Nový problém, nová pieseň

102 9 4
                                    


Stála som vo dverách. Bola som úplne mimo. Čo mám robiť? Ako sa mám správať? V hlave sa mi urobil totálny bordel, ako v Thomasovej izbe po fláme s kamarátmi .   Len som tam tak stála s otvorenými ústami. Uvidela som totálny bordel v celom dome. Rodičia boli preč a tak som nemala žiadnych svedkov. Je tu. Môj bývalí. Našiel ma. Síce sa on so mnou rozišiel, ale ja som to chcela ukončiť skôr. Nemala som len srdce na to. Býval veľmi agresívny, aj keď na mne veľmi zlý nebol. Bol to bitkár. "Michael. Prečo situ?" vyšlo zo mňa. Stále som stála v nemom úžase. On sa len, na mňa hrozivo pozeral "Ako si sa sem dostal? Veď som nikomu nepovedala kam sa sťahujem." Pýtať som sa ani nemusela. Bo to totižto Stalker. Sledoval ľudí, alebo ich dokázal vystopovať. Mne to vadilo a bola som proti, ale radšej som mu nič nehovorila a podporovala ho. Nechcela som aby mi niečo urobil.


Začal sa ku mne hrozivo približovať. Chcela som ujsť ale nestihla som. Rýchlo pribuchol dvere A začal sa ku mne ešte viac  približovať. Neviem čo mal v pláne, no ja som rýchlo ušla do svojej izby, kde som sa chcela zamknúť. Skoro som to nestihla. Boha ten je ale rýchli! Povedala som si pre seba. "Prosím otvor." Povedal a hlavu si oprel na dvere. Bola som ticho a sadla som si na postel. "Prosím. Otvor!" Povedal viac nahnevane a rozrušene." Ku*va otvor mi tie posraté dvere!"   Vykríkol na celí dom a silno buchol po dverách. Bála som sa ho. Ešte nikdy nebol taký agresívny. Teda aspoň ku mne nie.  Chvíľu bol pred dverami a kričal. Posledné čo povedal bolo: "Ešte sme spolu neskončili. Ja sa vrátim!" Potom stíchol a odišiel. Dole schodmi si niečo mrmlal. Bola som stále vystrašená. Kým som nepočula ako sa zabuchli vchodové dvere sedela som na posteli úplne stuhnutá. Uľavilo sa mi. Rozhodla som sa že pôjdem dole, obzrieť či tu ešte je. Samozrejme že som išla ozbrojená. Vzala som si Baseballovú raketu a zišla opatrne schody. 

Šla som ku dverám a pomaly ich pootvorila. Uvidela som ako tam stojí Niall.
"Ahoj.Prečo máš v ruke tú raketu?" opýtal sa so zodvihnutím obočím. Ja som sa len nervózne zasmiala a hodila ju niekam za seba.No super rozbila som vázu po babke.
"To nič. A prečo si tu vlastne?" Zahovorila som.
"V aute si si zabudla  mobil a tak som ti ho doniesol." odpovedal, podal mi ho a usmial sa.
"Aha. Ďakujem. A ako dlho tu už stojíš?" vzala som si ho a opýtala som sa opatrne s úsmevom.
"Dosť na to, aby som sa o teba bál!"  povedal ustarostene.
"Si v poriadku? Urobil ti niečo?" objal ma a hladkal po vlasoch. Ja som len kývla hlavou a snažila sa prestať triasť od strachu.
"Ak chceš, ostanem tu s tebou. Kedy prídu tvoji rodičia z práce?"opýtal sa a stále mal objímal.
"Prídu až neskoro večer  a Thomas, môj brat je u kamarátov celú noc." odpovedala som smutne a viac sa k nemu pritiahla.
"Alebo poď dnes ku mne! Budeš tam v bezpečí. Moji rodičia sú doma a pripravujú obed. Budú radi, keď ťa spoznajú." povedal nadšene a odtiahol sa. Zamyslela som sa. Stretnúť sa s jeho rodičmi? Je to trošku divné. Ale nakoniec, prečo vlastne nie?

Pozrela som sa mu do očí a povedala :" Dobre budem rada." Usmial sa na mňa a jemne ma pobozkal a pery. "Tak poďme!"  povedali sme naraz. Išli sme pešo k jeho domu. Bol veľký a krásny. Vošli sme dnu do domu. Interiér bol moderný ale nie veľmi gýčový. Bol skôr útulný. Niall nás predstavil. Pozdravila som sa s jeho rodičmi, ktorý ma pozvali k stolu, na obed a rovno ma pozvali aj na večeru. Boli to milí a úžasný ľudia. Tak ako Niall. Cez obed sme sa bavili o hudbe a umení. O obľúbených veciach. Rozprávali sme si vtipy. Úplne som zabudla na všetky starosti. Asi to majú v rodine. Jeho otec bol zábavný a mamina bola veľmi prívetivá. 

Po obede som jej pomohla s riadom. Rozprávala mi o Niallovom detstve. Čím ďalej, tým viac som ho mala radšej. Niall sa začervenal "Prosím nerozprávajte sa o mne." pekne poprosil. Jeho mamina ale začala rozprávať jednu veľmi zaujímavú historku. Bol ešte viac červený. Zrazu ma chytil za ruku a odtiahol ma do svojej izby. Bol taký zlatý, keď sa červenal. Nestihla ju dopovedať. Je to škoda. Vošli sme do jeho veľmi útulnej izby a  zatvoril dvere. Posadil ma na jeho postel. Vzal gitaru. "Toto som zložil v deň, kedy som ťa stretol." povedal a začal hrať a spievať  túto pieseň.



  Monday,
Well baby I fell for you

Tuesday
I wrote you this song

Wednesday
I wait outside your door,
Even though I know it's wrong...

7 days a week
Every hour of the month
Gotta let you
Know where my heart
Is commin' from

I shouldn't feel this way,
But I gotta say
Baby I gotta let you know

I will try
Everything,
To make you come
Closer to me

And baby do you believe
That it's not just a phase

How can I get it through
To tell you what I can't lose

I will try 365 days,
365 ways to get to you

Yeah, to get to you, you, you, you baby

Every second
Every tick tick of the clock (every second)
I want you all to myself (all to myself)

Every second
Every tick tick of the clock
I just can't help myself,
Feeling kinda guilty, but girl I can't stop

Girl I don't wanna
Nobody else,
No one else,
No one else...

I will try
Everything,
To make you come
Closer to me

I'll try 365 days...
365 ways to get to you  



Bola rýchla a bolo to to najkrajšie čom som kedy počula. 
Mal nádherný hlas. Pozerali sme sa navzájom do očí. Zapozerali sme sa a začali sa k sebe blížiť. Pobozkal ma a prestal hrať na gitaru. Zamrazilo ma a mykla som sa. On sa odtiahol. Chcel niečo povedať ale ja som mu bozk vrátila. Odtiahla som sa a usmiala sa. On mi úsmev opätoval a začali sme sa jemne bozkávať.Nedostatok kyslíka nás prinútil sa odtiahnuť. 

"Táto pieseň by znela lepšie ako duet. Nechceš to spievať so mnou?" usmial sa. 
" Budem veľmi rada." povedala som a usmiala sa.
Začal hrať a spievať. Pridala som sa k nemu. Znelo to naozaj dobre. 

Keď sa sa unavili po spievaní sme si ľahli na jeho postel a pozerali film, ktorý práve bežal v Tv. 
Bol to film Transformers 4. Ležala som v jeho náručí a cítila som sa skvelo.
"Trasnformers sú moje najoblúbenejšie filmy." povedala som a zasmiala sa. 
"Naozaj? Aj moje. Veľa dievčat to nemá rado, lebo sú tam roboti a výbuchy." zasmial sa.
"Práve toto na tom milujem. A tiež je to aj celkom vtipné." pousmiala som sa. 
"Presne! Milujem ich hlášky." povedal.
Hneď potom ako sme dopozerali film sme len tak sedeli a rozprávali sa. Bavili sme sa o našich snoch, záujmoch a predbiehali sme sa v tom, ktorá z našich rodín je šialenejšia. 

Bolo okolo piatej večer. Jeho mamina nás prišla zavolať na večeru. Mali sme kuracie meso s ryžou a zeleninou. "Bolo to úžasné tak ako aj obed." pochválila som. Ona sa len začervenala a poďakovala. "Ty tiež varíš Cat?" Opýtal sa ma pán Horan. "Áno, ale určite nie tak dobre ako vaša manželka." povedala som. Všetci sme sa nad tým pousmiali. Bolo to až príliš dokonalé. Nechcela som to pokaziť, ale musela som. "Prepáčte. Budem už musieť ísť domov." Povedala som a postavila sa. Niall sa hneď postavil a ponúkol sa že ma odprevadí domov. Pani Horanová mi ešte dala do nádoby trochu večere na neskôr. Poďakovala som sa a rozlúčila.
Aj s Niallom som odišla domov. Pred domom sme sa pobozkali a rozlúčili. "Dávaj si pozor a zamkni sa keď budeš vo vnútri." povedal starostlivo a objal ma. Počkala som kým odíde a vstúpila do domu. Chce 

Bože ja som zabudla! Povedala som si pre seba. Zabudla som, že tu po Ňom ostal veľký bordel. Začala som upratovať. Nechcela som aby sa ma rodičia pýtali na to, čo sa stalo. 
Rýchlo som do upratovala a šla hore do izby. Prišla som do izby. Prezliekla som sa. Šla som si ľahnúť. Niečo som si ale všimla na posteli. Zastavil sa mi dych, keď som  zistila čo to je.


Pokračovanie na budúce. 
Tak sa zas zahrám na špinu a zajtra vám sem dám ďalšiu časť. 
Ako sa vám to zatiaľ páči? Som rada za každé pozretie, hlas a koment.
Majte sa a užívajte si. :P



Láska je ako nenávisťWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu