KAİ İLE HAYAL ET

2.2K 79 3
                                    

20 yasinda genç bir bayandın. Hayatının 20'lerinde cok sıkıntı çekiyordun. Çünkü maddi durumunuz cok kötüydü buda yetmezmis gibi bide babanin kanser hastaligi daha bir cekilmezdi. Baban hastaligindan dolayi hastaneye yatti. Annenede bakamayacagin icin onu huzurevine götürecektin. Huzur evinde tanidiginiz oldugu icin para ödemeyecektin. Anneni huzur evine göturmek icin hazirlandiniz ve evden ciktiniz. Huzur evine geldiniz. Anneni bıraktın ve huzur evinden eve dogru yürümeye basladin, biriyle carpistin maskeliydi. Carpisinca san dönerek..

- Küçük hanim neden agliyorsun?

- Önemli degil. Çarptigim icin ozur dilerim.

- Ama olmaz biyle bu küçük hanimin neden agladigini öğrenmeden suedan suraya gitmem. Özür dilemenede gerek yok.

- Maddi durumumuz kotu oldugu icin annemi huzur evine götürdüm. Babamda zaten kanser oldugu icin hastanede yaşamaya çalışıyor. Bu yuzden hayattan hic keyif almiyorum ve duygularimi aglayarak gösteriyorum.

- Anladim. O zaman hayatinin degismesine hazir misin?

- Efendim?

- Gel benimle sadece. Dedi ve seni kolundan cekerek bir arabaya bindirdi. Acaba senin bu hic tanimadigin çocuk senin hayatini gerçekten degistirebilicek miydi?

1 Sene Sonra:
İsmi Kaiydi. Bundan tam bir sene önce sokakta aglarkwn kai seni görmüş ve sana yardim etmisti. O funden sonra annen daha iyi oldu. Ve kendine arkadaslar buldu. Tam bir ay sonra ise babani kaybettin. Babani kaybettiginde san sadece ama sadece kai destek olmustu. Yavas yavas ondan etkileniyordun o zamanlar. Meger o da senden etkileniyormus. Birbirinize duygularinizi acikalamistiniz ve aevgili olmuştunuz. Hayatin kai ile karşılaşana kadar cok kötüydü hayttan bikmistin. Ama kai hayatina girdikyen sonra hayatinda sende çok degismistin. Acaba hayatina bu kadar cabuk giren Kai, hayatinda baska neleri değiştirecekti?

Umarim guzel olmustur. Bol ve iyi okumalar! Vote vermeyi ve yorum yapmayi unutmayin:)) Destekleriniz icin cook tesekkur ederim. Yazim yanlislarindan dolayi özür dilerimm

EXO İLE HAYALLER Where stories live. Discover now