Puncte sensibile ale zodiacului

2.9K 126 11
                                    

BERBEC 

Berbecii sunt impresionati de persoanele puternice atat din punct de vedere psihic, cat si fizic. Ei nu cred ca exista cineva care sa ii poata egala in oricare dintre aceste aspecte, insa daca intalnesc o persoana atletica, ce nu da usor inapoi si poate sa demonstreze ca se afla la acelasi nivel intelectual, considera ca si-au gasit perechea. De asemenea, Berbecii adora ca lumea sa se mandreasca cu ei.

TAUR

Taurii vor fi dati impresionati de comportamentul calm si rabdator, complet opus propriei personalitati. Cum ei sunt fiinte extrem de agitate, mereu dornice de actiune si aventura, contrastul ii va uimi si ii va determina sa te aprecieze inca de la bun inceput. Poti atrage usor atentia unui nativ Taur printr-o tinuta eleganta si un parfum delicat. Este, de asemenea, foarte probabil sa reusesti sa impresionezi un Taur printr-o cina delicioasa gatita acasa.

GEMENI

Desi a fi un atotstiutor este enervant pentru cei mai multi, persoanele nascute in zodia Gemeni vor fi in general uimite de abilitatile intelectuale de exceptie. Povesteste-le despre cele mai presante probleme ale lumii, demonstreaza-le ca ai o memorie incredibila sau dovedeste ca nu exista informatii care iti sunt straine si te vor adora. Cei mai multi Gemeni sunt incantati de orice implica aventura, iar parcurile de distractii par special facute pentru nativii acestei zodii.

RAC 

Lasa-i sa aiba grija de tine si Racii vor iubi increderea pe care le-o acorzi. Putini sunt cei care realizeaza cat de mult doreste un Rac sa detina controlul emotional. Daca ii oferi sansa sa te ingrijeasca si sa iti fie un suport moral, le vei indeplini cea mai arzatoare dorinta si le vei castiga inima. Fa-i sa se simta confortabil alaturi de tine si dovedeste ca tii la ei contactandu-i in fiecare zi, intrucat Racii adora contactul cu oamenii.

LEU 

Pentru un Leu, complimentele sunt pe primul loc. Daca vrei sa impresionezi aceasta zodie, asigura-te ca ei stiu cat de mult ii apreciezi si ca iti exprimi in mod direct sentimentele. Pregateste-te sa-i acorzi unui Leu toata atentia de care dispui pentru a-i face complet pe plac. Acestia trebuie sa fie tratati ca adevarati regi si regine pentru a se simti bine si se asteapta ca tu sa fii capabila sa faci orice pentru ei.

FECIOARA

Daca stii sa mentii o conversatie antrentanta, pe un subiect profund sau de impact, poti cuceri orice Fecioara. Emana un aer pozitiv si evita argumentele atunci cand socializezi cu aceasta zodie pentru a crea o legatura de durata. Este insa extrem de complicat sa atingi punctul sensibil al acestei zodii, din cauza aerului foarte critic. Nu multe persoane reusesc sa ii multumeasca.

BALANTA 

Nativii Balanta vor sa fie intelesi, insa cred ca e imposibil sa existe cineva care sa fie capabil de acest lucru. Pentru a le demonstra contrariul,asculta-le problemele si asigura-te constant ca sunt impacati din punct de vedere emotional. Ei nu se asteapta ca tie sa iti pese de starea lor, insa, daca esti consistenta si perseverenta, vei sparge zidurile inalte cu care se inconjoara. Arata-le ca tii la ei si ii vei castiga.

SCORPION 

Scorpionii au o slabiciune pentru persoanele misterioase si, de asemenea, sunt atrasi de succes. Pentru ei, cineva capabil sa ajunga in varf si sa castige respectul celor din jur reprezinta un ideal, iar bogatia materiala e un atu. Sunt interesati de aspectul fizic si-i gasesc atragatori pe cei ce au grija de propriul corp si stiu sa isi puna in valoare calitatile.Ai grija la vestimentatie atunci cand iesi cu astfel de persoane si imbraca-te cu bun gust pentru a-i impresiona.

SAGETATOR 

Iubitori de natura si animale, Sagetatorii pot fi surprinsi in mod plactut printr-o plimbare intr-un loc linistit precum o padure. Punctul lor sensibil este reprezentat de dorinta de singuratate, iar, daca le vei demonstra ca esti capabila sa le oferi spatiul de care au nevoie, vei deveni persoana care ii intelege cel mai bine. In mod surprinzator, aceste zodii au o preferinta pentru privitul sporturilor. O seara de uitat la un meci de fotbal este un mod minunat de a incheia ziua.

CAPRICORN 

Disciplina reprezinta cea mai mare slabiciune a unui Capricorn. O persoana organizata, care urmeaza orare fixe si adora planurile va incanta peste masura aceasta zodie.Un alt lucru ce impresioneaza Capricornii il reprezinta actele romantice simple, dar neasteptate. O floare, un mic cadou sau un "te iubesc" sunt pline de efect. In secret, acestia isi doresc sa fie vazuti drept speciali si vor aprecia eforturile tale.

VARSATOR

Pe Varsatori ii poti da pe spate prin unicitatea ideilor pe care le expui. Ei nu sunt genul de persoane atrase de latura materiala si vor intelege rapid ca esti o persoana interesanta daca le vei impartasi ganduri care le starnesc imaginatia. Lasa-i cu gura cascata demonstrandu-le ca detii cunostinte vaste despre subiectele ce ii intereseaza sau fii la fel de entuziasta atunci cand vine vorba despre planuri de viitor .

PESTI

Incantati de subiecte mai putin obisnuite, cu Pestii vei avea un enorm succes daca vei incepe sa discuti despre lumea spirituala sau despre supranatural. Acest tip de persoane iubesc necunoscutul, drept pentru care orice fel de surpriza ii va multumi si activitatile lor favorite sunt cele in grup. De asemenea, Pestii gasesc muzica clasica extrem de placuta si relaxanta, iar bilete la un concert de acest gen reprezinta cadoul perfect.


ZodiiWhere stories live. Discover now