|| 2 ||

777 31 5
                                    

Melanie's p.o.v.
Ik kijk naar Marlee en Celine, maar zij hebben natuurlijk niks door. Zij kijken geen youtube en kennen Nathan, of beter gezegd Acid niet. Ik wel, hij is een van mijn lievelings youtubers.
Ik besluit het gewoon te negeren, ik ben niet zo'n fangirl die nu heel de vakantie rond hem gaat hangen. Hij is hier tenslotte toch ook om op vakantie te gaan.

***

Als we aankomen is het al kwart voor tien. De plek waar we gaan verblijven ligt niet in Nice zelf, maar een eindje verder.
We slapen in tenten per twee of per drie op het strand, die we zelf nog moeten opzetten. Ik lig met Marlee en Celine in een tent. Celine en ik proberen de tent in een te zetten terwijl Marlee de matrassen oppompt. Maar het lukt niet echt zo goed.

Na een tijdje staat de tent in elkaar, maar ik denk niet dat dit is hoe het hoort. "Lukt het niet?" vraagt een bekende stem al lachend om ons geklungel, het is Nathan met naast hem Hermes, maar Nathan noemt hem altijd Henk. Ik draai me om, "jawel hoor we moeten alleen nog..." maar ik kan mijn zin niet afmaken, want achter me zakt de tent helemaal in elkaar. Nathan kijkt me grijnzend aan, "nee het lukt niet" geef ik toe. Hij komt nog steeds lachend naar ons toe, "Henk en ik zullen wel even helpen, anders hebben jullie morgen nog geen tent".

Nog geen kwartier later staat de tent al in elkaar. Wauw, dit is awkward. Nathan staat naast de tent met een zelfvoldane blik, "graag gedaan" zegt hij. "Ik ben Nathan trouwens", "Melanie" zeg ik "en dit zijn Celine en Marlee" en ik kijk naar hen. "Veel plezier nog in jullie tent" zegt hij, en hij loopt naar zijn eigen tent.

Die nacht kon ik maar geen slaap vatten, Marlee en Celine sliepen wel al dus stond ik op en ging naar het strand.
Ik ging met pijn voeten in het water staan en voelde de wind in mijn haar.
Dit word echt de beste vakantie ooit.

De beste zomer ooit (acid)Where stories live. Discover now