"Drzý...to mám rád"

4.4K 178 26
                                    

Louis

Sms- LiMa 

00:21 - 'Liame kde jsi? Dotáhl jsi mě tady a nechal si mě tu'

00:55 - 'Liame notak! Začínám se bát! Ani netuším na jakou party si mě to dotáhl!'

01:25 - 'Liame kde kurva si?!'

02:00 - 'Je mi jasné že máš teď na starost šukat řiť nějaké coury, ale proč si mě sem sakra zatáhl?! Jsme kamarádi už od dětství a ty si mě tu prostě nechal!'


Byl jsem tak neskutečně moc naštvaný! Ten...hajzl mě vytáhne na párty nějaké zhuleného týpka a jen tak mě tu nechá....neskutečný! 

Stačí abych promluvil na nějakého kluka a on hned přiletí a odežene ho se slovy "On pro tebe není dost dobrý", nebo si vezmu panáka a on mi ho vytrhne z ruky se slovy. "Ty pít nebudeš Loui potom vyvádíš a já nebudu riskovat že se ti něco stane" každý den od něj slyším věci typu "To ne Louisi to je nebezpečné" "Louisi neubliž si" "Louisi nemluv s ním ani ho neznáš" je horší jak moje mamka. 

Pořád se strachuje aby se mi nic nestalo ale potom mě jen tak nechá samotného v baráku plném ožralých a zhulených lidí....fakt zodpovědné Liame!

  Sms- LiMa   

02:31 - 'Fajn Liame šukej si jak je ti libo...já se jdu opít a trochu se pobavit'

Odeslal jsem vzal jsem si kelímek s nějakou zlatavou tekutinou a na jeden nádech ho vypil. "B-bože!" rozkašlal jsem se a odložil kelímek na bar. Vzal jsem si kelímek s džusem a rychle se napil, abych uhasil žár v mém krku a žaludku z té divné zlaté vody.

"Euw" otřepal jsem se a ještě trochu se napil. Kdybych to smíchal dohromady nemuselo by to být tak špatné! Že mě to nenapadlo hned!

S úsměvem jsem si vzal další kelímek s tou divnou zlatou vodou a nalil si to do džusu. Chvíli jsem hýbal s kelímkem, aby se to promíchalo a pak se napil. "Hm...to není špatné" zamumlal jsem si s úsměvem a měl jsem chuť poplácat se po rameni jaká to jsem hlavička.

"Kolik ti je prcku?" ozval se za mnou dost sexy chraplák. "Do toho ti nic není obře" odfrkl jsem si když jsem se otočil a musel zaklonit hlavu, abych si mohl prohlédnou jeho obličej....hm...tenhle nevypadá špatně...vlastně je dost hezký a...sexy. Vysoký, tak akorát vypracovaná postava, tetovaní, kudrnaté vlasy a zelené oči....mám rád zelené oči.

"No tak kolik?" zeptal se už mileji, přistoupil ke mě a natáhl se kolem mě, aby si vzal kelímek nezapomínajíc se o mě celým tělem otřít. "Bude mi sedmnáct" "Kdy?" zeptal se a odpil ze svého kelímku. "Za jedenáct a půl měsíce" pokrčil jsem rameny. "Takže ti bylo šestnáct" uchechtl se. "Za chvíli sedmnáct" protočil jsem očima a upil ze svého kelímku. "Až za jedenáct a půl měsíce" zasmál se a opřel se o bar vedle mě. 

"To je za chvíli" pokrčil jsem rameny a nevinně se zaculil. "Jsi roztomilý" nahodil svůj asi flirtující úsměv ukazujíc ďolíčky...ĎOLÍČKY! Oh bože děkuju ti že si seslal na zem svého sexy syna! "Říká se to" zaculil jsem se. "Drzý...to mám rád" řekl a přiblížil se ke mě. "Víš co mám rád já?" zaculil jsem se a přiblížil se k němu až jsem se ho lehce dotýkal. "Co?" zeptal se s pomalu se blížícím vítězným úšklebkem. "Svého nejlepšího kámoše" šeptl jsem. "A víš co on nemá rád?" "Co?" zeptal se a prohlídl si mě. "Když se kolem mě motají kluci jako si ty" mrkl jsem na něj a s kelímkem se rozešel na parket.

Dopil jsem svoje pití, kelímek jsem položil na nějaký stolek a začal jsem se pohupovat do rytmu hudby.  V polovině druhé písničky jsem na svých bocích ucítil něčí velké ruce, svalnaté tělo na mých zádech a horký dech na mém krku. "Kluky jako já?" šeptl zvědavě a pohupoval boky ve stejném rytmu jako já. 

Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Where stories live. Discover now