Шейсет и Осма Глава

2.9K 301 38
                                    

След като Наш и Кам ме взеха, и то точно на време, отидохме да хапнем, след което изчакахме и Ариана да дойде в ресторанта, а после се запътихме към клуба.

Силна музика се чуваше, още докато наближавахме мястото. А вътре беше още по- шумно и претъпкано. Не се чувствах на мястото си, не и в такъв момент. Опитах да се измъкна, но Наш не ми позволи и влязохме още по- навътре в задушливото помещение.

Намерихме едно свободно сепаре, където се настанихме и всеки си поръча по питие. Аз се доверих на Ари и си взех каквото и тя. Оказа ся някакъв много сладникав коктейл, който погълнах за отрицателно бързо време. Втората поръчка не закъсня, но и тя си замина след няколко минути.

- Ще отида да бара да си поръчам още един!- извиках достатъчно силно, за да ме чуят останалите.

- Изчакай, идвам с теб!- Ари се изправи и ме придружи.

Щом стигнахме, казах на бармана какво желаем и зачакахме питиетата си.

- Добър вечер, дами!- момче малко по- голямо от нас се приближи.- Искате ли да ви почерпя?

- Имам си гадже.- изръсих от нищото.

- Доколкото виждам, си сама. Никъде не виждам гаджето ти.

- О, повярвай ми, виждал си го.- бях на косъм да отворя Гугъл и да тикна красивото и безупречно лице на Хари в лицето на нахалника.

- И мога ли да разговарям с него?

- Абе ти на каква трева си?- Ари се засмя възмутено.- Остави приятелката ми.

- А ти пък си ми страшно позната...

- Мда, наистина трябва да си смениш дилъра!- Ариана побърза да вземе коктейла си от бара и се сля с тълпата, далеч от този тип.

- Е...докъде бяхме стигнали?- той прокара гнусната си ръка по оголеното ми бедро.

- Искаш са говориш с гаджето ми ли? Ето!- след няколко секунди вече бях набрала Хари и тикнах телефона си в ръката на непознатия. Той нямаше какво друго да направи, освен да стои и да чака.

- Алоо?- звучеше толкова пиян, че беше смешно.- Коя? Лизи ли? Не, не е тя. Всъщност тя е до мен...Има хубави крака.- момчето завалваше всяка дума, едва говорейки.- Чудех се, мога ли да я резервирам за тази нощ-

Училище за знаменитостиWhere stories live. Discover now