||7||

641 32 1
                                    

Het is vandaag woensdag, we zijn hier nu al twee dagen. Vandaag was tot nu toe niet zo speciaal, we hebben wat strandspelletjes gespeeld. Ik zat in de gezamenlijke hut met mijn laptop te wachten op Nathan. We hadden afgesproken om vandaag Harry Potter and the chamber of secrets (de tweede film) samen te kijken. Ik hoop dat hij snel komt, zodat we de derde film ook ineens kunnen zien. Als hij komt natuurlijk, waarschijnlijk heeft hij het gisteren gewoon gevraagd omdat hij over mijn mama was begonnen en het onderwerp wou veranderen. Hij heet vast al lang spijt van zijn vraag.

Op de een of andere manier ben ik tijdens het wachten in slaap gevallen. Ik snap niet hoe, wantik val normaal gezien helemaal niet snel in slaap. Opeens schrik ik wakker van iets heel koud in mijn nek. Ik kijk naast me en zie Nathan die me aan het uitlachen is. Ik kijk kwaad terug, waardoor hij alleen nog maar harder begint te lachen. Ik kijk naar zijn handen om te zien wat hij daarnet in mijn nek legde. Toen ik twee Magnum's zag werd ik wat vrolijker. Oh hier heb ik zin in, als het voor mij is natuurlijk. Hij ziet dat ik naar de ijsjes kijk en begint zijn verhaal te vertellen. "Ik wou een ijsje gaan halen, maar de rij was nogal lang, daarom ben ik wat later." Hij negeert mijn blikken naar het tweede ijsje en gaat naast me zitten. "En voor wie is het tweede ijsje?" probeer ik voorzichtig. "Ook voor mij." zegt hij met een grijns, en hij begint alle twee de ijsjes open te maken. "Gaan we de film nog kijken of niet?" vraagt hij uitdagend. "Als ik het tweede ijsje krijg" antwoord ik met een uitdagende grijns op mijn gezicht. "Jij mijn ijsje?". Hij schudde zijn hoofd. "Ook niet als ik het heel lief vraag?".
Dan zou ik het misschien overwegen."
"Alsjeblieft liefste Nathan van de hele wereld"
"Kun je dat nog eens herhalen voor mij?"
Ik zuchtte diep zodat hij het zeker zou horen. " Kun je dat nog eens herhalen voor mij?"
"Oké omdat je het zo lief gevraagd hebt." Hij overhandigde me het ijsje, en net toen ik het wou aanpakken trok hij het nog snel even weg. Hij begon weer te lachen en ik keek hem nep boos aan. Deze keer gaf hij het ijsje echt aan mij, en ik zette de film aan.

Toen de film gedaan was zette ik mijn laptop uit. "Gaan jullie vanavond ook naar dat feestje?" vroeg ik
"Ja ik ga samen met Henk, ga jij ook?"
"Ik weet het nog niet, soms vind ik het nogal druk op zo'n feestjes. Maar Celine wou heel graag gaan, dus ik denk dat ik wel mee ga."
"Ja je moet echt komen, het wordt echt leuk. Kom dan maar met 3 naar onze tent om 10 uur dan gaan we samen naar daar."
"Oké ik zal het tegen Marlee en Celine zeggen. Tot straks dan!"
"Ja tot straks!"

De beste zomer ooit (acid)Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα