Berbec (zodiac indian)

518 7 2
                                    

BERBEC

*Toporisca (21-31): Nativul zodiei Toporisca din zodiacul indian are o fire energica si sociabila. Este harnic, perseverent si încrezator în propriile forte. Nativului din zodia Toporisca îi plac mult discutiile si mai ales controversele, în care îsi sustine cu ardoare punctul de vedere. Are tendinta de a deveni intolerant, rigid. Pe plan sentimental, nativul din zodia Toporisca se dovedeste foarte tandru. Îsi înconjoara partenerul de viata cu multa afectiune si devine flexibil, de dragul armoniei conjugale.

*Cal (1-10): Nativul zodiei Cal din zodiacul indian este o persoana sociabila si spirituala. Va fi mereu înconjurat de prieteni, pe care îî atrage prin firea sa vesela, dar va ramane mereu o individualitate, nu un om din multime. Nativul din zodia Cal se orienteaza în viata dupa un set propriu de valori si nu prea îi pasa ce cred sau ce spun altii despre el. Nativul din zodia Cal nu merge pe carari batatorite, ci prefera sa gaseasca solutii proprii tuturor problemelor. Are, însa, tendinta de a sta mult pe gânduri de câte ori are de luat o decizie importanta.

*Birjar (11-20): Nativul zodiei Birjar din zodiacul indian are o fire voluntara si un spirit cercetator. Sare usor de la o idee la alta, îsi schimba meseria frecvent, este destul de inconsecvent în opinii si atitudini, îi plac începuturile. În relatiile cu cei din jur, în special cu familia si cu prietenii apropiati, nativul din zodia Birjar este loial si statornic. Stie sa îi mobilizeze pe ceilalti si poate fi un bun conducator în actiuni ce presupun schimbare, revolutie, progres.  

ZodiiWo Geschichten leben. Entdecke jetzt