Průvodčí

3.6K 161 14
                                    

"Dobrý den chtěl bych potvrdit studenskou kartičku" řekl jsem rychle a podal kartičku a svou fotku paní za přepážkou.

Podíval jsem se na obrazovku kde byl napsaný můj vlak který měl už za minutu přijet. "Uhm" zakňučel jsem a podíval se na tu paní, ktera mi kartičku vypisovala.

Bože pohni si sakra!!

Začal jsem se netrpělivě ošívat a popoháněl jí očima. "2 dolary prosím" řekla a podala mi zafixovanou kartičku. "Cože tolik?" Vydechl jsem a vytáhl z kapsy poslední 2 dolary které jsem měl. "Uh" fňukl jsem, podal jí je a bez lístku utíkal na vlak.

Rychle jsem nastoupil na co se za mnou zavřeli dveře a vlak se rozjel. "Bože" vydechl jsem a šel si sednout do prázdného kupé.

A teď se Louisi sakra modli aby za tebou průvodčí nestihl přijít.

Nechápu za co jsem musel platit tolik....tu fotku jsem si tam mohl nalepit sám.

Prohrábl jsem si vlasy a dal si nohu přes nohu opírajíc si hlavu o okínko. Zavřel jsem oči a doufal že když budu předstírat spánek tak nade mnou průvodčí mávne rukou.

"Váš lístek prosím" ozval se chraplavý hlas a můj žaludek chtěl vyskočit z mého břicha.

Otevřel jsem oči a podíval se na kluka v "obleku" a kudrnatýma vlasama. "Listek Prosím " usmál se.

"J-já si ho nestihl koupit" špitl jsem a skousl si ret. "Dobře...odkud jedete a kam?" Zeptal se a začal ťukat do nějakého malého přístroje to co jsem mu nadiktoval.

"1 dolar a 25 centů prosím" řekl když ze strojku vyjel lístek. "J-já.....nemám peníze" zašeptal jsem. "Všechno co jsem měl jsem zaplatil za kartičku studenta" špitl jsem a podíval se na něj.

"Hm....máte to ještě 4 zastávky...buď to si vystoupíte....nebo si lístek odpracujete" řekl s lehkým úšklebkem.

"Jak odpracuju?" Zeptal jsem se nechápavě na co si mě prohlédl. "Uvidíš" řekl a přešel ke dveří zastírajíc žaluzije aby nešlo vidět dovnitř.

"C-co?" Zeptal jsem se vystrašeně když si stoupl přede mě. "Stoupni si" řekl a když jsem tak udělal, sedl si na moje místo a stáhl si mě na klín. "Panebože!" Vyjekl jsem a pokusil se z něj slézt.

"Takže chceš vystoupit?" Zeptal se pevným hlasem a nadzvedl obočí. "J-já j-já....ne" špitl jsem roztřeseně a přestal se ošívat. "Dobře" řekl s vítězným úšklebkem a chytl lem mého trika, které mi jedním rychlím pohybem přetáhl přes hlavu.

Panebože...panebože! Co se to sakra děje?!

"Kolik ti je?" Zeptal se když mi rozepl kalhoty. "O-osumnáct" pípl jsem a snažil se koukat všude možně jen ne na něj. "Super" zaculil se a chytl moji tvář abych se na něj podíval.

Jedno jsem uznat musel, byl krásný a kurva sexy.

"Co kdyby si mi rozepl košili?" Zeptal se. Věděl jsem že to není tak úplně otázka...spíš rozkaz. Skousl jsem si ret a roztřesenýma rukama začal rozepínat knoflíčky.

Když jsem rozepl poslední knoflíček, košile se rozjela a ukázala tak jeho vypracované a potetované tělo. Kurva...vždyť můžu být rád že průvodčím byl dneska zrovna tenhle bůh krásy.

Skousl jsem si ret silněji až jsem ucítil lehkou chuť kovu a prsty přejel po motýlovi na jeho vypracovaném břiše.

"Stoupni si a svlékni se úplně" řekl na co jsem vytřeštil oči. Sakra...oholil jsem se? Co mám za spodní prádlo?

Takové věci bych si pamatovat měl ale v tuhle chvíli jsem byl úplně mimo. 

