CHANYEOL İLE HAYAL ET

3.1K 101 12
                                    

Chanyeol ile evleneli 3 sene olmustu. Cok guzel ilerleyende bir iliskiniz vardi. Fakat chanyeol sana bu aralar soguk davraniyordu. Isten eve zaten gec geliyordu, normalde olsa asla seni opmeden sana iyi geceler demeden yatmazdi. Ama su son iki gundur isten eve gelir gelmez odaniza gidip yatiyordu. Artik dayanamayip chanyeol eve geldiginde ona

- Chanyeol yeter artik dayanamiyorum ve aci cekiyorum. Neden bana karsi boyle soguksun? Senin ona bu kadar cikismana ragmen herzamnki gibi cevap vermeden odaniza gitti. Aendre biraz kafani topladiktan sona gittin ve yatin. Yarin gunlerden pazardi umarim yarin sizin icin guzel bir gun olur.

PAZAR SABAHI:
Dun gece geç yattigindan dolayi sabah erkenden kalkamamistin. Kaltiginda ise chanyeol yaninda yoktu. Hemen kaltin ve elini yüzünü yikayipmutfaga gectin. Mutfaga gectigindene goresin chanyeolsenin için çok guzel bir kahvalti hazirlamis. Sen o anin saskinligi ile

- Cha-a-anyeol sen ama

- Biliyorum (adin) bu aralar sana cok soguk ve sert davrandim. Bu yuzden son iki gun hatta son 1 hafta icin senden cook ozur dilerim. Aslinda sirkette birkac sorun cikti onun icin su son bir haftadir hep mutsuz ve sert davrandım karşısındakilere karsi. Bu yuzden uyelerdende özür diledim. Aslinda sen bana ogün bagirdiginda ben icten ice cok uzuldum ve o an sadece sana sarilmak istemiştim. Ama o anda eger sana sarilirsam senin icin sadece sarilmanin deil seni icin benim mutlu olmamin daha degrli oldugunu dusundum ve cevap vermeden direk odaya gittim. Sen yatana kadarda hep yarin kendimi nasil affettirsem diye dusundum. Bu yuzden affimi kabul et ve bir daha boyle olaylar yasamayalim. Senden cooook ozur dilerim.

- Chanyeol seni anlayabiliyorum. Ben senin icin ne kadar degerliysem sende benim icin o kadar degerlisin. Aslinda gercektende bana son 1 haftadir sert ve soguk davrandin. Ama bu anlattiklarundan sonra seni anlayabiliyorum ve seni affediyorum benim mutluluk virusum.

- Su an beni ne kadar mutlu yaptigini sana anlatamam dedi ve sana sıkıca sarilip seni dondurdu. O an aklindan sadece her zamn boyle mutlu olma istegi geciyordu.

Umarim guzel olmustur. Sonraki bolum sizin istekleriniz olacak. Istediginiz uyeyi yorumlara yazin bnde onlarla ilgili hayal et paylasayim. Bol ve iyi okumalar! Vote vermeyi ve yorum yapmayı unutmayin:)

EXO İLE HAYALLER حيث تعيش القصص. اكتشف الآن