazy, a samé jiné. Já se na to radší dívat nebudu. Nickovi řekl ať mě chytne za ruce a za pás ať se ani nehnu, hned na to dojel Dave a ten se taky vlastně trochu vyzná v lékařství, takže si vzal potřebné věci z kufříku, taky dva bodyguardy a šel do vedlejší místnosti kde byla Lili. Doktor ještě řekl jednomu bodyguardovi aby mi šel držet nohy. Učinil tak a doktor se pustil do práce.(upřímně se mi to nechce popisovat, to si můžete domyslet). Začala jsem křičet a šít sebou jak strašně to bolelo, když mi tu ránu čistil a vyndával kulku. Nemohl mi to jak umrtvit, zase až tak moc vybavený nebyl, takže to bolelo nehorázně.

Když byl se vším hotový, obvázal mi to a vzal si Nicka stranou. Něco si tam povídali, ale já už přestala slyšet. Byla jsem už opravdu unavená. Začala jsem usínat, poslední co vím bylo to jak mě Nick přikrýval. A potom jsem usla.

***

Konec! :D dost dlouhý, zasloužíte si to:) doufám že jste si to užili a těšte se na další díl;)

A jak jsem napsala hned na začátku, omlouvám se za chyby!! Nechci vidět v komentech jaký chyby jsem tam udělala! :D :)

Living With Bad Guys #(Mafiánův Zajatec)Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon