Hybrid-A/B/O

4.2K 175 16
                                    


"N-ne...Loui ne-nechce" koktalo koťátko zatímco se snažilo vyprostit s rukou ošklivé Alfy, která se jej snažila dotáhnout na záchody. "Přestaň skuhrat! Chci jen aby si mi ho vykouřil!" zavrčel černovlasý Alfa a stisk kolem boků modrooké Omegy zesílil. "P-prosím...n-ne Lo-lou ne...pomoc!" zapištělo koťátko se slzičkami stékajícími po tvářích a omotalo si svůj ocásek kolem nohy, aby mu po něm ten ošklivý Alfa pořád nešlapal. 

"Na kolena zrůdičko!" zavrčel Alfa a chytl ustrašenou Omegu hrubě za vlasy. "P-prosím n-ne...Lou-Louiho to..to bolí" koktalo uplakaně kotě a chytl svými ručičkami tu od zlé Alfy a snažil se aby mu jeho vlásky pustil....marně, místo toho byl hrubě sražen na kolena a ještě více zatahán za vlasy.

"P-prosím!" vzlykl uplakaný Omega a své modré očka křečovitě zavřel, aby nemusel vidět toho ohavného muže před sebou. Alfa jednou rukou držel kotě za vlásky a druhou si začal rozepínat poklopec. 

"P-POMÓC!" zakřičelo kotě jak nejhlasitěji uměl když malinko pootevřel oči a viděl jak si ten pán vytahuje svoje zasvěcené místečko ven. "Sklapni!" zavrčel Alfa a za vlasy mu hrubě zaklonil hlavu. 

"B-bolí" zanaříkal a křečovitě k sobě natiskl rty stejně tak k sobě stiskl víčka. Tak moc si přál aby mohl být ve svém malém bytečku, sám, v bezpečí a schován před tímto krutým světem. 

Ani nevěděl jak se sem vlastně dostal, ale přál si aby to byla jen noční můra.

"Notak! Otevři tu svoji zasranou pusu nebo ti ho nacpu někam jinam!" zavrčel Alfa na co Omega pootevřel rty a tiše plakal čekajíc co se stane. Čekal...čekal vážně dlouho a když byly jeho vlásky osvobozeny po chvilce pootevřel svá uslzená očka. Nikdo před ním nestál, rychle se postavil ignorujíc bolest v jeho kolenou a chytl si svůj ocásek tisknouc si ho k hrudi. Nevěděl co se to děje...nevěděl kde se ten zlý pán poděl...jediné co věděl bylo že ten hnusný pach toho zlého pána je pryč a místo něj cítí tu nejkrásnější vůni jakou si ani ve snu nepředstavoval.

Se sklopenýma ouškama a ocáskem stále tisknoucím si ke svému malému hrudníku se otočil. Vyděšeně se podíval na toho hnusného pána, který seděl v koutě a držel si zakrvavěný nos. Omega začal znovu tiše plakat, zmatený z toho co se to tady stalo a taky ze strachu...strachu co se mohlo stát. 

"To je v pořádku neplakej" ozval se vedle něj krásný chraplavý hlas. Omega se rychle otočil a vzhlédl na krásného kudrnatého chlapce, který mohl být tak o 3 roky starší než Loui. "Neboj se už se ti nic nestane" špitl mile kudrnatý Alfa když viděl jeho ustrašený pohled. "L-lou...Loui se-se bál" špitlo kotě a natisklo se na tělo jeho zachránce.

"Loui už se nemusí bát ano?" zašeptal starší a omotal ruce kolem malé Omegy. "L-lou-Lou dě-děkuje" vykoktal koťátko a omotalo svůj ocásek kolem stehna Alfy. "Chceš jít odtud pryč?" "L-loui chce" přikývl ale nepouštěl se jej. "Tak dobře" usmál se Alfa a chytl Omegu pod stehny odnášejíc ho pryč z baru. Pořád nechápal jak se sem mohl dostat zrovna Louis.

Ano znal ho..znal ho moc dobře. Vždycky se mu takhle jedinečná Omega líbila jen nikdy nenašel odvahu za ní jít, nechtěl Louise vystrašit. Věděl jaký tenhle Omega je...všeho se bál, dokázal se polekat i ptáčka, když kolem něj proletěl.

