Nový ľudia. Nová láska?

106 10 0
                                    


Je sobota ráno 8 hodín a ja vstávam do nového rána, nového domu  a nového mesta. 
Vstala som a umyla sa. Obliekla som si čierne šaty z krátkym rukávom. Naniesla som si  make up. 
Obula som si čierne baleríny  a zišla dole schodmi. Naraňajkovala som sa s rodičmi. O desiatej do obeda som sa vybrala von okuknúť mesto. Než som  vyrazila vzala som si kľúče od auta a mobil. Rozlúčila som sa a odišla. Ako som tak išla autom po meste. Pozorovala som nejaké dobré miesto na zaparkovanie. Zaparkovala som to blízko centra. Prechádzala som sa ulicami. Zrazu som zbadala krásnu kaviareň. Bola v hudobnom štýle . Všade na stenách boli gitary a platne známych skupín , vrátane aj Beatles. Bolo tam aj malé "pódium" s nástrojmi a mikrofónmi.   Bola som ako v siedmom nebi. Sadla som si  do boxu a čakala na čašníka.

Prezerala som si menu, keď ma zrazu niekto vyrušil. "Dobrý deň , čo si dáte?" opýtal sa. " Vanilkové latte, prosím." Pozrela som sa mu do očí a onemela som. Mal ich tak krásne modré. Zapozerala som sa mu do nich a on do mojich. "Takže jedno vanilkové latte pre krásnu slečnu."  povedal, milo sa usmial a odišiel. Po chvíli sa vrátil aj s kávou a svojim sladkým úsmevom. Prisadol oproti mne do boxu a prihovoril sa mi:    "Ako sa voláš?  Opýtal sa ma milo. "Volám sa Caitlyn ale kamaráti ma volajú Cat." odpovedala som a úsmev som mu opätovala. 

" Takže Cat, ako mačička? Ja som Niall."  podal mi ruku.  Začervenala som sa a podala mu ruku. 
"Si tu nová? Ešte som ťa tu nevidel." opýtal sa a zas sa usmial. " Áno som, prisťahovala som sa sem včera."  odpovedala a pozrela som sa mu do očí. Jeho pohľad ma roztopí. "Tak ťa potom vítam v mojom milovanom meste." povedal trochu nahlas. Začali sme sa smiať. "Prečo ste sa sem presťahovali?" opýtal sa. " Kvôli zmene. Tiež kvôli mne. Chcem chodiť na dobrú umeleckú školu a v tomto meste je tá najlepšia. A aj mamina s ocinom si tu našli skvelú prácu." odpovedala som mu a napila sa. " Ty budeš chodiť sem na umeleckú?" zodvihol obočie.
"Áno , na Hollywood arts high school." povedala a znova sa napila. Tá káva bola naozaj úžasná.Kto vie či ju robil on. " To je skvelé, ja chodím tiež na tú školu!" Nadšene povedal a usmial sa. "Ak chceš môžme sa zajtra ráno stretnúť pred školou a ja ťa ňou prevediem." 
"To by bolo úžasné, veľmi by si mi pomohol." odpovedala som s nadšením. 
Takto sme sa rozprávali ešte asi 3 hodiny. "Už mi končí zmena. Ak chceš môžem ťa ísť odprevadiť. Kde bývaš? " opýtal sa ma. "Vieš ako je na  východnom okraji mesta ten veľký kopec?"
"Áno. Aj ja tam bývam. Počkať. To si sem prišla až s tadiaľ pešo? zodvihol obočie.
Zasmiala som sa. "Nie. Prišla som autom. Ak si tu pešo, odveziem ťa." usmiala som sa.
"Naozaj? To by bolo skvelé. Počkaj ma hneď sa vrátim.  A tak sa aj stalo.

 Išli sme smerom k autu. "Musí byť skvelé pracovať na tak úžasnom mieste." povedala som popri chôdzi. "Áno to je. Vieš. Práve hľadáme novú čašníčku. Ak vieš dobre obsluhovať a si hudobne nadaná, alebo máš aspoň dobrý vkus , čo sa týka hudby, tak ťa vezmeme ." zastavil sa a povedal. "Budem nadšená ak ma vezmete! Milujem hudbu a hlavne The Beatles. Tiež aj spievam." trošku som sa sama pochválila. " Wow. Naozaj? Ja ich milujem!" A takto sme sa rozprávali až k autu. Nasadli sme a ja som len premýšľala, akou cestou som sem prišla. Nakoniec som si spomenula a zastavila som pred svojim domom. Niall býval len o päť domov ďalej. Rozlúčili sme sa a objali. Bolo to najlepšie objatie aké som kedy zažila. Počkala som kým odíde. Ešte mi z diaľky zakýval. Prišla som domov okolo druhej. "Ahojte!" zakričala som na celí dom a  privítala som sa s Bennym. Išla som do kuchyne , kde ma už čakal obed. "Mňam kuracie nugetky s hranolkami." vykríkla som a pustila sa do nich.  
O chvíľu bol tanier prázdny. Ja som išla hore do izby , kde som sa prezliekla do teplákov, voľného trička a obula som si tie papučky , čo som dostala od kamarátov. Sadla som si do kresla. Myslela som neustále na kaviareň a naňho. Po hodine premýšľania o ňom som sa rozhodla si pozrieť nejaký seriál. 
Bolo asi päť hodín večer a ja som sa prezliekla do športového oblečenia a išla som si aj s Bennym zabehať. Počúvala som popri behu hudbu, ktorú som ani nevnímala stále som len myslela na prvý deň v novej škole. Som zvedavá ako to dopadne. Po dvoch hodinách striedania behania a chodenia som išla domov. Dala som si studenú sprchu a prezliekla sa. Navečerala som sa  len ovocia. Sadla som si na posteľ a čítala som nejakú detektívku. Bola veľmi napínavá, no ja som od vyčerpanosti padla do hlbokého spánku. 


Ahojte. :) 
Ako sa máte? 
Prepáčte že je to zas také krátke , ale hádam sa polepším. 
Toto je dnes tretie časť čo som sem pridala. Nejako ma chytila fantázia. Tak som písala skoro celí deň. Dúfam že sa vám to bude páčiť a že neprestanete čítať. 
Majte sa. :)


Láska je ako nenávisťWhere stories live. Discover now