Den bez problémů

7.3K 275 29
                                    

Vzbudila jsem se v posteli a na místo polštáře jsem ležela na Nickově hrudi. Pro mě to bylo pohodlnější než studený polštář.
Nick pravidelně oddechoval, takže ještě spal. Jeho ruka mě tlačila na pasu a já ho nechtěla zatím budit takže jsem opatrně jeho ruku sundala z pasu a po špičkách odešla z pokoje.

Šla jsem směr kuchyně a tam jsem si udělala lívance. Po chvíli došla Lili s Davem do kuchyně. "Lívance!" zapískala Lili jako pětileté dítě. Sedla si na barovou židli a to samé udělal i Dave.
Oboum jsem naložila a polila javorovým sirupem.
Taky jsem nachystala mě a Nickovi a šla se za ním podívat, jestli ještě spí. Lili a Dave si tam něco říkali, takže si mě ani nevšimli.
Potichu jsem došla do pokoje a začala se potichu smát. Ještě spal, ale naprosto roztomile a byl rozvalený přes celou postel. Ležel na zádech a hlavu měl natočenou na levou stranu a přes obličej vlasy, takže jsem mu neviděla do očí. Zavřela jsem dveře a došla k posteli. Sedla jsem si na něho obkrčmo a začala mu dávat polibky na krk, na tváře a na hruď dokud se nevzbudil. Chytil mě za boky a otočil to, tentokrát jsem byla pod ním. Začal se na mě usmívat a vášnivě mě políbil.
Pootevřela jsem ústa a Nick toho využil. Začal boj mezi jazyky a oba jsme vzdychali. Malinko jsem se od něho odtáhla abych popadla dech. Přesunul se mi na krk a jel pořád níž a níž. Už jsem v kalhotkách cítila vlhko. Bože, jak ten mě dokáže rozvášnit. Chtěla jsem ho, ale ne když je Dave s Lili dole. Chtěla jsem promluvit a přes všechnu sílu se mi to povedlo. "Nicku, Lili a Dave jsou dole a.." nedořekla jsem to protože se Nick dostal k ňadru a začal je sát. Zavzdychala jsem a snažila se najít výmluvu, protože jestli nepřestane, neovládnu se. "Neuslyší nás." řekl prostě. Sáhl mi pod kalhoty a to byla poslední kapka.
Přitáhla jsem si ho blíž a políbila jsem ho. Nejdřív to byl jemný polibek, ale jakmile jsem sáhla na Nickovo nádobíčko, stal se z toho boj mezi jazyky. Zase. Odtrhli jsme se a pusou mi jel až k ušnímu lalůčku a ten jemně skousl. Přiváděl mě do rozpaků. "Sundej to ze sebe" zašeptal mi do ucha a já ho poslechla. Nick se odtáhl aby se na mě mohl dívat a tak jsem měla dost prostoru na to, abych se svlékla.
Mučivě pomalu jsem ze sebe svlékala své oblečení a chtěla ho potrápit co nejvíc. Když už to nevydržel, což bylo skoro hned pomohl mi ještě sundat šortky a já si mezi tím sundala tričko.
Nyní jsem byla jenom ve spodním prádle a jak šlo vidět, jeho to vzrušovalo a začal ze sebe soukat kalhoty. Ani jsem nemrkla a už měl kalhoty na druhé straně pokoje a s tričkem jsem mu pomohla. Nick už se chystal mi sundat kalhotky, když v tom někdo zaklepal na dveře. Oba jsme ztuhli. Nick zavrčel a odpověděl "Co je?" zvolal podrážděně. Dave to uslyšel a určitě tušil při čem nás vyrušil.
"Tak pardón že ruším ale od čeho je noc?" řekl. Tohle mě rozesmálo. "Dojděte dolů až skončíte." dokončil a odešel. Nick si povzdechl, odtáhl se a
pomohl mi vstát. "Pokračování večer" řekla jsem a políbila ho. Oba jsme se oblékli a vyšli z pokoje.

V kuchyni nikdo nebyl, jenom jsem slyšela Lilin smích jak se ozýval z obýváku. Podala jsem Nickovi lívance se sirupem já si vzala i pro sebe a sedli jsme se k barovým židlím jako před chvílí Lili a Dave. Naštěstí mi Nick pochválil jídlo, takže jsem si oddychla.

Najednou za námi přiběhla Lili a já se lekla a kvůli tomu, že jsem měla plnou pusu lívanců jsem se zakuckala.
Začala jsem se dusit a Nick mi poplácal na zádech a začal se smát.
Doslova jsem brečela z toho. "Nemusíš se hned dusit. Ještě jsem neřekla kam půjdeme." řekla Lili a tvářila se uraženě. Potom její obličej vystřídalo štěstí. "Mě napadlo, že by jsme šli jenom nakupovat, ale Davea napadlo něco mnohem lepšího!" oba jsme se na ni dívali a čekali co z ní vypadne. "Pojedeme do města a tam půjdeme do lázní!" otevřela jsem pusu do kořán a uvědomila jsem si, že nemám žádné plavky. Když jsme kdysi utekli z Ameriky, nechala jsem je v domě. "Máme ale menší problém.." ozvala jsem se. Nick s Lili se na mě podívali. "Nemám plavky" řekla jsem. "A co? Já taky ne. Kluci půjdou napřed a my si vybereme něco v obchodě." popřemýšlela jsem a nakonec přikývla. Podívala jsem se na Nicka a ten se na nás nehybně díval. Připadalo mi to trochu směšné, protože ani nemrknul. "V žádném případě! Co když se tam objeví můj bratr a obě víte co on dokáže." řekl vážně. To je pravda obě dvě jsme dostali kulku.
Při té vzpomínce mě zamrazilo a nebyla jsem jediná Lili při tom i zbledla.
Dave došel a všiml si jak je Lili bílá jako stěna. "Co je?" zeptal se nechápavě. Nick nad něčím přemýšlel, takže si nás nevšímal.
Mávla jsem rukou a naznačila ať to neřeší. Vzala jsem Lili za ruku a chtěla odejít, ale potom mě něco napadlo. "Tak s námi pošlete nějaké ty bodyguardy a nebudeme se nikde zdržovat dýl jak deset minut co vy na to?" vypadlo ze mě. Nick se na mě podíval a vypadalo že mu to v té makovici šrotuje. !No já nevím" řek nakonec. "noták! tak půjdete s námi." ozvala se Lili. Všichni jsme se na ni podívali. " No co? To ty kluky nezabije s námi jít nakupovat plavky. Alespoň to budou hodnotit" řekla. Já na ni hleděla a přemýšlela nad jejím návrhem a potom se začala usmívat a přikývla. "to je myslím nejlepší nápad. Tak jedeme notak!" Naznačila jsem Lili ať vezme Davea a já vzala za ruku Nicka. Oba byli podezřele zticha a když něco řekli ve smyslu "to nemůžeme riskovat" nebo "že jim bude stát" zarazili jsme je a když to řekli o jejich nádobíčku co by se stalo, obě jsme dostaly záchvat smíchu nad tou představou. Já s Lili jsme si sedly do zadu a Dave s Nickem byli vepředu a samozřejmě řídil Dave. Ještě Lili napadlo, že by jsme jeli s řidičem a my všichni byli v zadu, ale to kluci hned vyloučili. I bodyguardy vyloučily, prý by jsme vyvolali moc velikou pozornost. Takže co udělali? Vzali si zbraně a nám nic nedali. Jak se potom máme bránit? Sice se zbraní nemám žádné zkušenosti, ale mohli mi dát aspoň nůž. S nimi už zkušenost mám. Trochu. Občas jsem s nimi vrhala a byla dobrá, ale to už bude pět let zpátky.

Living With Bad Guys #(Mafiánův Zajatec)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum