23# Moja choroba.

25 6 0
                                    


Upozornenie !!! Toto bude asi totálne nudná časť. Bude tam hlavne vysvetlenie Catinej diagnózy a tiež čo sa stalo s Alex. Musela som to sem konečne dať, aby som sa mohla dostať k záživnejším častiam. Prepáčte mi to.

V ten deň po hovore s Cat.

pohľad Andy:

Konečne už viem čo sa deje. Konečne viem čo ju trápi a akú má poruchu. Všetko to začalo zapadať, keď som sa dozvedel o jej sestre. Najprv sa mi nezdali len tie jej bolesti hlavy a krik.

Ale potom to zmyslu-zbavené správanie nebolo najmenej podozrivé. Dokonca ani jej zmeny správania. No hneď ako som sa dozvedel o jej "sestre" všetko začalo do seba zapadať. Ešte si musím pohovoriť s jej rodičmi a priateľmi.

Jej kamarátka Jade aj s jej partiou súhlasili s tým, že mi pomôžu zistiť presnú príčinu jej správania a to ako ju liečiť. Môžem si potvrdiť svoju hypotézu (predpoklad).

Zavolal som jej rodičom, aby prišli na prekonzultovanie jej stavu.

Tiež som si zavolal jej doktora, nech povolí Cat opustiť nemocnicu. Informoval ma totižto, že jej stav je celkom v poriadku a jediné čo by ju malo trápiť je jej zlomená noha a psychický stav.

Jej rodičia súhlasili so stretnutím a doktor taktiež. Prišli do mojej kancelárie na rozhovor. Vysvetlil som im, čo potrebujem. Opýtal som sa presnejšie detaily o jej "sestre" Alex. Vraj je to jej dvojča, ktorá bola unesená, keď mala asi 14. S Cat boli nie len sestry, ale aj najlepšie kamarátky. Pátrali po nej a aj po tom, kto ju uniesol. Cat z toho bola úplne v šoku. Ani sa jej nečudujem. Pátrali dlho. Vinník sa nenašiel. Nikdy sa nenašla ani Alex a tak ju vyhlásili za mŕtvu.

Neviem prečo, ale ťažko sa mi hovorilo o Catinej diagnóze po tomto všetkom, čo som sa dozvedel. Musel som nabrať odvahu. Nevedel som ako im to povedať. Nadýchol som sa a začal. 

" Vaša dcéra trpí poruchou psychického stavu. Volá sa to Postraumaticky syndrom. Bohužiaľ má viacero príznakov tohto syndrómu. Nevie sa ovládať, má výbuchy hnevu, zlé sny a tiež prežíva všetky tie zlé veci znovu a znovu, keď uvidí svojich najlepších kamarátov. Je to dosť častá porucha pri takomto prípade, ktorá sa dá našťastie liečiť.
Jej výskyt je v takomto prípade úplne normálny. Keďže prišla o sestru, tiež som za dozvedel o tom útoku v kaviarni a teraz toto. Má veľké výčitky svedomia a menšie depresie. Našťastie ešte nestratila chuť do života. Mám pár metód, ktoré by mohli pomôcť vašej dcére k úplnému zdraviu. Potrebujem ale zvolenie k tomu, aby som mohol vyskúšať všetky praktiky. Dnes by som potreboval Cat dostať von z tejto budovy. Je tu už skoro dva týždne a to jej neprospieva. Prosím o súhlas." dopovedal som. 

Na šťastie jej rodičia boli chápavý a  súhlasili. Jej doktor potvrdil, že stav už nieje vážny. Chcem jej ukázať, že sa nemá čoho báť, že môže žiť normálne ako do teraz. Nechcem aby upadla do úplnej depresie a opustila sa. Chúďa, bude mať teraz vo všetkom taký zmätok. Teraz má v hlave úplné bludisko. Dúfam, že dnes jej bude lepšie. Sám neviem, no ona ma svojim istým spôsobom priťahuje. Je alebo skôr bola tajomná, stále ešte neviem všetko o jej živote. No chcem to vedieť. Chcem, aby sa mi úplne otvorila. Dúfam že mi dnešný výlet v tomto pomôže.  




Ahojte :)
Prepáčte sa tak krátku časť. Taká ešte asi nikdy nebola. Je tu presne 628 slov. No nič extra. Vždy totižto píšem okolo 1500 slov. Mám teraz nejaký blok. Neviem nič poriadne napísať. Teraz som konečne dostala inšpiráciu. 
Budúca časť bude dúfam záživnejšia. Tak Hlasujte! Komentujte! Fakt prosím o komenty, nech viem či sa to páči a či mám vôbec ďalej písať. Pretože úprimne ma to trošku prestáva baviť. Úplne som to domotala. Ďakujem za pochopenie.

Majte sa a Užívajte! 

Láska je ako nenávisťWhere stories live. Discover now