"No šup" popohnal mě a tak jsem se nervózně postavil a začal si stahovat kalhoty.

Bože ne...bože ne! Lewisi ty si takový idiot! Zrovna dneska sis musel vzít holčičí prádlo?!

Zahanbeně jsem zavřel oči když jsem měl kalhoty dole a chytl lem kalhotek. "Ne! Počkej...měním svá slova...zustaň v těch...kalhotkách" vydechl na co se jeho ruce objevili na mých bocích a nasledně si mě stáhli zpátky obkročmo na jeho...kurva teď už nahý klín.

"J-já-" pokusil jsem se cokoliv říct, ale umlčeli mě jeho rty na mých. Rychle jsem se odtáhl a zamračil se otevírajíc oči. "N-nechci aby si...mě líbal" řekl jsem chvějícím přesto pevným hlasem.

"Tak fajn" zamrmlal a natáhl se do kapsy jeho kalhot ze kterých vytáhl balíček s kondomem. "Jsi vždy připraven co?" Zamrmlal jsem koukajíc na jeho ruce kterými si kondom nasazoval.

Bože tohle bude bolet...

"Vždycky" ušklíbl se a nasliněnou rukou si několikrát zapumpoval na rozkroku. Přerývavě jsem se nadechl a zavřel oči. "Není to poprvé že ne?" Zeptal se váhavě na co jsem zakroutil hlavou. Bože proč jsem takový blbec? Kdych řekl že jo určitě by mě pustil.

"Skvělý" vydechl na co prsty odhrnul kalhotky na bok a špičkou obkroužil můj vstup. "Uh" fňukl jsem a chytl se jeho ramen.

Bylo tak zvláštní že jsem nevěděl co chci víc...jestli to aby mě pustil nebo to aby už mě konečně ošukal.

"Bože" zakňoural jsem když do mě zasouval toho jeho obřího ptáka. To mě chce sakra rozpůlit?!

Stiskl jsem křečovitě jeho ramena a snažil se co nejvíce uvolnit. "Kurva jsi tak těsný" vzdychl když se do mě zasunul až po kořen. "L-Louis" pípl jsem bolestně. "Co?" "J-jsem Lo...Louis"

"Aha..já Harry" řekl s jistým pobavením v hlase. "Řekl bych že tě rád poznávam..ale" vydechl jsem a otevřel oči když jsem si konečně trochu zvyknul.

"Chápu" uchechtl se a za boky mě pomalu nadzvedl. "Uh" vydechl jsem a zapřený o jeho ramena jsem se nadzvedl sám.

Když už se tohle děje taky si to užiju.

Podíval jsem se do jeho teď už tmavě zelených očí a začal jsem se rychle ale přesto pomaleji nadzvedávat.

"Kurva jsi tak dokonalý" vypustil z úst stén když jsem tvrději dosedl. Potěšeně jsem se usmál a začal se nadzvedávat ještě rychleji.

"Kurva Harry!" Zasténal jsem když po chvíli začal přirážet proti mě a strefovat se tak do mé prostaty.

"Bože babe já už budu" zavzdychal mi do ucha na co jsem tvrdě dosedl oproti jeho přírazu a sám se udělal do kalhotek, které mě nepříjemně stahovali. Jen co jsem se kolem něj stáhl zavzdychal moje jméno a udělal se taky.

"Příští zastávka Holmes Chapel" ozvalo se po chvíli ve vlaku.

"U-už b-budu...vy..vystupovat" vysoukal jsem ze sebe zadýchaně a nemotorně z něj vstal.

"Jo" vydechl a začal se oblékat. "Tak...uhm měj se" zamumlal jsem když jsem byl oblečený a vzal si svůj batoh vycházejíc z mého kupé.

"Louisi?" Ozvalo se zamnou když jsem došel ke dveřím které se otevřeli. "Kdyby si se chtěl třeba někdy sejít" řekl s úsměvem a podal mi papírek s telefonim číslem. "V Holmes Chapel bydlím takže" dodal na co jsem se usmál.

"Rozmyslím si to pane průvodčí" zaculil jsem se a vystoupil z vlaku. Naposledy jsem mu zamával a rozešel se domů.

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Nov 26, 2016 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon