Cum te poti desparti de zodii

1.1K 62 6
                                    

Berbec: 

Spune-i că a fost ideea altcuiva. Despărțirea de un Berbec poate fi o mișcare dificilă pentru că, de fiecare dată când sunt nervoși, vor să facă sex.

Taur: 

Dă-ți demisia! Dacă e ceva ce nu suportă Taurul este să te țină pe banii săi. Dacă stai o săptămână pe canapea, Taurul îți va face bagajele și te va da afară din casă.

Gemeni: 

Pleacă în concediu cu fostul partener de viață și trimite-i o poză din vacanță. Se va prinde repede că lucrurile s-au terminat între voi.  

Rac:

Pleacă din țară! Doar așa poți scăpa de lamentările, crizele de isterie alternate cu suspinele și reproșurile și telefoanele instistante pe care le poți primi de la Rac după ce o rupi cu el.

Leu:

Fă-l de râs în public. Dacă e ceva la care ține cel mai mult Leul este imaginea pe care o afișează în societate. Strâmbă-te când explică ceva foarte serios într-un cerc mai select, ia-l la mișto, fă glume pe seama aspectului său fizic. Va deveni nesigur pe el, dar va fi foarte sigur că vrea să scape de tine.

Fecioară:

Rearanjează mobila și pitește de el lucruri prin casă. Lasă vasele murdare și nu mai strânge masa. Se va sătura rapid să fie sclav și îl vei determina să o termine cu tine.

Balanță:

Dă-i să bea, spune-i că-l părăsești după ce deja ai făcut bagajul și fugi cât te țin picioarele. Când se va trezi din beție, va ști cum să se pună singur pe picioare.

Scorpion:

Sufocă-l cu dragostea ta. Dacă ai fost cu un Scorpion, știi că nu suportă să fie alintat, răsfățat și că, la capitolul tandrețe nu își dorește decât sex. Umple-i calculatorul la serviciu cu bilețele de amor, intervino într-o videoconferință și spune-i cât de mult îl dorești, nu-l slăbi cu îmbrățișările și sărutările când se întoarce acasă. Va fi victorie sigură pentru tine.

Săgetător:

Dacă te temi de o confruntare cu Săgetătorul, cel mai bine ar fi să îl faci să vrea singur să te lase. Știi că pentru el o partidă de sex presupune cât mai multe poziții de sex, așa că, dacă se poate, tu ar trebui să ai abilități de contorsionistă ca să fii cu el. Așa că, mai bine stai în pat, pur și simplu, fără să ai inițiativă în timpul sexului. Va fi atât de șocat, că nu-și va mai dori să aibă de-a face cu tine.

Capricorn:

La fel ca Leul, Capricornul nu suportă situațiile penibile, în public, pentru că pentru el este important să pară tot timpul influent și u profesionist. Dacă spui o poveste amuzantă din timpul unei partide de sex, la un dineu cu persoane importante, vei obține ce ți-ai propus.

Vărsător:

Nu-i mai da să mănânce! Îi place să aibă lângă el o femeie frumoasă, deșteaptă și... gospodină și una dintre calitățile pe care a apreciat-o la tine de-a lungul relației a fost faptul că gătești bine. Nu-i mai da să mănânce, taie-i rația sau arde mâncaea. Va funcționa cu oricare dintre cele trei variante.

Pești:

Fă datorii cât mai mari, oriunde, și spune-i că ești în depresie. Deși e sensibil și săritor, nativul din Pești nu va mai vrea să te "trateze" de depresie când va vedea că trebuie să-și golească din cauza ta conturile. Nu va avea forța să îți reproșeze nimic, pentru că "ești în depresie", dar va pleca din casă cât ai zice... pește.

ZodiiWhere stories live. Discover now