Compatibilitati Capricorn

971 7 1
                                    

Compatibilitate excelenta: Taur, Fecioara, Scorpion, Pesti

Compatibilitate buna: Rac, Capricorn

 Compatibilitate acceptabila: Gemeni, Leu, Segetator, Varsator

Compatibilitate redusa: Berbec, Balanta

Capricorn - Taur

Sunteti vrajit, nu-i asa? Nu-i de mirare, caci Soarele acestui semn se afla în domeniul care corespunde iubirii adevarate, neconditionate. Taurul este prudent, de încredere, practic - toate calitatile pe care le cautati la un partener.

Dvs. aveti o viziune foarte realista asupra casniciei, de aceea sunteti foarte constient de importanta încrederii reciproce. Familia si caminul sunt importante pentru amândoi. Taurul calca gresit rareori; fidelitatea este pentru el un mod de a-l respecta pe celalalt, dar si pe sine însusi. Asta nu înseamna ca va asteapta o viata monotona. Taurul stie sa pastreze armonia conjugala.

Sexual, sunteti pe aceeasi frecventa: cerebrali si rabdatori, lucru adeasea apreciat în tratatele de specialitate! Taurul este plin de farmec (si nu numai!) pâna la vârste înaintate, pentru ca planeta care-l guverneaza este Venus, astrul frumusetii si al senzualitatii.

Capricornului îi plac foarte mult bijuteriile, pe care Taurul - de ambele sexe - este bucuros sa le accepte. Atat Capricornul cat si Taurul sunt puternic atrasi de bunuri materiale, mai ales de cele foarte frumoase. Capricornul este atras de lucruri vechi si, daca va plac amândurora antichitatile, puteti sa mergeti împreuna sa le vizitati sau sa le achizitionati. În schimb, Taurul adora florile si verdeata, de aceea va sfatuiesc sa iesiti împreuna la iarba verde, caci veti avea numai surprize placute. Oricum, va veti topi la vederea florilor pe care iubitul dvs. le aduce acasa! Va face mare placere sa luati cina în oras, iar Taurul are întotdeauna la indemana o lista cu cele mai selecte restaurante.

Alaturi de un Taur puteti avea o viata armonioasa. Departe de crize si insecuritate, veti putea sa va concentrati asupra proiectelor dvs. marete. Veti urca pe scara sociala si va veti stabili în varful ei.

Ce poate suna mai bine în urechile dvs.? Bucurati-va! Este partida vietii dvs.!

Capricorn - Fecioara

Daca a existat vreodata un Rai cu un barbat si o femeie, acea pereche era Capricorn-Fecioara! Fecioara este partenerul care nu va va întreba neîncetat de ce trebuie sa munciti atât de mult, caci ea însasi este o devotata a profesiei. Sunteti doi pamânteni, motiv pentru care reactionati foarte rapid la tot ce este practic. Ba chiar va trebui sa faceti un pact pentru ca nu cumva sa uitati placerile intimitatii. O noapte fierbinte nu va evoca nimic? Ia ridicati-va putin de la birou!

Prototipul Fecioarei este bibliotecarul cosmic, cu parul strâns, eventual într-o coada de cal, si cu o pereche de ochelari bine infipti pe nas. Nu va întindeti singur o capcana: nativul Fecioara poate fi cel mai sexy individ din univers. Are calitati excelente pentru comunicare, motiv pentru care stie sa descifreze si limbajul trupului. De ce va intereseaza pe dvs. chestia asta? Pentru ca puteti petrece clipe de o senzualitate nemaipomenita!

Forta unei astfel de legaturi consta în capacitatea de a proiecta viitorul si de a va materializa proiectele. Pentru ca sunteti semne de pamânt, aveti aceleasi scopuri, acelasi motivatii, aceleasi satisfactii si insatisfactii. Securitatea, atât de importanta pentru dvs., este asigurata 100% daca aveti alaturi o Fecioara!

Capricorn - Scorpion

Avem de-a face cu o pereche senzationala! Dvs. puneti fundatia solida, iar Scorpionul va umple totul cu pasiune si stabilitate. Emotiile lui extreme, pasiunile lui - printre care si aceea pentru dvs. - va fascineaza. Apa Scorpionului si pamântul dvs. vor da un lut de o calitate excelenta!

ZodiiWhere stories live. Discover now