Fecioara (zodiac indian)

239 8 1
                                    

*FECIOARA (24-2): Nativul zodiei Fecioara din zodiacul indian este foarte exigent din fire, mereu nemultumit de sine. Aceeasi exigenta o manifesta si fata de cei din jur, care nu îi înghit foarte usor spiritul critic.Pe plan profesional, nativul din zodia Fecioara ajunge de obicei la cel mai înalt nivel de cunostinte. Exceleaza în cultura si are o logica imbatabila. Nu prea are sanse de reusita în politica, din cauza lipsei de diplomatie, care nu îi aduce multi aliati.În familie si în cercul de prieteni, nativul din zodia Fecioara este mult mai întelegator, blând, chiar timid. Nu este un cuceritor, dar poate deveni foarte insistent daca este convins ca si-a gasit jumatatea.

*PANA (3-12): Nativul zodiei Pana din zodiacul indian stapâneste mestesugul cuvintelor. Vorbeste si scrie cu mult farmec si stie sa fie foarte convingator.Poate face o cariera stralucita ca orator sau scriitor si chiar îsi doreste sa ajunga o personalitate vestita. Nu este exclusa o cariera politica, în care carisma sa îl poate ajuta enorm.În viata particulara, nativul din zodia Pana are tendinta sa devina cabotin si lipsit de modestie. Are nevoie de un partener de viata întelegator si rabdator.

*RANDUNICA (13-23): Nativul zodiei Rândunica din zodiacul indian nu îsi doreste decât o viata tihnita, fara aventuri si surprize. Este o persoana ordonata, riguroasa si calma.Nativul din zodia Randunica nu are aspiratii deosebite pe plan profesional. Poate fi un angajat constiincios si disciplinat.Viata nativului din zodia Randunica se desfasoara cu adevarat în familie si în cercul de prieteni, unde se dovedeste afectuos, vesel, simpatic tuturor.

ZodiiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum