Never touch me again! !+!

4.7K 195 16
                                    

!13+! !násilí!

Louis

H:"Louisi!" křikl na mě naštvaně Harry a šel za mnou. "Ne Harry....prostě....mě nech napokoji!" křikl jsem když jsem se na něj otočil, ale hned jsem se otočil zpět a šel dál. 

H:"Kurva Louisi přestaň se takhle chovat!" "A Jak? Hmm? Jak se mám podle tebe chovat?" zastavil jsem, otočil se na něj a rozhodil naštvaně rukama.

H:"Já ..." přerušil jsem ho "Ne Harry ty ne! Pro jednou aspoň...aspoň jednou chci aby to bylo o mě!" křičeli jsme na sebe. "Už toho mám tak akorát Harolde! Ty nejsi jediný kdo musí vstávat brzo, spát jen 2 hodiny, zpívat na pódiu a ty nejsi jediný kdo musí pořád někam jezdit a být ve spěchu! Mám to stejně těžké jako ty! A ne jen já ale i Niall s Liamem! Už to nezvládám! Už se nedokážu tvářit že jsem v pohodě, že všechno zvládám!" chvíli na mě koukal, pak se otočil a šel směrem ke dveřím.

"Kam sakra jdeš!" křikl jsem a rozběhl se za ním. H:"Pryč!" "Proč musíš pokaždé zbaběle utéct!" H:"Protože všude je to lepší než tady s tebou!" křikl a otočil se na mě, oči mě začali štípat od zadržování slz, ale já je nehodlal pustit ven, ne před ním. 

"Vždycky odejdeš, opiješ se a ošukáš první kurvu na kterou narazíš, proč se tomu pro tentokrát nepostavíš čelem jako chlap!" neodpověděl jen se na mě díval pak se otočil a chytl za kliku dveří.

"Harolde jestli odejdeš už se nevracej.....tentokrát už ti to neodpustím" skoro jsem zašeptal. H:"Fajn protože vrátit se jsem neměl v plánu" vyštěkl a zabouchl za sebou dveřmi. Zůstal jsem stát zaraženě na místě a jen zíral na místo kde před chvíli stála osoba, kterou jsem miloval víc než svůj vlastní život.

N:"Lo-Louisi?" špitl Niall roztřeseně ze schodů. Pevně jsem stiskl víčka k sobě a rukou si přikryl ústa, abych utlumil vzlyk. Přerývavě jsem se nadechl, otevřel oči a rukou, kterou jsem měl zakrytá ústa, jsem si setřel slzy, které mi stékaly po tvářích.

Nedokázal jsem nic říct, ale ani jsem nemusel, protože ke mě přišel a zezadu mě pevně obejmul. Opatrně jsem se v jeho obětí otočil, abych ho mohl také obejmout a zabořit si obličej do jeho hrudi.

Otevřeli se hlavní dveře, nedokázal jsem se podívat jen jsem znovu zavřel oči a doufal že to není Harry. Nebo doufal že je to on?

L:"Bože... Lou" řekl Liam a zezadu mě obejmul, takže jsem teď byl mezi nimi a snažil se přestat brečet.

"J-já...půjdu k sobě" špitl jsem po chvíli a vydal jsem se po schodech nahoru, ale když jsem došel nahoru a za roh, kde mě kluci nemohli vidět, opřel jsem se zády o zeď a sjel po ní dolů. Znovu jsem propukl v tichý pláč přitahujíc si kolena k sobě.

L:"Přísahám že ho roztrhnu" uslyšel jsem Liama a snažil se uklidnit abych je slyšel. N:"Nechápu co to s ním v poslední době je, je mi Louise hrozně líto Li" rozbrečel se Niall a já už ani nevnímal jak mi po tvářích stékají slzy.

L:"Mě taky, Harry by se měl vzpamatovat dřív něž o něj přijde" N:"Bojím se že už o něj přišel" L:"To není pravda...nesmí" N:" Liame on už to nezvládá, je toho na něj, na oba dva je toho už příliš, všechno to ,,nesmíte se dotýkat nesmíte to nesmíte tamto,,...Nikdy jsem si nemyslel že by.....že by ho to.....takhle zlomilo. Bojím se o něj" 

L:"Harry se vrátí a vyřeší to spolu jako vždy uvidíš" cítil jsem jak se celý třesu a na jazyk se mi dral další vzlyk. N:"Liame, ale Louis už  nechce aby se vracel" špitl, ale i tak jsem ho slyšel. L:"Ne t..." N:"Nebyl jsi tady, neslyšel jsi co říkali" 

Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Where stories live. Discover now