SEHUN İLE HAYAL ET

1.8K 73 14
                                    

Bugün sehun ile tiyatroya gidecektiniz. Onunla ilk halk tiyatrosunda tanismiştin. Bugunde bos oldugun icin sehun ile tiyatroya gidecektiniz. Son kez boy aynanin karsısina gecip kendine baktin ve sonra evden ciktin. Sehun evinin lapisinin önünde seni araba ile bekliyordu. Arabaya dogru ilerleyip on koltuga oturdun.

- Selam sevgilim

+ Merhaba tontisim.

- Eee tiyatrodan önce nereye gidiyoruz?

+ Bilmem sen nereye gitmek istersin?

- Benim için farketmez. Senin istedigin yere gidelim.

+ O zaman yolumuz uzunn!

1 Saat Sonra:

Sehunun seni getirdiği yer uçurumsu bir yerdi. Ucurum gibi bir yerde arabayi durdurdunuz ve dışarı cikip cimlerim oldugu tarafa ilerlediniz ve yere oturdunuz.

+ Eee nasıl bir yermis begendin mi?

- Çok begendim. Bence bizim özel yerimiz burasi olsun.

+ "Sen nasil istersen öyle yapalim tontisim." dedikten sonra çimlerin üzerinden kalkip arabaya ilerledi, arabanin arka kapisi açip kutu çıkardıktan sonra yanına tekrar geldi.

- Kutuda ne var sehun?

- Ac bakalim ne göreceksin.

Kutuyu açtın ve ne göresin. Kutunun icinde 10 adet bubble tea. Gülmeden edemedin çünkü komikti. Daha büyük şeyler bekliyordun.

+ Bence artik kalkmaliyiz yoksa tiyatroya gec kalacagiz.

- Tamam. Hadi gidelim o zaman.

TIYATRODA:
Cok heyecanli geciyordu. Sehun senin elini sımsıkı tutuyordu. Heyecandan tiyatroya odaklanamiyordun. Bi de sehunun sana bakmasi...

Sehunun Ağızından:
Cok heyecanliyim. Hem tontisimin elini tutuyorum hemde onun yüz hatlarini izleme fırsatı buluyorum. Cok güzeldi. Zaten güzel olduğunu da biliyordum. Bu mutluluğumuz sonsuza kadar sürecekti çünkü ben onu asla birakmayacagim!

Öncelikle çoooook özür dilerimm. Size yeni bölümü aksam atarim dedim ama atamadim evde degildik. Umarim guzel olmustur. Bol ve iyi okumalar! Vote vermeyi ve yorum yapmayi unutmayin lütfen :)))

EXO İLE HAYALLER Where stories live. Discover now