KAİ İLE HAYAL ET

4.5K 143 25
                                    

Odanın kapısının hızlıca çalınmasıyla gelenın annen olduğunu anlamıştın ve hemen yatağında doğruldun annen içeri girip

- Kızım hadi kalk artık kahvaltı hazır

- Tamam anne geliyorum dedin ve lavaboya doğru yürüdün elini yüzünü yıkadıkdan sonra kahvaltı masasına oturdun ve kahvaltını yaptın. Kahvaltını bitirdikten sonra hemen odana çıktın ve hazırlanmaya başladın. Çünkü bugün sevgilin kai ile buluşacaktın. Yaklaşık 3 senedir sevgiliydiniz ve evlilik planları yapıyordunuz. Üstünü değiştirdikten sonra hafif bir makyaj yaparak evden çıktın.

KAI'NİN AĞZINDAN:

Bugün için cok heyecanlıydım. Çünkü (adın) 'a evlenme teklifi etmeyi planlıyorum. Nede olsa ailelerimiz biliyor , birbirimizi çook iyi tanıyoruz. Bunun için (adın)'ı ilk tanıştığımız kafeye çağırdım. Umarım teklifimi olumlu karşılar.

SENIN AGIZINDAN:

Sonunda kafenin önüne gelmiştim. Ve çok heyecanlıydım. Kai'yi görmemle hemen el sallayıp Kai'ye doğru yürümeye başladım. Kai ile birbirimize sarılıp bir masa bulup oturduk. Kai çok heyecanlı gözüküyordu.Ve nedense konuyu hep evliliğe getiriyordu. Şaşırmıştım normalde Kai ile buluştuğumuzda evlilik konusunu hic açmazdı. Kai seni lavaboya gitmen icin zorluyordu. Israrlarına dayanamadım ve lavaboya makyajımı tazelemeye gittim. Makyajımı tazeleyip masaya geri döndüğümde ne göreyim Kai benim için masayı süslemiş (masa süsünü size bırakıyorum)

- Kaii..!

- Meleğim

-Kai a-a-ama bunlar..

- Evet bunlar senin Icin. Sevgilim

- Çok güzeller

- Biliyorum ama benim sana bir sorum var.

- Evet?

-Annemin gelini olur musun sevgilim?

-Kai Evet Evet Evet annenin gelini olurum sonsuza kadar.

Seni belinden tuttu ve seni döndürdü. Döndurmesi bityikten sonra seni öptü ve

- Seni çoook seviyorum Meleğim.

- Bende seni çoook seviyorum Esmerim

Sonra tekradan sarılmaya başladınız ve düğün tarihi hakkında konuşmaya başladınız.

Umarim guzel olmustur. Tüm uyeleri ne zaman gondwrecegimi ayarladim hepsi bittikten sonra isteklerinizi alicamm. Bir sonraki bölüm Baekhyun ile olacak. Vote verip yorum yapmayi unutmayin
:D Sizi seviyorum yogicikler.

EXO İLE HAYALLER Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang