My horrible boss 2

4K 205 11
                                    

Louis

"My-myslím že...žeže bych neměl" vysoukal jsem ze sebe a nahlas polkl snažíc se trochu uklidnit, jak sebe tak svůj dech. Harry mě stále líbal na krku a rukama mi vjel pod tričko zkoumajíc mou holou kůži.

H:"Proč ne?" zoubky drsněji zatahal za mou kůžičku na krku. "Já..já...já" zadrhl jsem se když jsem cítil jak mi Harry zajíždí rukou pod kalhoty a boxerky mačkajíc mi zadek. "Nevím" vydechl jsem "Nemůžu myslet když.....když....děláš...tohle" soukal jsem ze sebe "Aaach kurva...prosím" zanadával jsem když jsem ucítil jeho prst přejíždějíc přes můj kroužek svalů.

H:"O co pak prosíš?" zavrněl mi do ucha. "Já....já nevím" vydechl jsem a trochu se zavrtěl. Ucítil jsem patrný tlak a když do mě zajel jedním prstem hlasitě jsem zavzdychal kousajíc se do spodního rtu. Přehodil jsem si ruce přes jeho ramena a abych ze sebe dostal trochu frustrace z pomalého, ale intenzivního pohybu uvnitř mě, zaryl jsem mu nehty do zad. 

"Bože" vzdychl jsem když se otřel o můj uzlíček nervů a ještě o něco více mu zaryl nehty do zad. Hned na to ruku odtáhl ven z mých kalhot a já nespokojeně zakňučel. Jedním pohybem mi přetáhl tričko přes hlavu a začal mě líbat na klíční kost. Omotal jsem nohy kolem jeho boků a tím si ho přitáhl k sobě tak že se naše rozkroky otíraly.

H:"Neříkal jsi že by jsi neměl?" zeptal se se smíchem. "Sklapni" zasmál jsem se "To ty si ten co tu má problém" podíval jsem se mezi naše těla a pak na něj s úsměvem. Je úžasné vědět co s ním dělám. H:"Sklapni" oplatil mi a začal mě líbat na rty přičemž proti mě nepatrně pohyboval pánví.

Přidržoval jsem si ho u sebe za krkem a snažil se mu polibky oplácet, ale když mi rukou sjel po břiše až pod kalhoty a boxerky hladíc můj penis, jediné co jsem dokázal bylo pootevřít pusu a tichounce vzdychat.

Začal mi přejíždět po penise nahoru a dolů líbajíc můj krk. "Hazz" vzdychl jsem hlasitěji když zatlačil na špičku a hned potom ruku vytáhl. 

Než jsem stačil jakkoliv zareagovat sundal mě ze stolu, otočil si mě zády k němu, jedním pohybem mi sundat kalhoty i se spodním prádlem a zatlačil na má záda tak abych si hrudí lehl na stůl.

Začal mě líbat po celé páteři a znovu do mě zasunul tentokrát už rovnou tři prsty na což jsem zaskučel bolestí, ale i tak to bylo neskutečně příjemné.

Začal mě všemožně roztahovat a já měl pocit že pod jeho doteky každou chvíli exploduju. "Prosím" zakňučel jsem nedočkavě a začal proti jeho prstům přirážet abych tak docílil intenzivnějšímu pocitu. Vytvářel mi tak obrovskou slast, ale tak pomalu že bych se z toho nedokázal udělat.

Volnou rukou mě silněji pleskl po pravé půlce, ale místo toho abych sykl bolestí jsem ze sebe vydal zvuk mezi vzdychem a zakňučením z náhle jiné slasti. H:"Heleďme se co tady koho vzrušuje" zašeptal mi nadrženě do ucha a znovu mě pleskl. Ta bolest se slastí do kupy bylo něco tak nepopsatelně intenzivního. Dopřává to tak obrovskou slast, ale stále se z toho nedokážu udělat, rukou pohybuje až příliš pomalu.

Znovu mě pleskl přes stejné místo ale tentokrát ještě silněji, trochu jsem zaskučel bolestí ale chtěl jsem stálé víc. "Prosím" vydal jsem ze sebe zakňourání a znovu přirazil proti jeho prstům.  

H:"Myslím že to stačí" řekl najednou Harry, vytáhl ze mě ruku a hned do mě zasunul až po kořen. Kdy si sakra stihl sundat kalhoty?

Hlasitě jsem vykřikl, ale hned na to jsem oproti němu přirazil aby začal přirážet. H:"Tak nedočkavý" špitl a pohnul se ve mě. Zakňučel jsem a znovu proti němu přirazil. Harry strčil ruku do mezery mezi mým tělem a mou rukou chytajíc mou hruď a tak si mě vytáhl do polostoje. Zády jsem byl natisknutý na jeho hruď a hlavu jsem natočil pryč od něho. Harry se začal rychle pohybovat a líbat mě na krk.

"Aach můj bože" vykřikl jsem když našel ten správný úhel a ruce jsem si dal za jeho krk. Natočil jsem hlavu k němu přitahujíc si ho do udýchaného polibku. Navzájem jsme si vzdychali do úst a kanceláří se ozývalo jen pleskání naších kůží o sebe. 

H:"Otoč se" špitl najednou udýchaně Harry a hned na to ze mě rychle vyšel na co jsem trochu bolestně zakňučel, ale hned jsem jeho ,,příkaz,, splnil. Když jsem se k němu otočil, vyzvedl si mě do vzduchu pokládajíc mě zády na stůl. 

Omotal jsem kolem něj nohy, ruce kolem krku a přitáhl si ho tak na sebe ještě víc. Harry do mě znovu přirazil a nečekal ani chvíli a hned se rychle rozpohyboval. H:"Kurva" zavzdychal Harry a ještě o něco více zrychlil. Přesunul jsem ruce z jeho krku na jeho záda kde jsem zanechal docela hluboké rýhy rozkoše. 

Netrvalo to dlouho než jsme se oba s výkřiky našich jmen uvolnili. Harry chvíli odpočíval ne mé hrudi stejně tak jako já. Když jsme trochu chytly dech, Harry ze mě vyšel a pomohl mi opatrně slézt se stolu. Trochu jsem se očistil kapesníčkama a oblékl jsem se. Harry mě celou tu dobu sledoval a jediné co si oblékl byly boxerky....jak profesionální ,,uniforma,,.

H:"Jsem tak zlý člověk?" zeptal se zničeho nic s úšklebkem Harry. Podíval jsem se na něj a usmál jsem se. "Nevím jestli jsi byl dost přesvědčivý" zalhal jsem H:"Mám to brát jako výzvu?" nadzvedl nadrženě obočí. 

"Možná" mrkl jsem "A teď jestli dovolíte, jdu domů pane Stylesi" otočil jsem se a vyšel z kanceláře ven nehledíc na to, že mám po celém krku viditelné červenofialové modřinky, na mé vlasy, které křičeli ,,zrovna jsem měl ten nejlepší sex na světě,, a na špatně zapnutou košili, která navíc ani nebyla moje.


Doufám že jsem alespoň někoho potěšila popsáním (řekněme to takhle) ehm...tohohle :D  


Bullshit (Cz Larry) Jednodílovky 15+Where stories live. Discover now