Měli bychom to fanouškům říct 2

2.7K 124 9
                                    

!+!

"Louisi chodíš s Danielle" L:"Nechodím....ještě ne" "To je jedno, ale chceš a já nechci aby si jí podvedl a už vůbec ne se mnou" L:"Nemůžu jí podvést když s ní nechodím" "Louisi" povzdechl jsem si. "Máme být přátelé" L:"Vždyť ano....jen jednou naposledy...rozchodový sex" ušklíbl se. "Ten už jsme měli" L:"A byl to jeden z nejlepších sexů co jsme kdy měli." "To sice ano, ale byly jsme na sebe naštvaní a t-"  nestihl jsem to ani doříct a Louisovi rty se ocitly na těch mých dravě je líbajíc.

"Uhm" vydechl jsem, dlaněmi zatlačil na jeho hrudník a tím ho od sebe odtáhl. "Přestaň...tohle...tohle nedělej" zavrtěl jsem hlavou a snažil se uklidnit svůj splašený dech. L:"Proč ne? Harry...prosím...potřebuju to...prosím...potřebuju ještě naposledy cítit ten úžásný pocit mít tě v sobě...prosím...Hazz potřebuju tě prosím" zakňoural a zabořil si tvář do mého krku.

"Není to správné...máme...máme být přátelé a tohle přátelé nedělají" zašeptal jsem a omotal ruce kolem jeho beder. L:"Já vím" šeptl a mé tělo se otřáslo nad něžnými polibky, kterými obdarovával můj krk. 

"Uh" vydechl jsem a zavřel oči...on přesně věděl co na mě zabírá. L:"Vím že to taky chceš Hazz...přiznej si to...chceš být zase ve mě, chceš cítit to jak úzký pro tebe vždycky jsem" šeptal mi nadrženě do ucha a lehce skousl můj úšní lalůček. Ten zmetek sakra ví že když takhle mluví vzrušuje mě to!

"Hmm" vzdychl jsem tiše když skousl kůžičku na mém citlivém místě pod uchem. L:"Vím jak moc chceš znovu přirážet do mé úzké dírky...přiznej si to...přiznej si jak moc chceš, abych sténal tvoje jméno a slastí, kterou mi dokážeš způsobit jen ty,  se pod tebou kroutil prosíc tě, abych se mohl udělat" šeptal drze a rukou sjížděl po mé hrudi až k lemu trička pod které vjel a prsty putoval zase nahoru k mé bradavce, kterou začal palcem lehce dráždit.

"Uhm" zasténal jsem a rukama sjel na jeho zadek, který jsem pevně stiskl. L:"Uhm" vydechl spokojeně a jedním rychlím pohybem mi sundal tričko. "Louisi ne-" L:"Chci znovu cítit tvého ptáka v mém zadečku Harolde notak!" zakňučel a rukou sjel k lemu mých tepláků. "Není to správné" zamumlal jsem a vyjel rukama pod jeho tričko zkoumajíc bříšky prstů jeho bříško a hrudník. 

L:"To...to mě...nezajímá" vysoukal ze sebe a skousl si ret když jsem palcem přejel po jeho bradavce. Znovu se dravě přitiskly na mé rty a rukou mi vjel pod kalhoty, kde mě začal hladit přes boxerky. "Sa-kra" vzdychl jsem a rukama zajel pod jeho kalhoty a boxerky hladíc ho tak po holém zadečku.

L:"Sakra Haaazz" zasténal když jsem do něj zasunul hned dva prsty a začal si ho připravovat. L:"Kašli...kašli na to" zavzdychal a lehce mi ruce odtlačil. L:"Chci cítit tvůj penis ne prsty" vydechl a stiskl v dlani můj penis. "Kurva" vydechl jsem a přetočil nás. Sundal jsem sobě i Louisovi zbytek oblečení a potřel nás lubrikantem.

L:"Kurva..kurva...kurva" sténal zatímco mi omotal nohy kolem pasu a zarýval mi slastí nehty do zad. "Bože Louisi..si tak....kurevsky úzký!" zasténal jsem a ještě zrychlil přírazy. L:"Maah!" vzdychl a přitiskl se rty na můj krk. L:"Prosím...prosím...kurva..Hazz já už-" mumlal mi do krku a začal znovu přirážet proti mě. "Ještě..ještě ne!" zavrčel jsem a tvrdě do něj přirazil. L:"Zatraceně!" zasténal a ještě víc mi zaryl nehty do zad 

L:"Noták Ha-azz...prosím!" vzdychl naléhavě a tak jsem omotal prsty kolem jeho chlouby a začal po ní rychle přejíždět dokud se konečně neudělal, co zapříčinilo že se kolem mě stáhl a já se konečně přehoupl přes ten pomyslný okraj slasti.


L:"To bylo úžasné" zašeptal Louis do mého krku a pohladil mě po boku. "Jo..to bylo" usmál jsem se a naposledy ho políbil. "Ale už se to nebude opakovat ano? Rozešli jsme se a každý máme jít jinou cestou" L:"Jo...já vím...přátelé?" "Přátele" přikývl jsem s úsměvem. L:"Počkej!" "Co?" zasmál jsem se když Louis zvedl peřinu a prohlížel si můj rozkrok. L:"Už to nikdy neuvidím...chci se toho nabažit" zaculil se a po chvíli peřinu pustil.

L:"No nic Harolde...budu muset jít" povzdechl si a jen tak nahý vylezl z postele a pomalou a děsně sexy chůzí přešel ke svým věcem, nezapomínajíc kroutit zadečkem směrem ke mě a když k nim došel ohl se tak že jsem měl dokonalý výhled na...něco co už nikdy neuvidím. 

"Vím že to děláš schválně" přecedil  jsem jsem skrze zuby L:"Nevím o čem to mluvíš" zaculil se na mě nevinně a začal si pomalu...hrozně pomalu navlíkat boxerky. "Přestaň!" zavrčel jsem a vylezl z postele. L:"Mám se přestat oblékat?" zaculil se sladce a pustil boxerky, které mu po stehnech sjeli až ke kotníkům. 

Hlasitě jsem polkl a radši odvrátil pohled abych na něj neskočil. Rychle jsem se oblékl a ignoroval Louisovo nesouhlasné zabručení. "Takže...zavoláme si?" zeptal jsem se když se konečně taky oblékl. L:"Jo...zítra ti zavolám a domluvíme se co a jak" "Fajn" usmál jsem se a doprovodil ho ke dveřím.

L:"Doufám že tohle nebylo úplně naposledy" špitl Louis a podíval se na mě. "Lou...víš že-" L:"Ne..nic neříkej Hazz" zakroutil hlavou Louis a obejmul mě. L:"Nebylo to naposledy a ty to víš" špitl mi do ucha dal mi pusu na tvář a se sbohem odešel z domu za svou budoucí přítelkyní.


Po tááááááááák strašně dlouhééé době jsem tady konečně něco napsala :D  

Omlouvám se :(

Nějaké přání na jednodílovku? O čem by jste chtěly? Může to být cokoliv :)

Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Where stories live. Discover now