9 SFATURI PENTRU PARTIDELE DE SEX CU UN SCORPION

3.4K 65 5
                                    

1. II PLACE MISTERUL

Daca esti implicata intr-o relatie cu un Scorpion, ar trebui sa stii ca acesta iubeste misterul. Vor ceva necunoscut pentru ei si isi doresc sa fie surprinsi! Acesta este unul dintre sfaturile de care ar trebui sa tii cont atunci cand faci sex cu un Scorpion. In plus, reprezentantii acestui semn zodiacal iubesc mastile si legatul la ochi! Sa-l prinzi cu garda jos si sa-l legi la ochi? Oh Doamne, asta il va innebuni de placere! Iubesc orice vine pe neasteptate, orice ii va conduce catre ceva misterios si orice le va permite sa joace un rol si sa fie ei insisi.

2. LE PLACE SA SE PRIVEASCA

Un alt aspect important despre Scorpioni este faptul ca le place sa se priveasca. Iubesc oglinzile si le place sa se priveasca in ele.Daca vrei sa atati experientele sexuale cu partenerul tau Scorpion, pune o oglinda deasupra patului sau langa, pentru a se putea vedea cand sunt pusi pe treaba!

3. FARA JUCARII

Chiar daca Scorpioni iubesc tot felul de activitati, ei nu sunt fanii jucariilor. Poti aduce catuse sau esarfe pentru a-i lega la ochi, dar lasa-ti vibratoarele in dulap. Nu va vor fi de folos.

4. FOLOSESTE-TI IMAGINATIA

Nu fi rusinoasa cand ai un partener Scorpion. Daca si tu esti de acord sa incerci ceva nou, sansele sunt ca si el sa fie gata pentru schimbare. Nu-ti tine ideile secrete, pentru ca ei au atat de multe ganduri obraznice incat nu te vor acuza pentru ale tale.

5. INTUNERIC

Nu trebuie sa o faci tot timpul cu lumina aprinsa. Daca faci in camera intuneric bezna, fiecare miscare va deveni mai sexy, pentru ca partenerul tau nu va vedea de unde vine. Este o metoda buna de a duce relatia sexuala catre un alt nivel.

6. PRELUDIUL

Preludiul este foarte important pentru Scorpion. Nu conteaza daca-i trimiti un mesaj indraznet pentru ca deja i se aprind calcaile sau daca il saruti de la gat pana la genunchi – tot ce isi doresc este putina distractie inainte sa inceapa actiunea.

7. AROMA

Scorpionii se excita de la un simplu miros, deci asigura-te ca porti mereu un parfum delicios. Nu conteaza daca este lemnos sau floral, atata timp cat este ademenitor.

8. CULORI INCHISE

Scorpionii prefera negrul, albastrul si movul inaintea culorilor deschise. Deci, cand alegi rochia pe care sa o porti la o intalnire, asigura-te ca este neagra. In acest mod, el nu-si va mai lua ochii de la tine.

9. ARATA-I CA-TI PASA

Scorpionii au tendinta sa devina gelosi daca au impresia ca esti atrasa de altcineva. De aceea, au nevoie sa le arati ca-i iubesti cat de mult este posibil. Fa tot ce este posibil pentru a le demonstra fidelitatea ta.


ZodiiOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz