Varsator (zodiac indian)

263 6 2
                                    

*VULTUR (21-30):
Nativul zodiei Arcas din zodiacul indian este un visator si traieste într-o lume a lui, imaginara. Este introvertit si evita anturajele zgomotoase, preferând solitudinea si linistea.

Pe plan profesional, nativul din zodia Arcas este adesea lipsit de simt practc, dar poate fi deosebit de inventiv, datorita imaginatiei sale bogate. Nu i se recomanda sa se lanseze în afaceri pe cont propriu, pentru ca poate fi destul de usor înselat. Pentru ca îi plac enigmele si misterele, poate fi un bun cercetator sau anchetator.

În societate, nativul din zodia Arcas este retras si timid, dar nu ezita sa sara în ajutorul prietenilor. Pe plan sentimental, are nevoie de un partener puternic si ocrotitor, care sa nu încerce sa abuzeze de bunatatea si sensibilitatea sa.

*CALEASCA (31-9):
Nativul zodiei Caleasca din zodiacul indian este o persoana extrem de activa, mereu în miscare, mereu în cautare de experiente noi. Este curajos si îi place sa fie deschizator de drumuri. Nu este foarte cumpatat, ci adesea prefera "totul sau nimic".

Pe plan profesional, nativul din zodia Caleasca nu este deloc un executant docil si constiincios, dar poate fi un excelent explorator sau inventator. Nu suporta rutina si cauta activitati care îl pun mereu la încercare sau din care poate învata lucruri noi în fiecare zi.

Nativul din zodia Caleasca este un prieten devotat si de nadejde. Desi este devotat familiei, pentru care este înstare sa se lupte si cu muntii, este posibil sa aiba scurte aventuri.

*APA (10-19):
Nativul zodiei Apa din zodiacul indian este temerar si deosebit de orgolios. Îsi propune obiective ambitioase, pe care le urmareste cu perseverenta. Încapatânarea sa ar putea fi enervanta pentru cei din jur daca nativul din zodia Apa nu ar fi atât de ingenios si de plin de optimism.

Pe plan profesional, nativul din zodia Apa este, de cele mai multe ori, cel care da dureri de cap colegilor si superiorilor, dar uneori reuseste sa gaseasca solutii suprinzatoare la probleme ce pareau imposibil de rezolvat. Nu e bine sa-i stai în cale atunci când devine irascibil.

Nativul din zodia Apa este un prieten devotat si saritor si un excelent tovaras de excursii si drumetii. Din pacate, nu prea suporta sa fie contrazis. În familie, este greu de multumit si pretinde celorlalti sa îi asculte cu sfintenie sfaturile. Actioneaza adesea sub impulsuri de moment si are tendinta sa cheltuiasca banii fara rost.

ZodiiWhere stories live. Discover now