Gemeni (zodiac indian)

345 10 2
                                    

GEMENI

*Fir (21-31): Nativul zodiei Fir din zodiacul indian este dotat cu un farmec deosebit, cu care îi cucereste imediat pe cei din jur. Mai mult decât atât, este un maestru al cuvintelor. Poate fi un orator sau un povestitor desavârsit, dar si un excelent avocat, capabil sa întoarca orice situatie în favoarea sa. Nativul din zodia Fir este o persoana serioasa si constiincioasa, pe care te poti baza într-un parteneriat. În familia unui nativ din zodia Fir va fi mereu pace si armonie.

*Phoenix (1-10): Nativul zodiei Phoenix din zodiacul indian este o persoana foarte agreabila, pe care o simpatizeaza toata lumea. Este însa si un om de caracter, care nu abuzeaza de bunavointa celorlalti ci, dimpotriva, se arata atent si întelegator, un bun ascultator si sfatuitor. Pe plan profesional, nativul din zodia Phoenix este foarte constiincios si un adevarat liant pentru colectivul din care face parte. Adesea poate ajunge lider de opinie. În relatiile sentimentale, nativul din zodia Phoenix mizeaza pe întelegere reciproca, tandrete si sinceritate. Îsi doreste un partener blând si tandru ca el, cu care sa traiasca în armonie.

*Diamant (11-20): Nativul zodiei Diamant din zodiacul indian este stralucitor în societate si suficient de orgolios încât sa considere ca i se cuvine admiratia neconditionata a celor din jur. Cu toata siguranta de sine pe care o afiseaza, este foarte sensibil la complimente si maguliri. Tocmai acesta este punctul slab de care unii pot profita pentru a-l manipula. Desi este o persoana inteligenta, nativul din zodia Diamant are tendinta de a fi superficial si nu prea constiincios. In dragoste, nativul din zodia Diamant este adesea capricios si egoist, destul de greu de îmblânzit.  

ZodiiWhere stories live. Discover now