BAEKHYUN İLE HAYAL ET

2.6K 97 9
                                    

Baek ile yarin 300. gününuzdu. Bundan tam 5 ay once baek ile bir parkta tanismistiniz. Sen parkta sarki soylerken baek seni izlemis ve sesini cok begenmisti. Yanina gelip sana arkadaslik teklif etmisti. Iste baek ile arkadasliginiz boyle baslamisti. Yarin ise 300. gününuzdu. Acaba baek bunu hatitlayacakmi?

YARIN:
Sabah erkenden kaltin. Elini yüzünü yikadin ve kahvaltini yapmaya basladin bir yandanda baek ile mesejlasiyordun. 1 saat sonra baek seni evden alip bir yere götürecekti. Hemn kahvalti yapmayi biraktin ve hazirlanmaya basladin. Hazirlanip hafif bir makyaj yaptiktan sonra kapi caldi gelen baekti. Evden beraberce ciktiniz ve arabaya bindiniz.

- Nereye gidiyoruz baek?

- Sürpriz!

- Ya. Ne sürprizi hadi soyle ben merak ederim.

- Tamam. Söylüyorum hazir misin?

- Evet hadi hadi soyle

- Bizim eve. Ama hemen yanlis anlama. Seni annem ve babamla tanistiracagim.

- Gercekten mi?

- Evet . Zaten heyecanliydin simdi heyecanin daha da artmisti. Vee sonunda baekgilin evinin önüne gelmistiniz. Arabadan inerken son kez kiyafetlerini duzelttin ve kapiya dogru ilerlediniz. Baek zili caldi. Kapiyi cok tatli birbayan acti.

- Hosgeldiniz çocuklar. Buyrun iceri gecin.

- Hosbulduk bayan Byun dedin ve iceri gectiniz. Babasida icerideysi babasiyla siz sohbete baslarken baek ve anneside mutfaga dogru ilerlediler.

Baek'in Ağzından:
Cok heyecanliyom. Çünkü hem (adin) babamla konusuyor hemde bugun ona ailemin onunde evlenme teklif edecegim. Acaba kabul edecekmi. Belki ona cok erken gelebilir. Ama bence birbirimizi cok seviyoruz ve bizim askimiz sonsuza kadar gider. Son hazirliklari yapmak icin annemle mutfaga gityik. Babamla biraz sohbet ettikten sonra babam lavaboya gidiyorum diyecekti. Ve mutfaga gelecekti. O andada annem isiklati kapatacak ve ben iceri girecektim.

Senin ağzından:
Bay Byun ile biraz sohbet ettiklten sonra lavaboya gidecegim dedi ve kalkti. Bnde o gelene kadar heyecanimi yenmeye calisiyordum. Bir anda isiklar söndü. Ilk basta elektrik kesildi sandim. Fakat sonradan baek yanima geldi ve diz çöktü. Isiklar yanmisti o anda. Baek yanima gelip diz cokerek..

- Sana ailemin yaninda tum samimiyetimle soruyorum bu soruyu BENİMLE EVLENİR MISIN?

- Evettt! Yani bende bu sorunu tum samimiyetimle cevapliyorum Byun baekhyun seninle evlenirim. Dedin. Ve sımsıkı sarildiniz. Baekin anne ve babasida gozleri yasli bir sekilde sizi izliyordu. Mutlu olmuslardi. Umarim sonsuza kadar baek ile mutlu olurum dedin ve baek'e tekrar sarildin.

Umarim guzel olmustur. Dun bolum atamadim özür dilerimm. Bol ve iyi okumalar! Vote vermeyi ve yorum yapmayi unutmayin:))

EXO İLE HAYALLER Donde viven las historias. Descúbrelo ahora