"Teta?"

6.7K 270 46
                                    

Uběhly asi tři měsíce od únosu mě a Lili a od té doby s nic nestalo. Ani Nick nemohl svého bratra najít. Jako by se po něm slehla zem.
Vlastně to bylo i za dobře. Aspoň jsem se cítila bezpečněji.
Za tu chvilku se Lili s Davem hodně seznámili a před měsícem jsem zjistila že spolu chodí. Sice to den nebo sva ještě tajili, ale potom to věděli všichni. Jak Nick tak všichni z ochranky a Daveovi rodiče. Lilina matka se nic nedozvěděla jak si Lili přála. A za 3 dny má Dave narozeniny, takže se musí hodně věcí nachystat.

*

Zrovna jsem se probouzela vedle muže, kterého miluju a usmála se.
Ruce měl kolem mého pasu a tvářil se naprosto klidně. Dala jsme mu pusu na líčko a opatrně jsem jeho ruku dala pryč z mého pasu a vstala z postele. Nick se jenom zavrtěl a spal dál.
Šla jsem do koupelny kde jsem provedla hygienu a šla zpátky do pokoje. Nick ještě stále spal a tak jsem ho nechala na pokoji. Vzala jsem si černé legíny a černé tílko. Dneska jsem byla celá v černé a byla jsem bledá jako stěna. Ani bych se nedivila kdyby se mě někdo lekl.
Šla jsem směr kuchyň a najednou slyšela něco jako pláč. Šlo to z Liliného pokoje. Lehce jsem zaklepala a najednou pláč utichl. Lehce jsem otevřela dveře a v pokoji nikdo nebyl a tak jsem šla do koupelny kde seděla na zemi Lili. Měla rudé oči od pláče a v ruce něco držela. Rychle jsem k ní doběhla a sedla si vedle ní.
"Co se stalo?" zeptala jsem se.
Chtěla něco říct, ale hned propukla zase v pláč. Objala jsem ji a utišovala.
"Mi-Mio.." začala se vzlykem. Nedokázala to říct, tak to vzdala a podala mi to co měla v ruce. Až teď jsem si všimla co to bylo. Byl to těhotenský test a byl POZITIVNÍ!
Ztratila jsem slov. Jen jsem na to zírala a po chvíli ze sebe vydala hlásku. Lili se zatím malinko uklidnila a podívala se na mě co jí na to řeknu. "No.. Tohle mě teda překvapilo." vypadala že je vystrašená. "Ale Lili buď v klidu to společně zvládneme a navíc" zrovna jsem si to uvědomila. "Ze mě bude teta!" začala jsem pískat jako malé dítě a byla šťastná. Lili to překvapilo a viděla na ní že si oddychla. Pomohla jsem si vstát. "Ale co když Dave to miminko chtít nebude?" zase se zhrozila. "Tak to by byl největší blbec kterého bych znala a věř že bych si to s ním vyříkala." řekla jsem vážně. Lili se malinko pousmála a objala mě."děkuju." pošeptala mi do ucha. Usmála jsem se a odtáhla se. Líbla jsem ji do vlasů a dokola pískala že ze mě bude teta. Byla jsem blázen do malých dětí. Sice tam byly i nějaké negativy ale to by se zvládlo. "Kdy to chceš říct Daveovi." zeptala jsem se Lili. "J-j-já nevím. Ale asi bych měla co nejdřív že?" vykoktala ze sebe. "Ano to by si měla. Čím později tím horší to bude. Věř mi." přikývla. Navedla jsem ji aby se šla trochu poupravit jinak bych nebyla jediná co by vypadala jako mrtvola. Pomohla jsem jí udělat ještě culík protože se jí hrozně třepaly ruce. Docela se mi povedl a obličeji si nalíčila už sama.
Vyšli jsme a dali se do kroku.
Došli jsme do kuchyně a naštěstí tam nikdo nebyl. "Kde je Dave?" zeptala jsem se Lili. "Potřeboval si něco zařídit." chápavě jsem přikývla. "A kde máš Nicka?" zeptala se tentokrát ona. "Myslím že ještě spí"řekla jsem.
Lili si sedla na barovou židli a vzala si ovoce z košíku. Sotva si kousla do jablka hned zbledla ještě víc než byla a vyletěla z kuchyně. Začala jsem ji litovat. Chtěla jsem jí pomoct, ale sotva bych uslyšela jak zvrací bylo by mi špatně taky. A potřebuje chvíli pro sebe.
Nachystala jsem ovocný talíř pro všechny a udělala jsem i toasty. Pro Nicka, mě a Davea. Nachystala bych i Lili ale pochybuju že by si dala toast.
Sedla jsem si na barovou židli a začala jíst. V tu chvíli došla Lili. "Dáš si aspoň sušenku?" zeptala jsem se. Záporně zavrtěla hlavou. "Musíš něco jíst." povzechla si a nakonec přikývla.
Vstala jsem a šla do spíže. Tam jsem vzala jedny mléčné sušenky a šla k Lili.
Podala jsem ji to a napustila jsem rovnou i vodu do skleničky. Já jsem si udělala kafe.
Ani jsem si nevšimla že Nick došel a lekla se když mi dal ruce kolem pasu.
Přitáhl si mě k sobě a líbl na líčko jako já když spal. Pustil mě a ukradl mi moje kafe! "Hej" okřikla jsem ho. Jen se na mě usmál a vzal si toast, který byl jeho. Až teď si všiml že je Lili tak bledá. Podíval se na mě a já naznačila aby ji nechal být a mávla nad tím rukou. Pochopil a nechal ji být. Letmo jsem se na ni podívala a výrazem mi děkovala. Chápu ji že nic nechtěla vysvětlovat. Nick to všechno zpucoval a dovoluji si říct že to doslova 'sežral'. Vypil moje kafe a poděkoval že to jsem dobře udělala jak kafe tak toast.
Jen jsem na něho vyplázla jazyk a začala si dělat další kafe. Líbl mě do vlasů a pošeptal mi že dneska musí s Davem něco vyřizovat a přijedou až pozdě večer.
Aspoň se vypořádám s Lili. Sice je starší, ale každá potřebuje pomoct i když je ten člověk mladší.

Už v deset dopoledne Nick musel odjet a Davem něco vyřídit a já zůstala s Lili sama. Už nevypadala jako bílá stěna. Vypadala mnohem líp.
S Lili jsme byly v nemocnici a tam zjistili že je ve čtvrtém týdnu těhotenství. Je pravda že od té doby se Lili chovala divně, ale že by byla těhotná mě vůbec nenapadlo.
Dostali jsme pár rad a než jsme se z nemocnice dostaly bylo kolem druhé odpoledne a měly jsme hlad, takže jsme si zašli na jídlo. V restauraci byla Lili hrozně vybíravá a asi po dvaceti minutách si Lili nakonec vybrala pizzu s několika druhů sýrů stejně jako já hned na začátku.

Všechno jsme to nesnědli a tak jsme si to nechaly zabalit a rozhodly se moc venku nezdržovat a tak jely hned domů.
Ani jsme tam pořádně neměly co dělat. Jenom jsme si povídali a chystaly program na oslavu objednali ještě pár věcí. Občerstvení bylo už zařízené i lidi jsme tajně pozvaly a snažili se co nejvíc to zatajit před Davem. A jako největší překvapení pro Davea bude miminko. Doufám že to nepokazí jinak si to s ním vyřídím a mám pocit že nebudu sama.
Všechno jsme tak pečlivě chystali až jsme obě kolem desáté večer usnuly na sedačce opřené o sebe.

***

Ach jooo😭 příjde že dělám čím dál víc nudnější kapitoli. ani nevím jak pořádně zformulovat věty jak jsem vyřízená jak ze školy tak z praxe a všeho😱 fakt potřebuju dovolenou alá letní prázdniny:33 co vy?

Souhlasíte nebo jste strong💪:D
Bože a watt se mi taky pěkně sere doslova. Takže se omlouvám i za případné překlepy.

Living With Bad Guys #(Mafiánův Zajatec)Kde žijí příběhy. Začni objevovat