Scorpion (zodiac indian)

255 8 1
                                    

*DELFIN (24-2):
Nativul zodiei Delfin din zodiacul indian este o persoana foarte activa si hotarâta. Oricât de mari ar fi riscurile unei actiuni, el nu va ezita sa si le asume, pentru ca îi plac tocmai senzatiile tari pe care le traieste pe muchie de cutit.

Profesiile potrivite nativului din zodia Delfin sunt cel care implica riscuri mari: militar în forte speciale, pilot de curse, agent de bursa etc.

Nativul din zodia Delfin este un partener de viata foarte dificil. Este foarte pasional, dar destul de inconstant. De asemenea, este foarte cheltuitor, dar nu neaparat pentru persoana iubita sau pentru familie. De cele mai multe ori, Delfinul are vicii costisitoare.

*TURN (3-12):
Nativul zodiei Turn din zodiacul indian este o persoana linistita, amabila si politicoasa. De asemenea, se bucura de o deosebita sensibilitate artistica si are gusturi rafinate.

În familie si în cercul de prieteni, nativul din zodia Turn este o persoana placuta si atasanta, dar, la randul sau, se ataseaza de ceilalti pâna la a deveni posesiv.

Nativul din zodia Turn este foarte rabdator si meticulos, tocmai bun pentru ocupatii ca laborant, farmacist, functionar etc.

*LEU (13-22):
Nativul zodiei Leu din zodiacul indian este puternic si de neînduplecat - la fel ca regele animalelor, care patroneaza zodia. Îsi cauta mereu un adversar pe masura si stie sa se lupte corect, dar fara îndurare. Când nu are cu cine sa îsi masoare fortele, este nemultumit si... se învârte ca un leu în cusca.

Pe plan profesional, nativul din zodia Leu este inventiv si se bucura de multa imaginatie creatoare. Poate fi un excelent inventator sau cercetator stiintific, pentru ca îi plac provocarile intelectuale. Oricum, nu este omul potrivit pentru activitati de rutina.

In viata particulara, nativul din zodia Leu poate fi o persoana dificila si incomoda. Are o conversatie inteligenta, sclipitoare, dar este capricios si îi place sa îi ironizeze pe cei din jur.

ZodiiWhere stories live. Discover now