"Tohle nám nevyšlo pane učiteli" A/B/O

4.7K 219 37
                                    

Louis

Nesnáším hodiny Biologie! Je to úplná nuda...jediné co na tomhle předmětu miluju je náš neskutečně sexy učitel. Oh bože nikdy jsem krásnějšího muže neviděl! Klidně vám ho popíšu hezky odspodu. 

Dokonalé dlouhé nohy, bože ten nejdokonalejší zadek jaký jsem kdy viděl! Krásné vypracované bříšní svaly, které se rýsují pod jeho bílím tričkem tak zkurveně dokonale až je to k zbláznění! Vypracovaná hruď, kterou bych tak neuvěřitelně moc rád laskal rty a ramena...bože dokonale mužné ramena. 

Není to žádný namakaný svalovec, ale oh bože on je tak akorád!...a teď k tomu nejkrásnějšímu...jeho rty. Dva dokonalé nadýchané růžové polštářky, které mě přímo volají abych se s nimi pomazlil! Kousek od jeho dokonalých rtů se při jeho krásném úsměvu rýsují dva naprosto roztomilé ďolíčky. Ďolíčky se mi nikdo moc nelíbily ale na něm? To by byl hřích kdyby mu chyběli! 

Krásně tvarovaný nosík na krásné tvářičce nesmí chybět a dvě dokonalé věci nakonec. Jeho oči...tak dokonale zelenou bravu jako mají jeho oči nikdy nikdo neviděl! Dva naprosto bezchybné smaragdy s těmi jiskřičkami s jakými vejde do třídy...a celé tohle dokonalé stvoření zakončují ty nejúžasnější hnědé vlasy, které má asi do půlky krku a které jsou dokonale kudrnaté. 

Na tomhle stvoření je všechno dokonalé teda až na jeden fakt....nikdo neví zda je Beta nebo Alfa. Párkrát jsem z něj cítil dokonalou vůni Alfy, ale většinou necítím nic. Hodně lidí říká že bere nějaké prášky aby potlačil Alfu v sobě...že to takhle dělají všichni učitelé, které jsou Alfy.

No takže bych se měl asi opravit....miluju hodiny biologie s tímhle bohem sexy dokonalosti!

"Tomlinsone?!" z mého snění mě vyrušil ten sexy úžasný chraplák. Párkrát jsem zamrkal a zvedl pohled k učiteli, který stál vedle mé lavice a neměl zrovna moc přátelský výraz. "Ano pane učiteli?" zeptal jsem se sladce. "Pojďte se mnou a to okamžitě" řekl rázným hlasem a rozešel se ke dveřím. "A zbytek? Máte konec hodiny můžete jít domů" jen co dořekl poslední slovo třídou se začalo ozývat radostné zvolání...tedy až na mě. 

Co jsem zase udělal? Nechápal jsem co se stalo a tak jsem si prostě rychle sbalil věci a rozešel se za panem Stylesem. "Pospěš" zabručel chytl mě za zápěstí a rozešel se rychlím krokem pryč od třídy. "C-co jsem provedl pane učiteli?" zakoktal jsem a snažil se nezakopnout o svoje vlastní nohy. 

"Přišel si do školy" zavrčel, otevřel dveře jeho kabinetu a vtáhl mě dovnitř. "Proč si šel sakra do školy?" byl vážně naštvaný...je sexy když je naštvaný. "Pr-protože musím chodit do školy" vysoukal jsem zmateně a přešlápl z nohy na nohu uprostřed jeho kabinetu. 

"Žáci mají přísně zakázáno chodit do školy v období Heatu!" rozhodil naštvaně rukama a celého si mě začal prohlížet. "Cože? Ale..ale já ho nemám" bránil jsem se. "Cítil jsem tě až u tabule Louisi" řekl se zaťatou čelistí, zamkl dveře kabinetu a rozešel se ke mě. 

"Ale...to-to není možné" vydechl jsem a otočil hlavu napravo kde na stěně vysel kalendář kde stálo že je dnes 2. února. "Sakra" zanadával jsem a otočil se zpátky na učitele, který už stál jen krok ode mě. "J-já...já zapomněl že ho mám dneska dostat" zašeptal jsem koukajíc do jeho černých očí..po nádherné zelené už nebyla ani stopa.

"Sedni si na gauč...zavolám ti rodiče" řekl, párkrát zamrkal a obešel mě míříc k jeho stolu. Zhluboka jsem se nadechl a pomalým krokem si sedl na pohovku naproti jeho stolu. "Bože" vydechl jsem a zvrátil hlavu dozadu opírajíc si jí o opěradlo. Začínal jsem cítit to známé napínání těla, to příjemné teplo rozlévající se mým tělem mířící jen a jen do jednoho místa. 

Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Where stories live. Discover now