Danseuse !+!

6.4K 225 34
                                    

!13+!

Harry

"Zase baleťáci" zavrčel jsem a se svou partou (tancujeme Hip Hop) jsem šli do sálu, musíme se dělit o jeden, protože ten náš opravujou. Došli jsme až k baletkám, které na nás zírali jakože co tady zase chceme. 

"Co tady chcete!" zavrčel jsem na Tomlinsona, on je něco jako......hlavní baletka? Jo lépe vystihující slovo jsem nenašel, ale tohle sedí perfektně na něj a jeho krásně ženský zadek!

T:"Tohle je náš sál a my potřebujeme trénovat tak si běžte skákat po na hlavě někde jinde" ušklíbl se a jeho baletky se začali smát. 

"My to tady máme zamluvené tak si jděte kurva žehlit ty svoje sukýnky třeba na chodbu" odsekl jsem a tentokrát se začala smát moje banda.

T:"To bylo tááák vtipné" zasmál se ironicky T:"Teď padejte" zamáchal mi rukou před obličejem a ukázal prstem na dveře. Co si to kurva ta sexy prdelka dovoluje?

Moc jsem nevnímal co dělají kluci, ale zničeho nic vletěl Nick po jedné z baletek a vrazil mu pěstí. Všichni se na ně podívali a pak se koukli na sebe a v tu chvíli se už všichni váleli na zemi a mlátili do sebe hlava nehlava, teda kromě mě a Tomlinsona.

Jemu bych nikdy nezkřivil ani vlásek, teda ne úmyslně, no to on ale vědět nemusí. Oba jsme koukali na všechny kolem a pak jsme se koukli na sebe. Louis se zamračil když jsem se na něj ušklíbl a začal couvat když jsem se k němu rozešel.

S každým krokem co jsem udělal dopředu směrem k němu udělal on dozadu ode mě, teda do té doby než nenarazil na stěnu. Došel jsem až k němu tak, že s každým nádechem se naše hrudníky srazily. 

L:"Tohle je docela nefér nemyslíš?" "Proč je to nefér?" zeptal jsem se s nadzvednutým obočím a mým typickým úšklebkem. L:"Jsi tak o hlavu vyšší než já a  dvakrát tak silnější" řekl pevně. 

"No alespoň mám vítěství v kapse" zasmál jsem se. Zvedl jsem ruku načež on hned pevně přivřel víčka k sobě L:"Prosím ne do obličeje, chystáme se na soutěž" položil jsem ruku na jeho tvář "Hmm...a kam?" zeptal jsem se vyzývavě a rukou pomalu sjížděl po jeho lícních kostech, krku, klíční kosti až na hrudník kde jsem se zastavil, přesně řečeno na jeho bradavce. 

"Tady? Nebo" jel jsem dál a zastavil se na hranici břicha a podbříšku "Tady?" šeptl jsme a naklonil se k jeho uchu přičemž jsem rukou sjel na jeho rozkrok. Zadrhl se mu dech "Nebo tady" špitl jsem a nepatrně jsem se mu rty otřel o ušní lalůček. Naskočila mu husí kůže, musel jsem se nad reagováním jeho těla na mě pousmát.

Už tak kurevsky dlouho jsem ho chtěl!

"Můžeš si vybrat Lou-Lou" zašeptal jsem, jemně mu skousl ušní lalůček, trochu za něj zatáhl a zároveň mu jemně rozkrok stiskl. Nezadržel tiché zavzdychání u mého ucha. 

L:"Já-já...NeAch" trochu drsněji jsem ho pohladil přes tepláky načež mi tichounce zasténal do ucha. Vítězně jsem se usmál. "Copak jsi chtěl říct?" L:"A-aby jsi to-toho nechal" dýchal zrychleně. "Jsi si jistý?" nadzvedl jsem obočí a začal mu pomalu rozvazovat šňůrku na teplácích každým pohybem dotýkajíc se jeho nepatrného kopečku v kalhotách.

Vyděšeně se koukl kolem nás na kluky a pak hned na mě. "Nevšímají si nás" zasmál jsem se na jeho vyděšeném pohledu. Jednou rukou jsem se opíral vedle jeho hlavy a po rozvázání uzlu na kalhotech, jsem druhou ruku přemístil na jeho zadek. 

"Pořád chceš abych přestal?" zašeptal jsem mu svůdně do ucha pod které jsem ho políbil přičemž jsem mu zadek stiskl.

 Už chtěl něco říct, ale v tu chvíli do sálu vtrhli oba naši trenéři a zhrozeně se podívali na kluky, naštěstí nás si vůbec nevšímali.

Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Where stories live. Discover now