"Já jsem-" "L-louLou ví kdo H-Harry je...Loui Harryho zn-zná" "Vážně?" "A-ano" přikývlo kotě a zabořilo si tvář do krku Alfy.


Od téhle chvíle byl Harry jediný člověk, kterého si k sobě Louis pustil, jediný kterého se Louis nebál, jediný komu kotě věřilo a kterému dokázal svěřit vlastní život.  Trávili spolu všechen čas, Loui se nastěhoval k Harrymu aby nemusel být pořád tak sám...spolu byly šťastní. Harry Louise učil jak správně mluvit, aby kotě nemluvilo v třetí osobě a tolik nekoktalo...no, řekněme že sem tam Louis prostě zakoktá nebo řekne něco ve třetí osobě, ale Harrymu se to líbilo, bylo to neskutečně roztomilé.

"Loui...teda...Mám Harryho rád" usmál se Omega sladce a víc se přitulil k Harryho bříšku ležíc v posteli. "Zlatíčko musíš říct mám tě rád Harry" zahihňal se Alfa a lehce políbil Omegu na čelo. "Do-dobře...miluju tě Harry" zašeptal tiše Louis a zavřel očka zavrtávajíc si obličej více do jeho trička. Bál se že všechno pokazil, ví co znamená někoho milovat a ví že Harryho miluje, ale má strach že to takhle Harry necítí.

"Zlatíčko to není to co jsem ti říkal" "J-já vím..ale já to tak cítím" zašeptal přičemž omotal svůj ocásek okolo Harryho stehna kdyby mu chtěl náhodou utéct. "Taky tě miluju Lou" špitl Harry a když se na něj Omega podíval přitáhl si ho ke svým rtům. 

Tak moc tohle koťátko miloval a přál si aby bylo jeho...oficiálně...chtěl aby každý viděl že už někomu patří.

 Už párkrát se takto líbali, milovali ten pocit být si takhle blízko, ale tentokrát to bylo jiné...

"Louisi já...uhm...chtěl bych...chtěl bych si tě...označit" zašeptal zelenoočko, když se od Omegy na milimetr odtáhl. "Loui...Loui chce aby si...aby ně-někomu patřil...Lou chce aby-aby patřil Harrymu" zašeptal stydlivě a spojil jejich rty dohromady dokazujíc tak že to myslí vážně.

Harry se do rtů Omegy šťastně usmál a přetočil si ho pod sebe nepřestávajíc pohybovat rty proti těm Louiho. Kotě šťastně omotalo nožky kolem, už za chvíli své, Alfy. Tak moc se těšil na to až mu bude patřit, až si bude konečně jistý že ho někde neodkopne, že ho neodkopne jako jeho bývalí páníček.

Ještě nějakou chvíli si spolu vyměňovali vášnivé polibky, něžné doteky a sladké slůvka. Nechtěli to uspěchat, chtěli si to naplno užít, ale tak moc se oba těšili na to až se jejich duše spojí tím nejposvátnějším poutem jaký jen kdy existoval. Trvalo jim snad dvě hodiny, než se mezi polibky a doteky konečně oba svlékli a Harry si svou krásnou malou Omegu dostatečně připravil, aby necítil žádnou bolest. 

Tak moc tohle překrásné stvoření miloval, miloval na něm každičký jeho kousíček. 

Konečně došli k tomu kdy do něj Harry za doprovodů něžných polibků, kamkoliv kde dosáhl, a sladkých slovíček opatrně vnikal. Milovali se tak moc že to snad ani slovy popsat nejde, tak moc si chtěli navzájem patřit...a taky že se jim to zanedlouho vyplnilo. 

Ten nádherný pocit kdy Harry něžně uhryzl svou Omegu do krku a tím konečně spojil jejich duše. 

Ten nádherný pocit kdy z Louise oba cítil Harryho překrásnou vůni. 

Ten nádherný pocit když věděli že teď už patří jen a jen jeden druhému.


Nooooo :D Takže :D Omlouvám se jestli je to naprostá kravina, ale vážně jsem nevěděla jak to napsat :D No ale i tak doufám že se to dá aspoň trochu číst :3 Moc se mi k tomu nehodilo ten sex popisovat tak snad to moc nevadí :3

Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu