Nový deň. Nový najlepší kamarát?

48 8 1
                                    

Zvoní budík. Začína sa nový deň. Je piatok a Niall odchádza. Neviem čo mám robiť. Bude mi chýbať. Pomaly vstanem z postele a namierim si rovno do kúpelne. Tam si urobím rannú hygienu. Oblečiem si modré kraťasy a červené tričko. Na to si dám bielu mikinu bez zipsu. A k tomu si dám nízke conversky. Išla som sa najesť. Rozmýšľala som ako pôjdem domov zo školy. Škola je autom od domu asi 5 až 10 min. Ale pešo by mi trvalo asi pol hodinu, kým by som dorazila domov. Harryho nechcem prosiť, aby ma odviezol. Nechcem ho využívať. Ani neviem ako sa mám k nemu správať. Po tom čo sa medzi nami stalo. Radšej sa budem od neho držať ďalej. Ocino ma doviezol do školy. Mala som s Harrym len dve hodiny. Pár krát sa na mňa pozrel, ale nie veľmi dlho. Vždy keď som sa naň pozrela, on odvrátil zrak. Prestávky a obed sme ja a Jade strávili spolu. Je to fakt super baba.Je trošku strašidelná, ale mne sa to páči. Dohodla som sa s ňou, že spolu cez víkend budeme u nej aj s chalanmi. V škole sme dostali skupinovú prácu. Mali by sme napísať nejakú pieseň. Tak sme sa dohodli že budeme u nej.

Andre mi ponúkol, že ma odvezie domov a aj do kaviarne. Bol naozaj milý. Veľmi rada sa sním rozprávam o hudbe. On ju miluje a je to naozaj skvelí spevák a skladateľ. Po ceste domov v aute  sme si zadžemovali. Odviezol ma domov. Pozvala som ho dnu. On si musel ešte niečo vybaviť. Rozlúčili sme sa. Namierila som si to rovno do kuchyne. Na obed som mala špagety. "Mňam." vyšlo zo mňa, keď som ucítila tú skvelú vôňu. Naobedovala som sa aj s maminou a ocinom. Thomas bol zase niekde s kamarátmi. Špagety boli aj s mäsom. Niečo som z nich dala aj Bennymu. Keď sa na mňa pozrie tými svojimi krásnymi očkami a hýbe svojim ňufáčikom neodolám mu. 


Po obede som bola v izbe a pozerala si videá a novinky na facebooku. Bola som tam ale hlavne kvôli Niallovi, či mi náhodou nenapísal. No nič mi neprišlo. Pomaly som sa začala pripravovať a obliekať sa do práce. Dala som si len klasické tričko a čierne nohavice. Obula som si čierno-biele conversky. Andre mi napísal, že ma už čaká pred domom. Hneď sme vyrazili. Odviezol ma a odprevadil až do kaviarne. " Chodievaš sem niekedy?"  opýtala som sa, keď sme kráčali do vnútra.
 "Áno chodievam sem dosť často. Hlavne keď sa trápim a potrebujem sa odreagovať. Ale pár krát tu aj hrám a spievam." povedal a otočil sa na mňa, keď sme boli vo vnútri. Posadil sa do boxu a počkal kým sa prezlečiem. Išla som dozadu prezliecť sa. Harry tam už bol. Len sa na mňa pozrel dal si na seba zásteru a odišiel. Neviem ako sa mám správať. Asi budem robiť to čo aj on. Prezliekla som si tričko a dala si na seba zásteru. Ja som dostala miesto, ako čašníčka a robila som kávu. Harry dostal miesto, ako pokladník a občas pripravoval kávu.

Keď som sa prezliekla, prišla som za Andrem a napísala si jeho objednávku. Bolo tu celkom málo ľudí. Obsadili len sedem stolov. Išla som za pult a urobila mu orieškové laté. Odniesla som mu ho a išla ešte pre objednávky ostatných zákazníkov. Niektorý boli naozaj celkom milí. Hlavne jeden stôl, kde boli mladý chalani. Keď som ich obsluhovala všimla som si, že Harry nás pozoruje. Tak som s nimi začala trošku flirtovať. Oni mi to oplácali. Boli milý a zábavný. Vraj sem budú chodievať ešte častejšie ako doteraz. Brala som to ako pochvalu.  Po vybavení všetkých objednávok som si sadla k Andremu a rozprávali sme sa.
"Nevaroval ťa Niall, aby si sa držala od Neho ďalej?"
" Myslíš Harryho? Varoval  no mne sa nezdá byť až taký hrozný."
"Ver mi, on je naozaj zlá partia." povedal a napil sa svojej kávy.
Bola som ticho a len sa trošku pousmiala.
Cítila som ako ma niekto pozoruje. Až ma z toho zamrazilo. Veľmi dlho som si to nevšímala a venovala som sa Andremu.  


Asi za pol hodinu Andre odchádzal. Musel si zase niečo vybaviť. Vyhovoril sa, rozlúčili sme sa  a odišiel. Pracovala som až do pol desiatej večera. Keď už v kaviarni nebol nikto iný než ja a Harry zahrala som si na klavíri jednu moju pieseň. Harry sa oprel o pult a len sa na mňa len pozeral a jemne sa usmieval. Spievala som a myslela na Nialla. Veľmi mi chýbal. Pri záverečnej som rozmýšľala ako pôjdem domov. Nechcela som veľmi nikoho otravovať. Rozhodla som teda, že pôjdem pešo. Aspoň sa prejdem a vyčistím si hlavu. Očistila som stoly a išla sa prezliecť. Harry sa prezliekol po mne. Mal kľúče od kaviarne a tak ju aj zamkýnal. vyšli sme spolu. Nečakala som kým ju zamkne. Nechcela som byť sním, tak som radšej rýchlo smerovala domov. On ma ale dobehol a ponúkol mi že ma odvezie. "Ak nemáš odvoz, môžem ťa zaviesť ja." Odmietla som: " Ďakujem ale nie."  Chcela som sa prejsť. On ale trval na svojom. "Prosím. Nechcem aby sa ti niečo stalo. Môžem ťa len odviesť. Nemusíme spolu hovoriť." Bol tak tvrdohlavý. "No dobre, ale žiadne rozprávanie." odchádzala som smerom k jeho autu. Otvoril mi dvere. Nasadla som bez jediného slova. Celá cesta bola tichá. Bola som zato veľmi vďačná. 

Prišli sme pred  dom. Odprevadil ma pred dvere. Stáli sme tam len tak ticho a pár krát sa na seba pozreli. Ticho som však prerušila ja. 
"Prečo ma pred tebou všetci varujú? Prečo všetci majú niečo proti tebe?" opýtala som sa a pozrela sa mu do očí. Následne som zrak hneď odvrátila. 
" Asi preto že som taký zlý ako hovoria. Nie som svätý. Robil som dosť chýb. Niektoré dosť vážne. Nedostal som do problémov len seba ale aj iných." povedal chytil ma za tvár a pozrel sa mi do očí. 
Bola som ticho a hľadela mu do očí. 
" Veríš mi?" opýtal sa 
"Áno." odpovedala som bez zaváhania. 
"Ak mi dáš príležitosť môžem ti všetko porozprávať." 
" Budem rada. Ale teraz by som už mala ísť. Tak ahoj." odtiahla som sa a otvorila dvere. 

Chytil ma za ruku. Otočil si ma a jemne ma pobozkal na nos. "Dobrú noc Cat." povedal. Ja som sa znova odtiahla a sledovala ako odchádza. Zavrela som dvere a namierila si to do izby. Prezliekla som sa do pyžamka a išla si ľahnúť. Na posteli som zbadala niečo, už nie tak nečakané. 









Ahojte. :) 
Ako sa máte? Vianoce sú už zajtra. Mne to ale príde skôr ako by začínali jarné prázdniny. Všetky kvety v záhradke nám pučia. Vonku je celkom teplo. 
Ako si užívate prázdniny vy? 
Dúfam že sa vám táto časť bude páčiť. 
Tak veselé Vianoce. 
Majte sa a užívajte! :) 



Láska je ako nenávisťWhere stories live. Discover now