Nová Vianočná pieseň. Nové Vianočné prekvapenie.

48 9 0
                                    


Na posteli ležal odkaz. "Myslíš že, keď tvoj milovaný odišiel bude všetko v poriadku? Tak to sa pletieš. Dávaj si ale pozor na toho nového. S pozdravom tvoj Stalker." 
Nič viac tam nebolo napísané. Ako že si mám naň dávať pozor. Nechápala som čo tým myslel. No nejak som si tým hlavu nezaťažovala. Išla som si ľahnúť a spať. Na ďalší deň som sa stretla s partiou u Jade doma. Prišla aj jedna baba, ktorá prešla na našu školu až po mne. Bola celkom fajn. Volala sa Victoria, ale všetci sme ju volali Tori. Mala ešte staršiu sestru, ktorá bola totálne bez talentu a bola naozaj šialená.  Napísali sme skvelú pieseň. Zaspievali sme ju vo vonkajšej jedálni. Všetkým sa veľmi páčila. Strávila som s nimi skvelé chvíle. S Harrym sme sa nejak skamarátili. Spoznala som aký je. Nebol až taký hrozný. Teda nie ku mne. Pred mnou sa správal celkom dobre. Nevedela som čo robí za mojim chrtom. Občas z práce zmizol ako strela a mne potom ostala všetka práca. Chcel si so niečo viac ako len priateľstvo. No ostali sme ale len kamaráti. Nechcela som si sním nič začínať. Stalker sa mi ani neozýval. Normálne som si myslela že ho to prešlo.  Niall mi stále chýba. Občas mám chuť mu napísať. Ale on mi tiež nič nepísal, tak som sa na to vždy vykašlala. Bola som celkom rada, že sme si spolu nič vážne nezačali.


Október a november prešli veľmi rýchlo. Polka decembra tiež prešla veľmi rýchlo. Je len týždeň do Vianočných prázdnin. V škole bola každoročná tradícia, že sme sa obdarovali navzájom. Volalo sa to Tajný santa.  Učiteľ herectva nám rozdelil, kto komu dá darček.  Mala som dať darček Jade. Vedela som presne čo jej mám dať. Miluje jeden film. Volá sa The Sizes. Jade nemiluje len ten film, ale aj nožnice. Celú skrinku má nafarbenú na čierno a oblepená je rôznymi nožnicami. Kúpim jej teda tie nožnice, ktoré boli použité v tom filme. Dúfam že bude z darčekom spokojná. Nožnice som zohnala od jedného maminho známeho. Som zvedavá, kto má dať darček mne. Neviem sa dočkať. Som ako malé dieťa. Ale aj tak si tieto Vianoce neužívam ako kedysi. 

Zobúdzam sa do predposledného dňa v predvianočnom týždni. Je pondelok ráno. Vstanem a umyjem sa. Oblečiem si klasické tričko s krátkym rukávom  a na to si dám kockovanú košeľu. Navlečiem si čierne nohavice. Zas si dám čierno-biele conversky. Naraňajkujem sa. Zbalím si veci vrátane darčeka pre Jade. Do školy ma vzal môj brat Thomas.Je naozaj zvláštny. Celú cestu kričal na stromy. Mne to veľmi nevadí. Smiala som sa na tom. Mám ho rada. Tešila som sa do školy. 
Vyhodil ma u školy. Tam sme sa hneď stretli aj s Jade a Tori. Jade nemá veľmi rada Tori. Jade do nej stále rýpe. Myslím že Tori si na to už pomaly zvyká a vždy jej t oplatí. Prišli sme do školy k skrinkám a vzali si potrebné veci. Všetci aj s chlapcami sme stáli pri skrinkách.

Nastal čas na môj darček pre Jade. Otvorila som tašku a podala jej zabalený darček. Rýchlo roztrhala papier a s prekvapeným výrazom povedala.
 " To nemyslíš vážne. Je to to čo si myslím?" 
" Myslíš dobre. Sú to nožnice, ktoré sa použili pri natáčaní tvojho obľúbeného filmu." 
" Ako si ich zohnala Cat?" povedala a obdivovala ich. 
" To bola maličkosť." usmiala som sa.

Pozrela som sa na Tori, ktorá sa na nás udivene a dosť zúfalo pozerala. 
Tori vraj mala dať darček Andremu. Nevedela čo mu má dať. Jade ako za trest musela dať darček Tori. A tak jej dala asi ten najlepší darček. Dala jej dobrý nápad na darček pre Andreho. Andre totižto dostal za svoju vianočnú pieseň štvorku a nevedel sa s tým zmieriť. A tak mu Jade navrhla aby Tori, ona a ja sme zaspievali Andreho pieseň pre jeho učiteľa a ostatných žiakov. Nech povedia názor na jeho pieseň. Bol to naozaj skvelí darček. Prezliekli sme sa do vianočných šiat. Keď sme uvideli Andreho a jeho učiteľa začali sme spievať. Bolo to skvelé. Andre dostal za tú pieseň jednotku. Videla som ako sa mňa stále pozerá Harry. Keď som sa naň pozrela pousmial sa a ja som u úsmev opätovala.

Po škole sme sa rozlúčili na parkovisku. Čakala som na brata. On ale nechodil. Zrazu mi niekto zakryl zo zadu oči. Nevedela som úplne kto to je, ale mala som také podozrenie, že to bude Harry. Mala som pravdu. Hneď mi odkryl oči ako som mu povedala:
" Prosím Harry daj tie ruky preč. Nech ťa vidím." 
" Ako si vedela že to som ja?"
" Nevedela, ale tipla som si ." usmiala som sa a pozrela mu do očí. "Tak čo chceš Harry?"
" Veselé Vianoce. Som tvoj tajný santa. " bolo to ako za trest, že práve on musel byť môj tajný santa. Mala som ho celkom rada, ale nezdalo sa mi to, ako stále niekam mizne.  Po tom ako som ho pred asi dvoma mesiacmi odmietla, začal sa chovať divne. Znova sa začal oblizovať s kadejakými dievčatami. A chodiť so zlou partiou chalanov.
" Takže to si ty. A máš pre mňa niečo alebo môžem ísť domov?" 
" Jeden z mojich darčekov je ten, že ťa teraz odveziem domov. A druhý ti dám až na štedrí deň."

Povedal a odviedol ma ku svojmu autu. Nastúpili sme spoločne do auta. Nechcela som sa veľmi vypytovať na svoj darček, no bola som veľmi zvedavá. Odviezol ma pred dom. Nedala som mu ale šancu niečo povedať. Hneď som vyšla von z auta na nasmerovala si to k domu. Rýchlo som otvorila dvere a ešte mu zamávala. Zatvorila som dvere a išla hneď do svojej izby. 



Ahojte! :) 
Tak ako sa máte. Dnes je štedrí deň a tak tu je jedna špeciálna časť. Veselé Vianoce. 

Majte sa a užívajte! :D


 


Láska je ako nenávisťWhere stories live. Discover now