Compatibilitati Gemeni

685 19 7
                                    

 Compatibilitate excelenta: Berbec, Leu, Balanta, Varsator

Compatibilitate buna: Gemeni, Segetator

Compatibilitate acceptabila: Taur, Rac, Scorpion, Capricorn

Compatibilitate redusa: Fecioara, Pesti

Gemeni - Berbec

Berbecul tau "sta" sub semnul lui Marte, sau, mai bine zis, NU sta locului mai deloc, fiindca, daca zici Marte, zici actiuni rapide. Iar lânga un Geaman nelinistit ca tine, chiar ca o sa se simta perfect. Latura ta intelectuala si speculativa o sa-l dea gata pe Berbec, dar, sa fim sinceri, pe cine NU ar da gata un Geaman în actiune? O sa aveti si probleme, nici unul dintre voi doi nu este prea linistit, dar Aerul tau hraneste Focul Berbecului. Adica o sa te iubeasca la nebunie!

Ce te-a atras la un Berbec? Ia sa vedem : energia si entuziasmul covârsitor, în stare sa schimbe o lume? Pasiunea pe care o pune în toate? Sau rapiditatea si usurinta cu care scoate idei ca iepurii din palarie? Berbecul se plictiseste repede. Tu la fel. Asa ca împreuna puteti cuceri, recladi, restructura lumea, fiindca tu esti un semn curios din fire, iar pe fruntea Berbecului scrie "inovator".

Berbecul o sa-ti arate o lume noua si alaturi de el vei avea succes. În toate. Bineînteles ca îi place sa conduca, dar, dat fiind ca tu esti semn mobil, care nu prea le are cu accesele de sefie, n-o sa te deranjeze, cred.

Ca Geaman, îti place sa auzi cuvinte de iubire (eh, CUVINTE în general, vorbitul este ca... Aerul pentru tine), declaratii rostite cu glas tare : ei bine, Berbecul va intui exact ce vrei (Focul cauta instinctiv oxigenul, Aerul), si o sa-ti faca toate declaratiile la care visai : probabil ca l-ai fascinat din prima! Toate capriciile tale si instabilitatea de care esti stapânit îl vor incita, iar în schimb o sa-ti ofere exact fermitatea, punctul de sprijin de care ai (maaaare) nevoie. Asta fiindca si lui îi plac schimbarile, dar este totusi un semn fix, mai capos adica, si mai stabil (adica nu se vântura ca Aerul, el arde acolo-n legea lui).

Niscaiva planete mai sensibile, pe undeva prin horoscop, nu v-ar strica, fiindca nici unul dintre voi nu se prea chinuie sa ajunga în mai-stiu-eu ce adâncuri insondabile de sentimente : dragostea e dinamita curata, fara întrebari filosofice.

Berbecului o sa-i para uneori cam aerian Geamanul, dar nu se va plictisi niciodata lânga tine, iar asta este ce vrea el de la viata, sa descopere mereu. Faptul ca tu esti mult mai iertator din fire decât cel mai iertator Berbec o sa va ajute mult, asa ca nu uita de calitatea aceasta a zodiei tale, mai ales când o sa înceapa sa scoata flacari pe nari, într-o cearta. Ai sa vezi ca, pe cât este de timid uneori (da, suna paradoxal, dar Berbecul ESTE adesea foarte timid, sa nu uitam ca el nu e numai stapânit de Marte, dar este si copilul prin excelenta al zodiacului), pe atât este de încapatânat atunci când vrea ceva cu orice pret. Ghici cine-o sa cedeze pe-aici? Mda... ai ghicit bine : tu.

Una dintre micile probleme (nici macar în Rai nu e totul perfect...) ar putea fi aceea ca Berbecul este putintel cam prea direct pentru un Geaman, care se mai opreste ici si colo, ca vântul care bate prin paduri si se opreste sa admire o frunza, sa mai arunce o suflare peste ape, si tot asa. O fi ritmul tau rapid, dar sa-l vezi pe al Berbecului! Va trebui sa te adaptezi...

Gemeni - Leu

Gemeni si Leu? Aer si Foc... Suna bine în teorie, practica ne omoara aici! De ce? Fiindca...

Leul este foarte inflexibil, în timp ce tu esti flexibilitatea întruchipata. Are idei bine înradacinate, are concepte fixe, este încapatânat si de cele mai multe ori trebuie sa iasa ca el! Libertatea de care ai atâta nevoie, de la un Leu? Muta-ti gândul, Leul te vrea înlantuit bine lânga el (într-o dragoste superba si teatrala, fiindca are o inima laaaarga si un simt al actoriei ce nu s-a mai vazut!, dar tot înlantuire se cheama ca este).

ZodiiWhere stories live. Discover now