BAEKHYUN İLE HAYAL ET

4.6K 137 62
                                    

Yarin senin için buyuk gündü. Çünkü yarin o ses kore'ye katilacaktin. Ve jurilerde senin deli gibi sevdigin asik oldugun baek vardi.

YARIN:
Sabah erkenden kalkip elini yüzünü yikayi kahvalti sofrasina oturdun. Programin cekim saati gelene kadar exo şarkıları dinledin. Sonunda cekime 1 saat kalmisti. Hemen ustu giyindin makyajini yaptin ve evden cikip taksiye bindin. Sonunda cekimlerin yapilacagi studyoya gelmistin. Kendinle gurur duyuyordun çünkü bir milyon insanin icinden secilmistin. Ismi soylenen tek tek gidiyordu. Sıra sana gelmisti cok heyecanliydin. Yavas yavaş sahneye ilerledin ve sarkina basladin tum juriler dönmüştü sarkinin son nakarati gelmisti artik ama baek donmemisti. Cok uzuliyorsun tam sarkinin son kelimesini soylerken bir anda baek döndü. Baek'in donmesi ile reflex olarak bagirip ziplamistin herkes sana gulmustu. Sonunda karar anina gelmisti. Tabiki baeki sececektin ve baek'i sectin. Cekimler biymisti baek seni odasina cagirdi ve sana...

- Cok yetebekli bir kızsin vede guzel...

- Teaekkur ederim.

- Sana bir sey soracagim ama biraz utanoyorum

- Hayir utanmaniza gerek yok soyleye bilorsiniz.

- O zaman basliyorum
1. Lütfen resmi konusmayalim
2. Telefon numarani bana verir misin?
3. Senden etkilendim
4. Benimle Çıkar Misin?

Sende cevap olarak...

1. Tabiki baek resmi konusmam birdaha

2. Evet numarami sana veririm. 05** *** ***

3. Ben zaten senden etkileniyorum.

R. Evet..! Baek seninle çıkarım.

Bu konusmadan sonra birbirinize sımsıkı sarildiniz. O anda gorevli odaya girerek cekim zamaninin geldigini soyledi sizde sahneye ciktiniz. Ve baek seninle tum stüdyodakilerin icinde sana duet yapmayi yeklif etti ve Baek ile düet yaptiniz.

Umarim guzel olmustur. Sonraki bölüm D.o ve sonrada xuimin. Tum uyelerin gunleri belli hepsi bittikten sonra isteklerinizi alicam. Bol ve iyi okumalar. Vote vermeyi ve yorum yapmayı unutmayin :)

EXO İLE HAYALLER Where stories live. Discover now