CHEN İLE HAYAL ET

2.4K 83 10
                                    

Uçaktan yeni iniş yapmıştın. Hayallerinin sehri koreye gitmeyi hep isterdin ve sonunda hayallerin gercek olmustu. Hemen hava alaninin önüne ciktin ve bir taksiye bindin. Seulda bir otel bulup oda ayarlatmistin. Ve taksicide adresi söyleyip yolunuza devam ettiniz. Kalacagin otel seul'un en ünlü oteliydi. Otelin onune gelmisti n. Taksiden inip otele adimini attin. Otelin girisinde bir poster vardi. Posterde ex'nun resmi ve alttada 17.04.16 tarihinde exonun otele gelip otelde kalacagi ve sansli bir hayranin ise chen ile ayni odada kalacagi yaziyordu. Chen'in ismini okuyunca heyecanlanmistin cunku senin oppan chendi. Hemen yarismaya katilmak istedin. Otele gelen 226. Hayranin yarismayi kazanacagi yaziyordu. Chen ile ayni odayi paylasmak yerine exo ile ayni otelde kalma firsatini yakalamak icin zaten cokca hayran otele gelmisti. Sira sana geldi ve danismaya ben zaten oda rezerve etmistim. Odanin anahtarini alabilir miyim ? Adim (adin) (soyadin) dedin ve konusmana yarismaya katilacaginida belirterek son verdin. Danismadaki kiz sana dönerek...

- TEBRİKLER! Chen ile ayni odayi paylasma firsatini yakaldiniz. Sizin rezerve ettiginiz odayi iptal ediyoruz. Cunku exonu kadigi kattaki bir odada kalacaksiniz.

- Simdi yarismayi gercekten ben mi kazandim? Dedin.

- Evet bayan sakin olu. Siz kazandiniz. Buda odanin anahtari. Diyip sana anahtari uzatti. Hemen anahtari alarak üstünde yazan oda numarasina çıktın. Aksam olmustu, bir anda odanin kapisi acildi ve tahmin ettigin gibi odaya chen girdi. 90 derece egilerek hemen chen'i selamladin. O da ayni sekilde seni selamladi. Sana ismini sordu. Sende ina bir kac soru sordun. Artik chen ile tanismistin ve arkadastiniz. Çünkü o sana tanistiktan sonra artik yeni bir arkadasim oldu dedi. Biraz sohbet ettikten sonra chen uykum geldi dedi ve yatagina gecip yatti. O yattiktan sonra sende yattin nede olsa bugün cok yorulmustun.

YARIN:
Alarmini cok erken saate kurmustun. Çünkü chen'i uyurken gotmek istiyordun. Yataktan kalkip elini yuzunu yikamaya gittin. Geri geldiginde chenide uyanmis bir sekilde gordun ve chen'e

- Günaydın oppa

- Gunaydin ufakli. Sana gunaydin ufaklik demişti cunku dun anlasmistiniz sen ona oppa oda sana ufaklik diyecekti.

- Bugun ne yapacaksin oppa?

- Biraz dans calisacagim sirkete gidecegim. Benimle gelmek istermisin?

- Buda sorumu oppa tabiki gelirim.

- Tamam o zamn hazirlan sorkete giderken kahvalti yapariz.

- Tamam. Dedin. Ve üstünü giyinmeye gittin. Rahat bir seyler giyecektin bekli sende dans ederdin. Ikinizde hazirlanip otelden ciktiniz ve bir araba sizi sirketin onune birakti. Otelden cikmaniz zor olmustu nede olsa bir suru hayran vardu. Calisma odasina gectiniz chen bir sarku acti ve dans etmeye basladi. Sana

- Bana eşlik etmek ister misin? Diye sordu

- Tabiki ama biraz amatör olabilirim.

- Önemli değil. Hadi gel. Dedi ve dans etmeye basladiniz bir anda ayagin kaudi ve tam duserken chen seni belinden tuttu. Chen ile burun buruna geldiniz,o kadar yakindiniz ki kalp atislarini duyabiliyordun. Beklemedigin bir sekilde chen bir seyler demeye basladi.

- Uafaklik ben galiba sana aşik oluyorum. Aslinda seni ilk gordugumde pek etkilenmemistom. Sadece bir hayran olarak görmüştüm. Fakat o gece su icmeye kalktigimda o kadar tatli uyuyordun ki seni izlemeden edemedim. Galiba o zaman senden etkilendim. Sende beni seviyorsan. Benimle Çıkar Mısın?

- Evet chen seninle sevgili olurum. Zaten ben her zaman seni sevdigim adam olarak goruyordum. Su anki bu yasadiklarim sanki hayal gibi inanamiyorum.

- Hayal degil sevgilim. Hersey gercek. Ve biz seninle sevgiliyiz. Dedi ve sana sımsıkı sarildi. Hala gercek olduguna inanamiyordun. Ama hersey gercekti. Sen chen ile sevgiliydin.

Umarim guzel olmustur. Bol ve iyi okumalar! Vote vermeyi ve yorum yapmayi unutmayin:)) Destekleriniz icin cook tesekkur ederimm. Yazim yanlislari varsa ozur dilerim.

EXO İLE HAYALLER Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz